Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(126)
Raspunsuri - Pagina 4
VioletaH spune:
RalucaS, Mussara !!!
Unde sunteti fetelor? Ce faceti? Ati nascut? Hai, ziceti si voi ceva!
Vio saptamana 40 Sean Adam
HAI, BARZA!!!
POZE
varuna spune:
'neatza...
Felicitari Livy !!! Bine ai venit bebe Iris !!!
Ariel , nu ma pricep la sfaturi dar iti doresc tot binele din lume.
Naty mai tu cu asa povesti apari pe ramurica sa iti fie de bine, si vorba soviei pentru zambet am si eu un grapefruit....
Hai Luny !!!
Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza
SunSmile spune:
Buna dimineata,
Scuzati deranjul fetelor, dar am auzit (abia acum) ca a nascut Zoze a mea! Si am intrat sa-i spun felicitari mami, sa-ti traiasca flacaul! Este minunat...asa ca tine! Cred ca in aprilie venim o tura pana la Craiova si ma gandeam sa-ti vad minunea "live".
Va pup pe toate, va felicit din suflet pe cele care sunteti deja mamici si tin pumnii fetelor care urmeaza! Numai bine si nasteri usoare, randunicilor!
SUN25+
adriuta spune:
Buna dimineata,
Ne-am trezit, am papat, ne-an jucat cateva minutele si am picat in nas de somn.Ieri mi-a fost foarte cuminte si am reusit o gramada. Imi pierdusem orice speranta ca voi mai vedea casa ...casa deoarece erau toate vraiste si cu susu-n jos.Nu-mi venea sa cred cand am terminat. Am spalat si 2 masini si am scris si mesajel.Sper ca si azi va fi cuminte ca mai am ceva treaba.
Am si eu o nelamurire, testul non stress se face numai cand se suspecteaza ca bebele nu mai misca, sau se face...oricum? Mie mi l-au facut numai cand am observat eu ca bb nu mai e activ...si se monitorizeaza miscarile fetale. Sau nu o fi asta....
Fetelor de acum in colo daca cineva va mai trateaza asa ca si pe Naty sau daca isi mai dau cu parerea raspundeti-le asa: Draga mea serviciul tau este sa muncesti nu sa iti dai cu parerea si sa dai sfaturi. Eu te platesc pe tine pentru serviciile pentru mi le faci si nu ma intereseaza nimic altceva. OK??? VA ASIGUR CA II VOR RAMANE IN MINTE CUVINTELE...daca are putina minte, dar daca e proasta....asta e...:))
etee..kk negru e o minunatie dar mai minunat e sa te constipi de la fier, atunci este minunatia cea mai minunata:)))
Pentru epiziotomie luati un colac de inot si stati pe el ca va ajuta mult. Si gheata ca se strange si se vindeca mai repede.
Cred ca maine fac o pauza asa ca urez inca de pe acum fetelor"cu risc mare de nascare" nastere usoara si bebei frumosi...si sanatosi
Mamica de randunel
http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE
adriuta spune:
Buna Ciripelelor,
Bine ai venit pe lume Iris Miruna! Sa cresti mare si frumoasa floare de martie si sa o bucuri pe mami toata viata.
naty multumim pentru efortul de a fi mereu prezenta si a administra paginutza noastra. Te inteleg suflet bun prin ce ai trecut cu Iulia si cate ai tras pana ati ajuns aici. Nu are rost sa te enervezi pentru ca nu rezolvi nimic. Atitudinea aceasta o intalnesti la multe cadre medicale si spune multe despre o persoana. Iar jobul privit ca o favoare mi se pare ridicol, si din pacate multe "personaje" nu inteleg ca ele sunt platite sa lucreze nu sa isi spuna parerile. Calmeaza-te mamicuto si nu uita Iulia creste mare si vine acasuca mintenas. Apai dupa... eu as reclama-o la seful spitalului...sau ma rog directiune...intelegi tu. Cand i-au facut teste lui Adrian lau intepat in piciorus si eu am inceput sa plang de mila lui. Mi-a zis dr-ita ca ei percep durerea altfel si nu simt mare lucru. Anemia se rezolva si ai grija sa cumperi formula THE BEST ca am vazut aici de ex formula de are lista de ingrediente(vitamine) lungaaaa cat o zi de post. Ce formula le da?
VioletaH Multam de intrebare acum sunt bine donsoarele, le tin la aer si sunt aproape vindecate. Acum totul este suportabil si vrba sotului daca ar durea asa cum m-a durut pe mine n-ar mai alapta femeile. ca ne batea gandul ca asa o fi mereu. Dupa ce pompez se relaxeaza si la 2 ore cand se apropie urmatoarea repriza sau daca plange Adrian incep sa picure. In rest...controlez lichidele, prea putine lichide nu ai lapte, prea multe te dor sanii tare...moderat. rodsul se numeste AZULENE si este obtinut prin distilarea la rece musetelului numit si praf albastru. Chestia cu arborele pacii din brazilia este BS mi-a explicat o farmacista prietena cu mine. azulene-ul asta este folosit in multe cosmetice...am vazut o crema si costa 500$, sa mor de mint:))))) Asta m-acostat 5$ e o sticlutza cu ulei albastru si o gasesti la sealy beauty suply.Despre vaccinuri eu il vaccinez ca si mama m-a vaccinat si bine a facut. I-a facut acum impotriva hepatitei. Chestia e ca ma gandeam ca NU ARE DESTULE VACCINE si ma batea gandul cand il aduc in tara sa il duc la cabinet la dr-a mea de copil sa ii completeze cu ce au copiii romani ca tare bine o fost de noi ca uite suntem sanatoase si voioase. Eu ma temeam ca nu face destule :)))))) Lansinoh e ff buna si eu o folosesc si pe asta. Dar mie imi plac produsele de la motherlove.Ce fain arati si ce "ochi" fotografic ai!! De saptaman viitoare incep sa ii fac poze funny la Chris. Stii tu din alea cu varza-n cap. Sper sa stea ca nu toti copiii reactioneaza la fel. Si eu trec printr-o perioada....am plans aseara pana m-am umflat, sper sa se rezolve tot cu bine. Tot family problems...ufff
clabuc si eu am purtat sarcina sus. Cu 2 zile inainte sa nasc m-a intrebat o vanzatoare cat mai am si cand i-am zis a dat din cap ca ea are 4 copii si ca mai am pana nasc ca e sus burta...bla bla..Asa ca nu te speria, fiecare este diferit.
luny pata portocalie poate fi de la control dar si de la bebe...MAi de ce poveste a nasterii vorbiti voi??? Vreau ,si euuuuu.
cory3maz felicitari pentru bebe grasunel si pentru stabilirea datei.
sovi imi place melodia :) cu dansul berzei. Cat desre cea pt MIHA ...esti mortala. Te petreci...aiiii?! Bagare de seama la spatic...of coloana e super solicitata, si muschii la fel.Mi-ai amintit cum spalam pisoii lui bunica vara in vacane, da' mie nu mi-i tinea nimeni. Aratam ca Rambo dupa:)))))
ariel_7000 chestia cu vacile care merg sa dea lapte ... mi-a provocat asa un sentiment de dezgust si dezamagire.
simo27 mai eu ti-l mananc pe barosanu tau atat e de scump cu parutzul acela. Ieri ti l-a admirat si sotul si a zis ca-i tare scumpic. Ghici ce... azi am cusut si eu putin goblen.Uraaaa ...semne bune anul are. Simo bine ca ai mentionat ca a fos cezariana ca atunci cand am citit lista de privitori la nasterea fetei aceleia ... ma cam lua cu fiori. Asa da' da naturell sa vina tata:))) nu m-as baga :P
midasnu tin pumnii stransi pentru bebe control deie D -D sa fie totul bine.
Dana_Singh mama ce ma dezamagesti cu sistemul vostru de sanatate. Noi de aici de la S. il privim ca fiind unul super buna. Nici daca ceri nu iti dau nimic? Daca spui tu VREAU ...? Aici merge vreu-l ...inca.
zoze imi place ca ai revenit in forta. Tu cum te lauzi cu bebe? II dai san...ceva trikuri...??!! in pozica aceea are ochii asa de mari pentru ca ii pusesera niste picaturi care se pun aici pentru vedere la toti bebeii cand se nasc. S-apai e mort dupa taica-su si ii recunoaste glasul ca mereu ii vorbea can era in burtik.
ursuleata felicitari pentru data X. 17 aprilie suna bine.De era cu 3 zile mai devreme era in aceiasi zi cu soata. Faci mishto de blonde...hi hi hi...
sovi interesanta tare faza cu capsula....oaa..
gecko 94mm ...mai bine nu aflai, eu cel putin as fi fost foarte demoralizata. Auzi faza, io acu cand am nascut zice asistenta. Foarte bine, dilatare 10 copilul e jos de tot putem incerca sa impingi. Io m-am panicat total...emotiile desi abia asteptam sa aud 10-le ala ca de 1 si 2 ma saturasem....zic catre ea: este posibil sa asteptam sa vedem daca ma dilat 11:)))))) ce fatza a facuuuut. Normal ca stiam ar asa cum am zis de panica faceam pact si cu schiriutz sa nu vina mom sa ma taie. Apropos...cum stie corpul 10, nu 9, nu 11 sau 12 si se opreste la dilatare 10??? He he he ai dreptate cu teoria si cu practica la alaptare ca si eu eram doxa de teorie da' de unde sa stie capul meu ca sfarcurile mele cedeaza asa de repede. Ma batea pe mine gandul sa pun shield-ul dar n-am mai indraznit sa cer ...era prin bagaj pe undeva si asa cu gura mare si apucatul aoreolei in 30 de minute am fost rana. Si timp de o saptamana repar ce a stricat fi-miu in 30 de minute. Mic mic...da voinic.Cine nu vrea sa vina, sotul tau???? hi hi si al meu dadea rateuri...acum e "proud dad" si ...inca unul ff proud:)))) Ce ti-e si cu barbatii astia...
mamicarepapatot sarut manusitele de urare si sa stii ca tine faza, azi in afara de cateva scancete mi-a dormit bine de tot. Cad despre tati prezent la nastere, nota 20+. Una la mana o sa vezi cata sustinere morala o sa ai, si siguranta si ajutor fizic si 2 mi-a zis sotul ca faptul ca a vazut cu ochii lui minunea l-a facut sa se simpta implinit si ca il iubea si daca nu era acolo dar...e ceva diferit si de neuitat.
varuna si noi avem sopharlitze dar de alte tipuri si sa le vezi cum merg pe tavan...hi hi Mie nu mi-e frica de ele ca sunt inofensive dar sunt oameni care urla ca din gura de soparla cand le vad.
pucca felicitari pentru valori perfecte si succes in continuare. Am vazut pozicile... va sta bine la amandoua, da de ce asa sfioase?:)
clauclau ma bucur ca o sa se rezolve problemuta de la piciorus. Se pare ca este ceva minor. Car despre suzeta incearca sa o prinzi cu leucoplast din acela fin fin in stanga si in dreapta 2 benzi micutze de leucoplast si sa o supraveghezi timp de 10-15 minute. Nu pleci de langa ea, nu ii acoperi nasucul si o lasi legera (suzeta) ... numai sa nu o scape jos. Azi asa...maine asa...pofta vine mancand si poate prinde drag de ea. 10 min de 2 ori pe zi cu tine langa ea... Sper sa tina trikul.
nicoleta tie nu iti este greu singura cu burtik si cu copil mic? Io cred ca as muri... Ai grija de tine.
cristinagoji sotul meu a asistat la nastere si a stat 2 zile in spital cu mine, mergea la cantina spitalului sa manance si venea sus. In rest si dus a facut acolo. Si daca il intrebi acum daca regreta... nici un moment...minutzel sau secunda. E ca intr-un vis si se uita la filmele facute si plange...bai parca-i plecat rau de tot... Da' banuiesc io ca in cateva saptamani ii trece entuziastmul :)))) stii tu ce stii si ...io banuiesc :))
Luny si tu esti cu aniversarile a noastra a fost pe 2 si ma rugam hai bebe..hai bebbe... El a ales 5, asta e. Orice zi este binevenita si special aleasa pentru puiul tau. Pupici
mstela vaaaai ce cuvinte frumoase la adresa noastra. Sarumana si abia va asteptam in club. Acum nu prea mai sunt pericole mari si mai 2 saptamanicele si sunteti deja la termen. Intreaba la fete ca un pediatru bun iti trebuie. Aici te intreaba inca din spital de el.
numeioana vezi ca am scris cum sa ai grija de episiotomie si fi cu bagare de seama ca daca ai fluid mult in tine este ca si cum aproape plesneste operatia. Tine rece si nu te umfla de fluide. Si stai pe colac nu direct pe cusatura. despre fire doctoritele stiu mai bine. Eu nu m-am uitat acolo jos(mi-e groazaa) dar de vre-o 2 zile nu mai simt nimic si am nascut pe 5.
deeapui ...cine se arde cu supa sufla si-n iaurt , te inteleg
ariel-7000 imi pare tare rau si intr-adevar glicemia e uriasa... pacat ca a stat pana a ajuns asa de grav. Doamne da sa treaca toate. Va pup
Acum ma retrag si eu o sa fie 2 zile de kk-o dar revenim...
Pupici
Mamica de randunel
http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE
varuna spune:
Tare greu va treziti fetelor, acum sunt viteaza da' pe la 12 vad eu cum cad lata...am ajuns la cate 3 treziri pe noapte din cauza de shushu si mai nou randunoiul sforaie...sau abia acum il aud eu.
Dau o raita pe forum si revin sa vad daca miscati.
Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza
bitza037 spune:
Buna dimineata, dragele mele randunici!!!!!
Scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar am umblat de nebuna prin oras....si mai am niste drumuri de facut...sper sa ma linistesc si sa ma pot odihni si eu inainte sa nasc.
Azi ma duc si eu la eco, sa vedem ce zicea d-na dr., sper sa vin cu vesti bune!!!!!Iar maine ma duc la spital dupa analize.
Lyvy felicitari pentru bebelina, sa-ti traiasca sa fie sanatosa si mamai sa aiba mult laptic.Tati asteptam pozele!!!!
Luny tu urmezi.....ia sa incalzim majoretele, poate azi o fi ziua ta....am inteles ca iti doresti sa nasti azi pe data de 13:
Mstela si mami_papacioasa multumesc pentru PM
IRINA
+34
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
natynic spune:
Eu misc, Ana...astept zugravul sa ne faca niste reparatii in dormitor si balcon, dar uite ca intarzie; norocul meu, ca ma gasea in pijama.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Adriuta si Gudinde, n-am mai reclamat-o pe aia...la ce bun? Da, proverbul acela e f adevarat, Gudinde, dar...nu stiti ca oamneii buni n-au noroc si oamenii rai au noroc de oamenii buni!? Nu schimb eu mentalitati si psihologii in ceea ce priveste locul de munca; nimeni nu va angaja sau nu va da afara in Romania o asistenta in sectia de copii/prematuri pe criterii tinand de tact si delicatete in comportament.
Gudinde, si mie mi s-a parut o masura cam extrema transfuzia, dar cica e frecventa la prematuri si de altfel Iuliei i se da de mult fier, i s-a dat si eritropoietina (care stimuleaza formarea globulelor rosii dar la prematuri raspunsul e variabil) asa ca alta solutie nu prea era si nici de lasat asa caci i-ar intarzia cresterea si dezvoltarea. Acum, sa vedem, ca ieri nu era sange...habar n-am daca randunoiul ii poate dona (are grupa lui, nu a mea), nu stiu daca poti pune unui prematur sange de adult neverificat...de multe chestii...NU STIU
Adriuta, Iulia primeste formula Prenan de la Nestle; m-am uitat pe cutie, are o mie de chestii. Necazul e ca se gaseste mai greu, e f scump, dupa ce face 3 kg insa va continua cu altceva si formulele de la nou-nascuti normali in sus sunt mai umane ca pret. Dar lasa, astea nu va intereseaza pe voi care alaptati.
Ms de galeria de aseara...pur si simplu si eu si randunoiul am perceput treaba ca pe un prim pas de reintrare in normalitate, asa cum va fi si venirea Iuliei acasa.
Apropo de ce ziceati voi ieri, paradoxal, mie imi lipseste burtica, cu toata sarcina atat de dificila pe care am avut-o (cu observatia ca am terminat cu burtica in luna a 7-a si inca in mod brutal si nedorit...voi va temeti acum sa nu vina bebeii cu 10 zile mai devreme, la mine a venit cu...10 saptamani!!). Chiar vorbeam cu o mamica cu care m-am imprietenit putin (tot cu preeclampsie, a nascut la 28 de saptamani o fetita de...690 g!, in urma cu aproape 3 luni, acum fata are 2 kg si, dupa transfuzia care ii trebuie si ei, va merge acasa); cu tot riscul urias al preeclampsiei, ea vrea sa mai faca un al doilea bebe si zicea ca ii lipsesc enorm miscarile din burtica si felul in care a fost protejata de toata lumea in timpul sarcinii- e drept, zicea ca in rest s-a simtit f bine, nu ca mine cu greturi vreo 3 luni, contractii, internare o luna, stat la pat etc.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
varuna spune:
Hi, hi, hi Naty si ziceai de noi...cu demolatul prin casa...ce te-a apucat, noroc ca vine cineva si nu face sotul...noi nu am terminat tot ...dar nu pot sa il ranesc pe sot si sa fiu rea, da' parca vad ca ma duce la spital si se apuca de zugravit...ce a mai ramas
Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza