Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nebunica, eco morfofetala de trimestrul I, asa se numeste, deci e una si aceeasi si se face intre 12-14s. Eu m-am programat la dr. iosup pentru 12s+5z. O sa-ti trimit pe PM nr. de tel la care te poti programa daca vrei. La ceilalti dr. eu nu stiu nr. de telefon.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!Au inceput greturile rau de tot!De ieri dimineata nu am putut manca decat un iaurt, o banana si 2 cremvusti. Dar tot nu pot vomita. Noaptea nu dorm tot de greturi. Au inceput si arsurile. Sper sa nu dureze prea mult perioada asta.
M-am mai lasat totusi durerile de burta.Sanii la fel de durerosi si de mari.

mcrisaahai cu testul!

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

miruna, eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji de hematomul decidual. Este foarte mic si nu ai desprindere. La mine este foarte mare si cu desprindere mare de uter. Cat despre ginecolog, eu iti sugerez sa mergi neaparat la un control pentru ca este foarte important debutul perioadei de sarcina. Poate iti da tratament de sustinere. In ziua de azi, majoritatea femeilor au probleme de mentinere a sarcinii si sunt ajutate cu progesteron. Poate nu este si cazul tau, dar de ce sa risti. Eu am fost la control in sapt. a 4-a si mi-a descoperit surpriza aceasta nedorita.
Hera25, viorica avram aveti simptome clasice de sarcina ceea ce este normal. Hera, cate saptamani ai?
maryb astept ecografia! Bafta multa!
ginye55 la fel ca si la celelalte fete, acestea sunt simptome clasice si normale se sarcina. Ce n-as da sa le am si eu!
Fetelor, la mine s-au diminuat simptomele (durerile si volumul sanilor sunt mai mici, greata nu am, somnolenta putina). Nu stiu ce sa zic, sper ca samburelul nu s-a oprit din evolutie. Inca nu sangerez, dar medicul spunea ca atunci cand va incepe, inseamna ca se produce avortul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by anes

miruna, eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji de hematomul decidual. Este foarte mic si nu ai desprindere. La mine este foarte mare si cu desprindere mare de uter. Cat despre ginecolog, eu iti sugerez sa mergi neaparat la un control pentru ca este foarte important debutul perioadei de sarcina. Poate iti da tratament de sustinere. In ziua de azi, majoritatea femeilor au probleme de mentinere a sarcinii si sunt ajutate cu progesteron. Poate nu este si cazul tau, dar de ce sa risti. Eu am fost la control in sapt. a 4-a si mi-a descoperit surpriza aceasta nedorita.
Hera25, viorica avram aveti simptome clasice de sarcina ceea ce este normal. Hera, cate saptamani ai?
maryb astept ecografia! Bafta multa!
ginye55 la fel ca si la celelalte fete, acestea sunt simptome clasice si normale se sarcina. Ce n-as da sa le am si eu!
Fetelor, la mine s-au diminuat simptomele (durerile si volumul sanilor sunt mai mici, greata nu am, somnolenta putina). Nu stiu ce sa zic, sper ca samburelul nu s-a oprit din evolutie. Inca nu sangerez, dar medicul spunea ca atunci cand va incepe, inseamna ca se produce avortul!

Anes, nu fi deprimata! Simptomele apar si dispar . Numai o eco poate sa iti spuna exact cum stai. Si trebuie sa speri ca va fi bine. Minuni se intampla tot timpul. Cand te duci la urmatoarea eco?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by maryb

mariaana, poate mai prinzi aceasta odisee, da-i bataie in perioada care trebuie.

maryb 6+

...Hmmm, o fi bine sa-l concep in post?

Mariaanna

Mergi la inceput

almiona, ma bucur ca ai vazut inimioara lui fasolica, iti doresc numai bine in continuare.

ginye, si eu astept ecografia de marti, dar am deja niste emotii cat casa....

mariaana, nu stiu ce sa zic, dar si eu am cautat la un moment dat aici pe forum si am vazut multe fete care au conceput bebe in postul Pastelui sau in postul Craciunului....si mie imi era teama de chestia asta, dar multumesc lui Dumnezeu nu mai trebuie sa incerc in aceasta perioada. Incearca sa vorbesti cu un preot ca sigur te va lamuri.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

anes, si la mine sunt zile in care am simptome si zile in care nu prea le simt. Starile de rau vad ca s-au diminuat si nu mai sunt asa sa ma tina toata ziua. Dar eu le am de 3 saptamani...sper sa fie bine....

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by maryb

almiona, ma bucur ca ai vazut inimioara lui fasolica, iti doresc numai bine in continuare.

ginye, si eu astept ecografia de marti, dar am deja niste emotii cat casa....

mariaana, nu stiu ce sa zic, dar si eu am cautat la un moment dat aici pe forum si am vazut multe fete care au conceput bebe in postul Pastelui sau in postul Craciunului....si mie imi era teama de chestia asta, dar multumesc lui Dumnezeu nu mai trebuie sa incerc in aceasta perioada. Incearca sa vorbesti cu un preot ca sigur te va lamuri.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Stiu eu ce ar zice preotul...
Totusi, nu cred ca vom putea aplica abstinenta pana la Pasti.O fata zicea ca e mai pacat daca sa o faci cu prezervativ, pentru placere, decat daca e pentru conceptie...Acum nu stiu ce sa zic...Ce-o vrea Dumnezeu!

Mariaanna,mami de Alex
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Anes am 5 sapt si 5 zile.
Da asa e sunt greturile specifice sarcinii.
Azi nu am putut manca mai nimik in afara de un mar acru si niste masline verzi acre si sarate. Atat.
Off Anes imi pare asa de rau ca nu esti ok, dar poate Dumnezeu va dori saa fie bine. Si punctuletul tau va fi supravietuitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Hera25 sa dea DD sa fie supravietuitor, dar ar fi un miracol.
maryb stiu ca se pot diminua starile de la gravida la gravida, dar eu ma gandesc acum la ce e mai rau.
almiona merg la control peste trei zile.

Mergi la inceput