Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, Maryb e autoarea subiectului si a mai facut, probabil modificari la lista. De asta apare ca ea a scris ultima data.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mcrissa te-am prins. de fapt te urmaream eu zilele astea. pai daca pe shurecheck a iesit o umbra.... nu stiu ce sa iti zic. In principiu nu face figuri testul asta. Dar de ce nu incerci (si nu credeam sa ajung sa zic asta) un BARZA.... mi-a iesit pozitiv cu vreo 4 zile inainte sa imi vina ciclul. Este totusi mai sensibil decat Shurecheck. Eu iti tin pumnii stransi tare tare.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna dimineata!
ce faceti?
v-ati trezit? cum va simtiti astazi?aseara am fost la sala dar nu prea am avut chef de nimic. imi venea sa vomit si aveam o stare de nervi.
Maryb am primit PM. Multumesc!Am sa sun sa ma programez si eu la dr.
data trecuta cand am fost insarcinata deja imi era foarte rau in perioada asta. acum ma simt destul de bine si ma ingrijoreaza. pana ajung la ginecolog stau cu inima la gat sa nu fie extrauterina sau sa nu fie deloc.
sanii m-au durut asta- noapte de m-am trezit din somn dar eu am dureri de sani in fiecare luna inainte de ciclu si ma dau cu tot felul de creme sa imi treaca. acum nu ma dau cu nimic de teama sa nu fac vreo prostie.
abia astept sa merg la dr sa imi confirme sarcina!
sa aveti o zi usoara!

Viorica5+ si shalini4.8 ani
poze

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
laura saru-mana!
viorica, nu te uit, o sa-ti dau pm mai tarziu, ca acum sunt pe fuga.
miruna, eu (in calitate de stan patitu') zic ca n-o sa ai probleme din pricina punctului de langa sac... poate totusi ar fi bine sa mergi la ginec.... poate o sa-ti recomande ceva, progesteron...?! e foarte important sa gandesti pozitiv, nu te mai gandi la prostii! pana nu vezi rosu, e bine!
fournicutza, bine ai venit!
mcrissa, fa-ti un "barza gold", te rooog, ca deja nu mai am eu rabdare! ce mult m-as bucura sa fie bb!!!!

nu mai stiu ce mai vroiam sa va scriu, azi m-am trezit mai bine (fara greturi mari) si vreau sa profit, sper sa am spor la munca!

7w+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alinushca am vrut de la inceput sa cumpar Barza, dar nu am gasit in ziua aia.aseara l-am pus si pe sot sa se uite la test ca ma gandeam sa nu am eu pitici la cap si sa vad dublu, dar se pare ca chiar e liniuta acolo.
lauriciu maine dimineata fac testul.sper sa vad si eu o a doua liniuta mai clara.am vazut pozele recente cu Thea.e superba, are niste ochisori asa de frumosi.e frumoasa ca mamica ei
Fournicutza bine ai venit la odisee!cand ai avut UM?
mav in pauza de pranz o sa iau toate farmaciile din zona la rand ca sa caut barza.spor la treaba!o sa scapi incetisor si de greturile astea.
ginye55
miruna ma bucur ca te-ai linistit.o sa fie totul bine

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ce faceti gravidutelor?
Eu de vreo 3 zile ma simt tare rau, nu mai pot de greata ce am, dar nu pot vomita, nu mai pot manca asa orice si mai ales ce imi placea inainte, imi vine sa dorm non-stop. Ma culc seara la 22.00 si ma scol dimineata la 8.00 super obosita.Sanii mi s-au dublat parca ca marime.De asta nu-mi pare rau. Si dor si se vad si vinisoare asa pe ei.Si nu pot dormi pe burta.Si aseara m-a cam durat si burtica, dar am stat intinsa in pat si mi-a trecut.
Cam atat despre mine.Am facut ieri si niste analize la IDS si mi-au luat 368Ron. Am facut toxoplasma, listeria, rubella, si mai erau vreo 2 dar nu le mai stiu, ceva cu CVM sau CMV. Listeria au zis ca dureaza 15 zile pana sa iau rezultatul. Iar la celelalte sa ma duc marti dupa amiaza.
Iar pe miercuri-joi ma voi duce si la doct sa-i aud inimioara lui bebe.Doamne ajuta.Voi avea cam 6 sapt si 4 zile.
Va pup si sa va simtiti cat mai bine va urez si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by mcrissa

alinushca am vrut de la inceput sa cumpar Barza, dar nu am gasit in ziua aia.aseara l-am pus si pe sot sa se uite la test ca ma gandeam sa nu am eu pitici la cap si sa vad dublu, dar se pare ca chiar e liniuta acolo.

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Buna dimineataaaaaa!
Cristinuta, sa fie doua!!!
Daca zice sotul tau....
Wow, ce multe v-ati strans aici...oare mai incap si eu??!?
Glumeam......sper sa va anunt si eu curand ca am 2 liniute!!!
Va pup pe toate , ca-mi sunteti tare dragi!Si , de n-o fi sa vina barza acum la mine, tot vin pe la voi, macar in vizita!

Mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele gravidute,

mirunica, asa este, aseara am intrat doar sa o trec in listuta pe loren si de aia apaream eu ca am scris ultima. Legat de acel hematom, eu nu ma pricep dar iti doresc sa fie totul in regula.

fournictza, bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si fara greturi prea mari si un bebe sanatos. Daca vrei pe listuta, imi trebuie DN, UM si DPN care am inteles ca va fi pe 23.11.2008.

mav, ma bucur ca te-au mai lasat greturile.

vio, eu zic sa nu-ti faci probleme, greturile mai au timp sa apara.

mcrissa, te astept maine cu un test super pozitiv

mariaana, poate mai prinzi aceasta odisee, da-i bataie in perioada care trebuie.

hera25, imi pare rau ca te-au luat asa rau greturile, fetita ca sa-i mai treaca.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

loren tu pe unde umbli de nu esti prezenta ???

eu vad ca ma simt bine si azi, doar o usoara stare de greata am avut si am simtit nevoia sa-mi cumpar sprite sa beau...dar inca mai e timp sa mi se faca rau ca si ieri m-a luat pe dupa amiaza si seara. Mai am asa putin si ma duc la eco si o sa-mi vad si eu pisoiasul mic si o sa-i vad si inimioara ...am mari emotii pentru ziua de marti...

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Salutare, burtici
Felicitari celor care si-au vazut bebeii la eco, eu mai am...
Voua va este somn? Eu una cad de pe scaun de somn ce-mi este, parca sunt beata toata ziua, asa ma simt
Tocmai am aflat ca din motive independente de vointa mea o sa trebuiasca sa vin in ROmania cam 2 luni, exact in perioada in care se fac ecografiile de care spuneti voi. Please, help!! Cine poate sa-mi dea si mie niste numere de telefon sa mai incerc sa fac o programare la unul din dr cunoscuti, desi am vazut pe-aici ca e cam greu.
Si poate imi explicati si mie exista vreo diferenta intre ecografia morfofetala si cea de trim I sau sunt unul si acelasi lucru? Aaa, si cand e bine sa fie facute?
Multumesc frumos!

5+

Bebe in burtica

Dovada

Mergi la inceput