Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
nebunica-zapacica spune:
quote:
Originally posted by maryb
nebunica, eco morfofetala de trimestrul I, asa se numeste, deci e una si aceeasi si se face intre 12-14s. Eu m-am programat la dr. iosup pentru 12s+5z. O sa-ti trimit pe PM nr. de tel la care te poti programa daca vrei. La ceilalti dr. eu nu stiu nr. de telefon.
maryb6+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
testele mele
Maryb,multumesc din suflet pt informatii, o sa incerc sa-mi fac programare, poate aflu si daca e fetita sau baietel.Abia astept!
5+Bebe in burtica
Dovada
loren@ spune:
Buna fetele..eu in weekend sunt mereu cam prinsa, asa ca va zic repede ca simburelul e bine..avea 6+ 2 zile..deci era mai dezvoltat cu 2 zile..a inceput sa-i bata inimioara..e totul ok..Am fost la IDS si am lasat si eu 300 pe niste analize..mai putin Rubella ca am avut cind eram mica..
Anes gindeste pozitiv..nici eu nu am simptome de gravida...fata de Bia la care macar aveam arsuri..acum nimik!
Pupici fetele..sanatate si pe sapt. viitoare!
Bia
6+
maryb spune:
nebunica, nu ai pentru ce, ma bucur ca te-am putut ajuta. 
loren, ce ma bucur ca ai vesti bune despre samburelul tau si ca ii bate inimioara...iuhuuuuu.........

....iti doresc si eu un week-end minunat daca esti ocupata si nu vei intra deloc. 
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
mai fetelor, dar voi de ce nu mai scrieti ??? vrajitoarea, flore26, olivia26, mickaella, dandusa, danutzu, ancaoradea, brie, dyannna, creatza....ce faceti fetelor de nu mai scrieti deloc ??? 

....chiar nu aveti timp deloc ???
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
miruna22 spune:
pup fetele!!!
anes...multumesc de incurajari....eu sincer nu-mi fac griji prea mari.... ai vazut pozele mele cu bebe, ca sa-ti dai seama cat de mare este? tu ai poza cu bebele tau?
almiona, ai vazut inimioara lui bebe???? ma bucur mult...
mav, cum adica stan patitu'?? ai avut si tu asa ceva? si ce s-a intamplat? detalii pls!
cat despre simptome, dragele mele, nu mai fiti asa stressate ca nu aveti greturi!!! si nici nu vi le doriti! fiecare organism se comporta altfel!!!! nu va mai ganditi ca s-a oprit in evolutie sau alte prostii....va induceti singure o stare psihica care in mod sigur face rau!
eu nu am nimic, exceptand faptul ca dorm si pap! si ma simt taaare bine

si in fiecrae zi il mangai si vorbesc cu samburelul meu! si sunt sigura ca Doamne-Doamne vede si stie cat de mult il iubesc si nu va lasa sa se intample nimic rau!
pup toate fetele

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
5+
ginye55 spune:
Fetelor, maine ma duc sa-mi fac o parte din analize!
Abia astept sa vad cum ies, ca nu prea mi-am mai facut analize de ceva vreme.Vad ca nu prea e multa activitate pe aici
Eu va pupicesc si ne mai auzim maine.

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
dandusa spune:
quote:
Originally posted by maryb
mai fetelor, dar voi de ce nu mai scrieti ??? vrajitoarea, flore26, olivia26, mickaella, dandusa, danutzu, ancaoradea, brie, dyannna, creatza....ce faceti fetelor de nu mai scrieti deloc ???....chiar nu aveti timp deloc ???
maryb6+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
testele mele
fara lacrimi,te rog...,orice-ar fi sa nu te vad ca plangi...,bb trebuie sa te simta fericita si optimista
multi pupici ca-ti faci griji pentru noi

sant cam varza...,as dormi toata ziua...,stari de rau prezente non stop,vomat din cand in cand...,dar ne mentinem pe pozitie...

noi trecem prin procesul intarcarii,care este luuung si anevoios...,ne mai luptam si cu 4 canini f umflati
,asa ca-i musai sa ma dedic Crinutei in totalitate...,este f agitata,f geloasa...,nu ma lasa sa respir nimic fara ea...,oriunde santem calaredeci in mare santem bine

promit sa scriu mai des,imi doresc din suflet
...,abia asteptam sa raman insarcinata
sa pot retraii acele momente minunate...,acum abia daca reusesc sa ma gandesc...,deci n-am timp sa ma gandesc la bb2...,Crinuta m-a acaparat total...,mancau-ar mama de scumpa
ps:pe 17 am programare la dr,abia astept...,13.50
Mamica stralucitoare
6+
+ Crinuta 1 Nov 2006
Amalia spune:
Buna fetelor, iubitelor!
Mai primiti o graviduta in randul vostru? Datele mele sunt urmatoarele: DN 04.07.1978, UM 26.01.2008, DPN 2.11.2008.
Va citesc de cand a deschis maryb odiseea. Am 2 teste pozitive inca de acum 2 saptamani si jumatate, dar am asteptat ziua de miercuri sa fac o ecografie transvaginala sa vad si sa aud bebicul. Si bebicul este bine, este cat un bob de mazare si-i bate inimioara tare-tare.
Mai am acasa un copilas dragut, pe David-Alexandru nascut pe 26.07.2001, care e in culmea incantarii ca va avea un fratior sau o surioara.
Va pup dulce si va doresc multa sanatate si voua si la bebici!
Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
vrajitoarea spune:
mai scriu si eu un pic dar sunt f suparata.l0am decalotat pe andrei azi si a plans mult si acum plange la pisi.mi-e tare mila de el.sper sa nu se infecteze.va pup.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
6+
alinushca spune:
mcrissa, cum stai? ai reusit sa gasesti BARZA ? Mai ales daca a vazut si sotul liniutza de pe Shurecheck e clar ca nu aveai tu vedenii. Si chiar nu am vazut vreodata Shurecheck-ul sa dea acele asa-zise linii de evaporare... sa ne spui cum ii.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+