Gravidute si mamici de CLUJ- 64
Raspunsuri - Pagina 20
RAMONELLA spune:
Pe Euforia e emisiunea De-a mama si de-a tata.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
anca.b spune:
buna dimineata!
ce vreme urita e afara...si eu care speram ca azi ies din casa. ieri mi-a prins foarte bine iesirea mai lunga, chiar daca am fost si pe la doctori. pe linga toate treburile, am reusit sa ajung la coafor, mi-am gasit si coafeza mea, m-am tuns, m-am vopsit. sint alt om. mie imi place cum a iesit (acum m-am vopsit pt prima data, e f aproape de culoare naturala, am facut-o doar ca sa scot suvitele si sa acopar firele albe), sotului nu prea...are timp sa se obisnuiasca
. nici nu am facut nimic radical, ca sa nu-i provoc vreun soc. da' cind am vazut cum reactioneaza, i-am zis ca data viitoare ma fac blonda. na'!
Meli, Anca, Adriana, multumesc pentru incurajari si sfaturi.
Am sa incerc oricum toate variantele inainte de a ajunge la operatie. sper sa nu fie nevoie. ca sa fiu sigura ca beau suficiente lichide, de azi mi-am pus portia de apa intr-o sticla si va trebui sa o termin pina deseara.
detralex iau si eu. cum am zis, si-a facut efectul o saptamina jumate, dupa care, cind am redus doza, au revenit. acum sint iar la doza maxima. pentru o luna...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
geanina-nica spune:
buna dimineata-
SOANSO-harnicuta ![]()
RAMONELA-sa o foloseasca sanatoasa (masuta)sa vezi ce de folos e,eu il puneam in ea si-l duceam peste tot in casa cu mine.
ioana-MAI FACUT SA RAD CU OUALE HIHHIHHIHIHI,si ca toti copiii is asa cu tati ca si ALVARO,reactioneaza la fel,cand il vede uita de mine,dar numa bine ca asa pot sa suflu si eu un pic.![]()
ALEX-sper sa te faci repede bine,
co-super bretonas-![]()
MA DUC SA MAI FAC CEVA PRIN CASA PANA NU se trezeste,la noi lumea se pregateste de pasti.si aici de miercuri se incepe cu procesiunile.
DIANA-cum mai esti?
ANCA B-i-mi inchipui prin ce treci ca si sotul meu are,dar tot amana operatia,cu toate,cand il iau durerile vede stele verzi.asa e mai fricos la doctori.
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ufff, iar a intrat soarele? Am iesit pe balcon...brrrr...asa se intampla in weekenduri...ce ma enerveaza.
Nico, eu voiam sa mergem in parcul mare, dar daca se indreapta vremea...
Co, trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Ramo, imi place ca acum te-ai linistot cu Bea si ai incredere in ea. Bravo! Asa si trebuie! E un copil frumos, destept si mai ales SANATOS! Asta e cel mai important! Si fluturas, pe deasupra...hihihi...ce-ar fi sa fie toti bebii grasani???
Of, sunt necajita, patutul de lemn a cedat, s-a rupt ceva acolo, am culcat-o in cel de plastic, dar nu prea imi place ala, trebuie sa caut ceva. Si numai bani de patuturi nu aveam...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
soanso spune:
Gabriella,hai dupa patutul Soranei ,tocmai mi-a propus Sory sa-l imprumut unei prietene (zicea dintre care au fost la intalnire) hihihi ...a vazut numai mamici frumoase una si una...
pe bune acum ...nu glumesc...hai ...uita-te la pozele mele sa vezi de care e... e de lemn cu saltea ortopedica (vara-iarna).
ce naspa e vremea afara....nu cred ca mai iesim
SOSO (20 dec 2005)
dariandra spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Am reusit sa-mi beau asa zisul ceai pentru stimularea lactatiei, in combinatie cu ceai de vanilie (super bun - mi l-a trimis o prietena din Italia).
ANCA.B - Am avut si eu probleme mari cu hemoroizii, dupa nastere.Imi venea sa urlu de durere.Slava Domnului ca a trecut...;am facut bai calde cu ceai de galbenele si am folosit hemorzon. Si eu zic sa renunti la operatie sau chiar daca mai persista sunt si alte metode - de exemplu lasero-terapia.Incearca mai bine tratament local si pe urma mai vezi ce se intampla.
bex spune:
hi
Anca, am vaz mesajul si am actionat in consecinta.
Gabitzo, aici sunt, doar ca s-a intors alinuta si ne-am pus pe povesti;)
Adu-o pe Sara la noi, ca o cazam cu Cari in patut;) ca incap amandoua
fetelor, multumim de complimentari;?)
o zi minunta, neploioasa tuturor
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
soanso spune:
sunt cu Sorana in brate ma innebuneste cu melodia Ghita-Cleopatra Stratan ,deja am ascultat-o de vreo 10 ori
soanso spune:
quote:
Originally posted by soanso
[quote]Originally posted by bexhi
Anca, am vaz mesajul si am actionat in consecinta.
Gabitzo, aici sunt, doar ca s-a intors alinuta si ne-am pus pe povesti;)
Adu-o pe Sara la noi, ca o cazam cu Cari in patut;) ca incap amandoua
fetelor, multumim de complimentari;?)
o zi minunta, neploioasa tuturor
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
minunata va fi ziua de azi dar neploioasa nu ..deja ploua in Manastur,mor de ciuda ca tb sa stam in casa, dupamasa o duc pe piti la bunici ...mergem la niste prieteni deseara si vom sta pana tarziu.
SOSO (20 dec 2005)
Gabriela77 spune:
Co, asa deci...atunci esti iertata...
Anca, ce dulce esti tu...Nu stiu inca ce sa facem, de care sa-i luam fetei, mai vedem. NOi mai avem oricum unul, cel de voiaj. Dar multumesc mult!Sorana tot nu doarme in patut?ghitaaaaaaaaaaaaaaaa...tra la la
am pus poze noi, dac vreti sa ne vedeti la 6 luni jumate deja.
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)