Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna dimineata fetelor!
ma primiti si pe mine intre voi?
maryb, ce zici?

va pup cu drag!!!

http://bd.lilypie.com/GDF2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza burtici!Am tras un tremurat in dimineata asta!Am fost harnicuta. M-am trezit la 6 ca tb sa ajung sa-mi fac analizele. Si la clinica era o coada imensa inca de la 7.Clinica se deschidea la 7.30. asa ca vreo juma de ora am dardait in fata clinicii pana a deschis si tot n-am fost prima.Am intrat la recoltare abia dupa vreo ora jumate.Bine ca le-am facut.
M-am trezit mult mai bine in dimineata asta. Nu ma mai omoara greturile asa rau, cel putin pana acum. Sper sa ma tina macar o zi si pe mine starea asta de mai bine.
M-am bucurat cand am vazut ca ni s-au mai alaturat inca doua gravidute amalia si gabitza. bine ati venit la odisee, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos.Felicitari fetelor!

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Ginye, multumesc mult!
Si tie si celorlalte burtici sarcini usoare si bebelushi sanatosi, sa va bucurati din plin de perioada asta frumoasa!!!

http://bd.lilypie.com/GDF2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata, fetelor!
Multumesc frumos pentru primire Ginye! Multa sanatate si o sarcina cat mai usoara si voua!
Sunt foarte fericita si radioasa! Am asteptat cu mult drag inca un copilas, si David (baietelul nostru) la fel. Deja cred ca trebuie sa-mi fac o agenda, pentru ca-n fiecare zi are o alta idee pentru nume
Va pup dulce! Sa aveti o zi minunata!

Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Eu sunt cu nasul burdusit de muci... si am niste ameteli...
Ieri mi-am cumparat www.naturaplant.ro/produse/109/Emetin" target="_blank">EMETIN(contine ghimbir si roinita) pt voma, greata, ameteala si digestie dificila.... Dar inca nu l-am incercat, pt ca azi am reusit sa mananc ce mi-a pregatit scumpul meu sotior si inca n-am varsat, e o realizare.

Bine ati venit, Amalia si Gabitza! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Miruna, i-am scris parca lui Anes despre hematomul pe care l-am avut la sarcina trecuta (si in final pierduta), cred ca la capitolul trecut, n-as vrea sa ma repet. Mie mi-a dat sangerari, saculetul era decolat destul de mult, insa embrionul avea activitate cardiaca, eram disperata ca mai pierdusem alta sarcina cu vreo 3 luni inainte, am facut tratament (pregnyl si utrogestan), saculetul s-a lipit bine, insa... apoivs-a oprit inimioara lui bb... La tine hematomul (daca o fi hematom!) e si f mic si ti-a zis si dr ca nu e lipit de saculet, asa ca, te rog eu, gandeste pozitiv!

mcrissa.... te asteptam cu vestile bune!!!!

Va pup pe toate! Weekend frumos!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Amalia, ce ma bucur ca a mai aparut o mamica de baiat (sa-ti traiasca si sa fie sanatos)! Si baietelul meu este foarte fericit ca va fi frate mai mare, este asa grijuliu cu mine... ma imbratiseaza (zicand ca "acum il iubesc si pe bebe") si mereu ma intreaba despre bb. Aseara, dupa ce-am facut dus, ma intreba daca apa l-a gadilat si pe bb, si daca lui bb i-a placut si a ras in burtica! E un scump!
....Iar duminica trecuta, cand am fost la biserica, a aprins si el o lumanarica si ne-a facut sa plangem cand l-am auzit: "DD, te rog sa nu ne iei si bebelusul asta din burtica!"
...De fapt, mai mult pt iubitul nostru mic am vrut sa mai facem inca un copil, sa nu fie singur pe lume... ca in rest... Stim foarte bine cat de greu se creste un copil in ziua de azi...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mav ai un baietel deosebit! M-au emotionat vorbele lui din biserica. Sa fie sanatos alaturi de bebic.

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav Asa este, e greu sa cresti 2 copilasi in ziua de azi, dar nu ne-ar fi lasat sufletul sa-l lasam sa creasca singur, in conditiile in care noi avem amandoi frati si ne-a fost bine asa.
In plus, se roaga de noi de cand avea 2-3 ani. Acum e si nasica lui insarcinata in 21 de saptamani si mai are un baietel de 3 ani, finii nostrii au si ei 2 copilasi, si numai la ei se raporta.
In plus, daca ne-am fi permis, ne-am fi dorit si mai multi, ca iubim enorm copii si as fi avut curaj s-o iau de la capat.
Pana acum, ei sunt cel mai bun lucru pe care l-am avut pe lume!

Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

gabitza, amalia, bine ati venit, va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi. ce ma bucur ca au mai venit gravidute.....eeeeee........gabitza, vom fi colege de odisee asa cum ne-am si dorit. Fetelor, azi nu am timp sa va trec in listuta, va voi trece maine, acum trebuie sa inchid si sa plec si mai ajung diseara acasa. si sper sa nu va suparati

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Buna fetelor!
ce faceti azi?
vad ca ne inmultim. felicitari noilor venite si pupici de la noi.
noi azi am fost la o prezentare de moda la un hipermarket si deja ne-am facut listuta cu lucrusoarele pentru viitorul nostru copilas. cele pe care le aveam de la Shali le-a daruit cu drag altor copilasi care aveau nevoie de ele asa ca noi trebuie sa ne luam totul de la zero. Fiica-mea a ales tot:patut, leagan, carucior, scaun auto, pana si biberoane si suzete. cu greu am convins-o sa mai asteptam cu cumparatul pana la venirea pe lume a bebelusului.
Abia asteapta toamna! ea care e o impatimita a verii.
ma simt un pic rau ca am mancat o porcarie de mancare cu sunca dar imi era super foame si n-am mai avut rabdare sa astept.
poate vomit sa scap de senzatia asta tampita.
va pup si sa fiti frumoase!

Viorica5+ si shalini4.8 ani
poze

bebe2

Mergi la inceput