Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

In sfarsit Livycule! Felicitari din mai marele si pre plinul sufletelului! Iris Miruna sa fie sanatoasa, mancaciosa si (aici ma conformez sfaturilor primite) somnoroasa!

fetele, va las acus ca are flornelul treaba la calculator...maine e ziua cea mare asa ca tineti-i si lui pumnii sa scape odata de scoala!

Cu o ultima suflare ....

HAIDE LUNY!

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, doamne ajuta!!
Sovic, cu mare drag sheruiesc, nu-mi place sa tin numa pt mine ce stiu!..eu cred ca ar fi sanse sa-i convingi si cu pozitia, daca insisti, mai ales ca ai probleme cu spatele, ar fi normal si corect, dar din pacate traim in RO (..si asta ne ocupa tot timpul..), iar ai nostri nu sunt asa open minded, ca asta imi aduce si mie aminte de streptococ si inghititul de antibiotic, in loc sa imi faca intravenos in travaliu...cine stie ce-o fi in capul lu' Popa, am lasat-o asa si eu...iau antibiotic oral!
mami.p, sar'mana, ce misto e sa vad galeria, fetelor!! ma emotionez...

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu ma bag in patutz cu iub!pupicei!

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

FELICITARI LYVY...SA-TI TRAIASCA IRIS SI SA FIE SANATOASA...IAR TU SA AI MULT LAPTIC IN TZITI SI SA TE REFACI REPEDE REPEJOR....[PUP]
naty-wow hatu hatu... ce misto...hai ca usor usor o sa o ai si pe iulia acsaica chiar daca dd va mai pune la mici invcercari ...o sa treceti cu bine peste ele pt ca sunteti 2 invingatoare
mstela-bafta maine la dr...nici eu nu ma simt bine daca nu o chelesc pe fofo...mai ales cand merg la dr ...azi am fost si noi la dr...firul de la cerclaj e ok,tensiunea buna,bataile inimioarei lui bebe bune...doar ca trebuie sa repet analiza la acid uric pt ca ultima oara mi-a iesit mare 6,65...am vb un pic si de nastere,i-am zis dr ca vreau sa nasc prin cezariana,defapt as vrea inca nu sunt hotarata 100%...si a zis ca e alegerea mea cum vreau eu ...urmatorul control o sa fie pe 2 aprilie...
vio-asa trebuie sa fii..optimista pana la capat...si asta e valabil pt toate randunicile...probleme sunt tot timpul dar noi trebuie sa ne axam atentia catre puiutzii nostrii din burtica si cei care acum sunt vioi pe ramurica...
ariel-off hai incearca sa te linistesti...bine ca mami tau s-a internat ,asa e supravegheat si o sa fie bine iar pe tine si bebe DD o sa va ajute sa mai stati cele 10 zile...gandeste pozitiv
deea,naty,zoze....am vazut ca ati vb de cat tin lohiile....eu stiam tot de 6 sapt...acum nu stiu depinde de organismul fiecareia...
clau-ma bucur sa aud ca esti bine si ca jonglezi cu rebecutza cum vrei tu fara sa simti vreo durere...
ioana-puiutz ascultator
vazut burtici frumoase-vio,luny
...si HAI LUNY....ACUM CA BARZA E LIBERA ...O FI EA OBOSITA CA VB CEIA A AVUT DE TRAS CU LYVY DAR TOTUSI...HAI LUNY
acum va pupacesc apasat pe toate si va urez noapte buna...

rami26 + 35 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, eu imi cam prind urechile la masuratori. Stiu doar ca dr a zis ca e dezvoltat exact conf varstei, plus cateva zile. Are 2.3 kg

Mami, tin dejtele incrucisate pt Florinelu! Bafta multa si relaxare totala dupa!

Luny, imi pare rau ca tre sa te bombardezi cu antibioticul. Am si eu emotii la rezultatele mele, sa nu ma puna sa iau antib, ca iar voi avea discutii cu dr...
Deci barza e in ograda ta Poarta-te frumos cu ea, nu o fortza prea mult, si cand terminati, da-i adresa exacta unde sa se duca

Frunza verde si-o aluna, noi va spunem noapte buna...

sovi 33+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Iris Miruna sa nascut[ 12.03.2008 , 3,700 kg , apgar 10, 57 cm, ora 20:50 ], o minunatie de fata, cu parul lung si saten inchis. poze mai tarziu ca sa decarcat aparatul nu am putut face decat una si nu e prea reusita. noapte buna. Randunoiul.

Livi +40+6 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ALELUIA!!! a venit barza la Lyvy!!! Yuppyyy!!!!!

Bine ai venit pe lume Iris Miruna! sa cresti mare, sanatoasa si papacioasa!!

Mamicutza Lyvy recuperare rapida si laptic la bebelina lungana!

Hai Luny!!

de acum poate isi revine si barza la programul normal, ca doar sunt atatea mamicutze pe lista de asteptare... maine poimaine ma inscriu si eu pe lista! dar intai o las pe Vio, aici peste ocean ma refer (ca in Ro sunt mai multe mamicutze pe lista)... bine asa?

Mihaela 38+ cu Andra
AMR 2 saptamani cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara tuturor sau mai bine zis buna noaptea. Eu nu pot sa dorm caci daca ma intind tusesc de numa, numa ... asa ca sunt singurica pe aici.

Lyvy felicitari!!! Sa-ti traiasca bebelina si sa ai parte de o recuperare usoara.

Naty pupici multi Iuliei. Anemia nu se poate rezolva si altfel? Mi se pare o solutie extrema transfuzia. Multa sanatate si Doamne ajuta!
Pe asistenta Fulga sper sincer ca ai reclamat-o. Este INADMISIBIL sa-i spui unei mame (oricarei mame, dar in special mamei de prematur si inca uneia care a trecut prin ce ai trecut tu) ca o respinge copilul si toate mizerile verbale pe care le-a putut debita. Este o lipsa crasa nu numai de bun simt, buna crestere si minima empatie (ca deh astea nu-s cerute de fisa postului) dar si de profesionalism. Ori fara profesionalism nu ai ce cauta la sectia prematuri.
Un proverb care-mi place mie mult este: "All it takes for evil to triumph is for good people to do nothing" Tu esti si in pozitia de a face ceva. O reclamatie din partea ta va cantari mai mult decat din partea unei alte mamici.

Ariel,
Imi pare tare rau ca treci prin asa momente.
Ca tot am inceput cu proverbele din limba lui Shakespeare, uite inca unul care-mi place: "The difference between a man and a boy is the price of the toy". Din pacate uneori barbatii se comporta ca niste copii si cand mai inainteaza in varsta sunt ca niste copii razgaiati, mofturosi si egoisti care au nevoie sa fie scuturati nitel pt a-i readuce la realitate. Sotia tb internata de urgenta, fiica cu risc de nastere prematura si cu casa un santier si pe el il roade cine-i da lui sa manance
Multa sanatate mamei iar tie putere si calm sa poti trece peste toate incercarile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

URAAA, A NASCUT LIVI!!!!
FELICITARI!!! Multumim Nataliei si Randunoiului pentru veste.
Sa va traiasca Iris Miruna, sa fiti o familie fericita!

Ma bucur ca a scapat si Livi de stresul cu barza. Hai ca rand pe rand ne rezolvam toate.

LUNY da-i bataie, ca tu urmezi!

Vio saptamana 40 Sean Adam
HAI, BARZA!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

felicitari lyvy!

bine ai venit Iris, sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii tai.

57 cm zici...o poti inscrie direct la sarituri cu prajina...dar fara prajina.

hai luny cu inducerea naturelle. sa inteleg ca domnul pe langa concediu de antena a primit si concediu de inducere?

violeta, ariel imi pare rau ca acum mai aveti si alte griji pe langa sarcina. haideti ca va fi bine. tinem pumnii la fete ca sa iasa totul bine.

kya...va lasam sa va frezuiti cum vreti. oricum, la cum ati povestit de brontozaurul de infirmiera cu lama in mana...eu m-as epila si in talpi...intre timp stau relaxata...si daca mai ramane cate un fir pe acolo...il las de samanta...sa fie de unde creste la anul.

naty...sa iti fie de bine.

zoze...lohiile tin pana elimini tot din uter. la unele mai mult...la altele mai putin...cert este ca nu te va prinde majoratul de bebe magic cu lohii. oricum la cezariene dureaza mai mult. la naturelle dureaza mai putin ca o parte din resturi au fost eliminate in timpul nasterii.

Mergi la inceput