Gravidute si mamici de CLUJ- 64
Raspunsuri - Pagina 21
ALEX29 spune:
NEATZA
IN SFARSIT azi ma simnt mai bine
tu fetelor am visat o pe Tiadris cu dintisori:))
ANCA B sper sa treaca repede mai ai un picutz de rabdare si sa nu recurgi la operatie
GABI draga si noi iubim tare mult telecomanda si mai ales butonasele ,Sara noastra e o scumpa si tot mai frumoasa draga de ea
vai ca nu mai vine timpul asta frumos sa ne putem vedea in parculetz
da ,intradevar inelul acela cu plasa nu l am din tara ,dar o sa pun poze si poate o sa ti gaseasca tati prin Germania ,SA stii ca lui Tiadris ii place f f mult sa tot mofaie la el
zici ca Hipp e mai ok ,mersi mult
LORE azi o sa fii busy ?spor la gatit mamicutzo
CO ce crezi c am facut ?i am taiat si eu bretonel lui Tiadris ,oricum ii venea parutzu in ochisori asa ca m am pus pe treaba ,,,,mersi de idee
inca un picutz si pleaca Alinutza:(
ANCA draga tare scumpica i printesuca ta cu cantecelu ei :))
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
RAMONELLA spune:
Gabi m-am delectat cu pozicile lui Sara,care o e scumpicaaaaaaa!!!!
Vai ce mare a crescut!!!Imi place poza aia cu tati!
Ce mult se iubesc ei.Nu ai observat ca exista o legatura mai puternica intre ei???Cand vine Radu acasa seara,chiar daca e suparata sau plange,Bea se opreste si ii rade.Si dupa aceea iar continua ce facea inainte.![]()
De unde ai luat lingurita aceea???Si de la ce firma e???Stiu ca ai mai spus,dar n-am bagat la cap atunci.
Geanina sunt tare mandra de masuta.![]()
Nu stiu de ce,dar Bea nu mai vrea sa stea in scaunelu de masina.Eu asa ii dau sa pape.Se tot arcuieste si se misca,ca pana la urma coboara jos si nu sta nicicum.
Ca tot am vazut o telecomanda in pozele lui Gabi,Sa va zic ce am patit ieri.Eu am un vasut de plastic,in care ii racesc laptele la Bea.Si l-am pus langa pat si am uitat de el acolo..Si a cazut telecomanda din pat,exact in vas.Dupa aceea curgea apa din ea.Am scos bateriile,am pus-o pe calorifer,si culmea ca merge!!!![]()
Sunt fericita ca nu am facut hemoroizi dupa sarcina,nici nu stiu cum se manifesta si nici n-as vrea sa aflu.Sincer m-a ajutat Dumnezeu sa am o sarcina usoara,o nastere usoara si un bebe sanatos!
Am primit o veste trista...o matusa de la tara a murit...era batrana saraca...a murit cu medicamentu in mana,simtise ca i se facuse rau...asa e viata...dar m-am intristat,eu in fiecare vacanta mergeam la bunici....ce frumos era...n-aveam nici o grija...toata ziua eram pe la vecini...care cam toti ne erau unchi si matusi...incet incet s-au dus toti...aproape toti din jurul casei nu mai sunt...ce frumos era....va amintiti???Pacat ca copii nostri nu vor mai avea bunici la tara,nu vor mai avea amintirile alea din copilarie pe care le-am avut noi....
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Andree27 spune:
Hello fetelor,
Nasica condoleante!!!!!!
Fetelor, cu ajutorul lui nasicuta,mai mult ea a facut aproape tot, am pus poze cu mine si cu bebe din burtica de la 4d!!
Va 
Poze
Andreea
28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
redai spune:
Capitol nou
AICI
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie