Gravidute si mamici de CLUJ- 64
Raspunsuri - Pagina 19
Gabriela77 spune:
Ramo, ce mortala e Bea...O papusa mica cu palariuta! Si masuta e superfaina! Bravo!
Co, ce-mi place freza noua a Carinei. E tare trendy si o schimba mult! Parca e mai expresiva! Ptiu-ptiu!
Alex, imi pare rau ca tot te chinuieste raceala asta. Ce interesant trebuie sa fie sistemul ala al tau pt fructe. Pun pariu ca nu e din tara, mi-ar placea asa ceva si pt Sara, imi dai mai multe detalii? Eu borcanasele cu fructe le iau de la Hipp.
Meli, draga de tine, te inteleg perfect, cred ca e groaznic sa stai departe de piti, eu mor si daca stau departe de ea cateva ore...offf...dar ce sa facem, trebuie sa trecem si prin asta! Hai ca nu mai ai mult si termini.
Raluca, obosita sunt si eu, ce fac Mishu si Ilinca?
Delia, esti bine? Mamarutele ce mai fac?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Anca.b, am auzit la tv acum ceva timp:era un profesor doctor din Bucuresti si se vorbea de hemoroizi.A spus si a sustinut sus si tare ca sunt noi metode prin care se evita operatia si ca el nu o recomanda sub nici un fel.Intereseaza-te ma bine, poate gasesti o solutie mai putin traumatizanta.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
redai spune:
Ramo Nu iti este rusine?
Ai "furat" masa lui David?
Si noi avem identica.Am luat-o din Cora cu 450 lei si am primit cadou si un bol chicco.De ce nu ai luat-o de aoclo ,ca era acum 5 mil jumate?EU zic ca o poti pune pe piti cate 10-15 min in scaun, dar lasi spatarul de tot jos.
Anca.b eu as zice sa mai astepti cu operatia.cauta pe internet la metode naturiste.Stiu ca e buna baia in ceai de coaja de mesteacan.
Meli mai ai un piculetz si scapi, dupa o sa fii tot cu piti.Nu te gandi sa renunti ca vin eu si te bat in adevaratul sens al cuvantului.Trebuie sa fii tare.Mai chiulesti si tu cate o vinere,cate o lune si trece.Scaunul lui Ramo e marca Chicco model polly.
Eu folosesc borcanelele de la Hipp.Am mai luat si de la Nestle, dar putine.Oricum in ultimul timp Dav papa tot mai putine borcanele.Am gasit pere frumoase.Fructe eu nu as mai lua daca nu sunt in sezon.Mi-a luat marius saptamana trecuta capsuni,eu ii ador, dar aceeia au fost oribile.Si a mai dat si 20 lei pe o cutie de 250 gr.
Mersi mult fetele de incurajariA fost o perioada foarte grea pentru mine. Poate de asta refuz (ACUM) ideea de a mai avea un bebe.
Va
si va doresc noapte buna.Maine nu stiu cum pot sa intru ca vin nasii nostrii de cununie.Prima data dupa ce ne-am casatorit.Asha ca de dimineatza gatesc.Fac peste la cuptor,in sos de unt
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
elenuta23 spune:
ciao fetelor harnice ati fost astazi.
lore nu are rost sa iti reprosezi nimik din ce a fost, chiar ai fost puternica si ai rezistat atata timp , poate daca era alta in lokul tau nu ii mai dadea nici o zi, eu cunosc un caz si ia dat 2 sapt lapte si apoi a zis k nu mai are si o luat pastile de intrerupere a laptelui, deoarece i s-a parut k ii mai usor cu laspte praf decat cu lapte de mama insa nu s-a gandit la sanatatea copilului ci numai la fericirea ei, asta e nu suntem in masura sa judekam pe nimeni dar tu ai luptat si ai facut totul posibil.
sa aveti parte de multa sanatate k e cel mai important lucru din lumea asta, noi cele care avem copii sanatosi nu stim sa apreciem si sa multumim la cel de sus pt comorile pe care ni le-a daruit.
tu fetelor de luni incep intarcatu
, asa greu va fi , deoarece cand ma vede sau mai ales cand ma dezbrak incepe in hohote de ras si se uita numai la '' titi'' si vine la mine sa ii dau. cineva mi-a zis k sa incerc cu lapte de la humanna cu banane si vanilie ca ar semana cu lapticu de mama, numai k am vrut sa ii cumpar si nu este sa cumpar o singura cutie numai 2 cutii cu 500 mii si nu as vrea sa ii iau 2 k ns cum reactioneaza la el.oricum maine si poimaine am timp sa ma tot gandesc cum sa fac si ce sa fac sa reusesc.
mamicilor kare aveti bebei mai mari si i-ati intarcat sa imi ziceti si mie cu ati reusit????
Elenuta23 si Dragos Stefan
elenuta23 spune:
fetelor am fost azi in oras intamplator si am trecut pe la magazinu ianade pe eroilor si au fost reduceri 50% dar maine e gata reducerea si nu mai sunt asa faine haine, ce mai ramas pt fetite in rest pt baietei putine , ce mai era pt bb pana la 6 luni, pacat k nu am stiut .
daca stiti undeva reduceri mai ziceti si voi poate ne intereseaza si pe noi.
pupiki, noapte buna
Elenuta23 si Dragos Stefan
Ioana13 spune:
Ramo ce dulce e micuta ta! Pare atit de fragila, dar face totusi lucruri pe care le fac si grasunii de virsta ei. Eu l-am pus pe P in scaunel de ala de la vreo 5 luni, dar lasat pe spate. Statea si se juca o gramada acolo.
Bex e scumpa tare Carinuta cu bretonel. Mie tare imi plac bretoanele alea, presupun ca si la fiu-meu, numa ca el doarme acum. O sa i-o arat miine
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Unde e toata lumea? SCULAREA!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
nrl spune:
Buna dimineata
Eu sunt cu
, ne-am trezit la 7.
Cine vine azi in parcul mare?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Multumim fetelor de complimente.![]()
Da Ioana,Bea e asa micuta si fragila,dar face lucrurile pe care le fac si altii mai grasunei ca noi.Important e sa fie sanatoasa.
Saptamana viitoare o pun intre perne,exact la 4 luni jumate,la cat mi-a zis Vasilescu.Apoi cred ca o pot pune putin si in ala,sa vad cum sta,cu spatarul lasat.Ca doar in scaunul de masina cum sta???Nu vreau sa grabesc o grabesc deloc sau sa o fortez.Dar dupa cum se forteaza acum si isi ridica capul,cred ca no sa fie probleme.
Off,de la 7 n-a mai dormit Bea,de obicei doarme dupa masa de dimineata....si dorm si eu....acum doar pe la 9 a adormit...si mie mi-a zburat somnicu...Ma duc sa-mi fac o cafeluta....
Lore ti-am furat-o tac tac.
N-am stiut ca este si la Cora,de fapt mi-a zis Co ca este la Carrfur si la metro,dar mie mi-a placut culoarea asta,si riscam ca in magazin sa n-o gasesc.Si in plus,nu prea avem timp sa mergem la cumparaturi,asa ca am luat-o de pe net.Si in 2 zile mi-a venit acasa.Am platit 30 lei transportul,dar asta este.Imi place tare mult.
Offff,mult a dormit fatuca asta...deja ii aud glascioru.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
soanso spune:
quote:
Originally posted by mami_alexia
Buna dimineata! Unde e toata lumea? SCULAREA!!!
MAMI(Adriana) &ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

eu deja la ora asta sunt cu cafeluta bauta,am pus haine la spalat,am facut painica in ou!!!mergem pe la 11 in parcul de la Pritax...cine mai vine???
bex,ti-am trimis aseara un PM???AI VAZUT??
SOSO (20 dec 2005)