Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

ginye, la noi e obiceiul ca gravidele sa se bage in fata dar sa stii ca nu eu am hotarat asta. merg la receptie si le spun ce analize am nevoie si de ce si asistenta ma cheama prima.. asa trebuia sa faci nu sa astepti la cozi ca nu esti in dispozitia necesara. gravidele au prioritate peste tot. mai sunt si nesimtiti care spun ca nu te-au lasta ei gravida dar le trece cad toata lumea sare cu gura pe ei.

quote:
Originally posted by ginye55

Neatza burtici!Am tras un tremurat in dimineata asta!Am fost harnicuta. M-am trezit la 6 ca tb sa ajung sa-mi fac analizele. Si la clinica era o coada imensa inca de la 7.Clinica se deschidea la 7.30. asa ca vreo juma de ora am dardait in fata clinicii pana a deschis si tot n-am fost prima.Am intrat la recoltare abia dupa vreo ora jumate.Bine ca le-am facut.
M-am trezit mult mai bine in dimineata asta. Nu ma mai omoara greturile asa rau, cel putin pana acum. Sper sa ma tina macar o zi si pe mine starea asta de mai bine.
M-am bucurat cand am vazut ca ni s-au mai alaturat inca doua gravidute amalia si gabitza. bine ati venit la odisee, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos.Felicitari fetelor!

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Viorica5+ si shalini4.8 ani
poze

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Asa e viorica. Stiam ca gravidele si copiii au prioritate, dar nu aveam chef sa dau peste un nesimtit, cum ai zis si tu. Lumea era oricum foarte nervoasa pentru ca cele care inregistrau nou venitii se miscau foarte incet, iar la un moment dat a venit o mamica cu un copilas de vreun an. Au facut un taraboi de ziceai ca sunt 10 copii, nu unul. Asa ca m-am lasat pagubasa.

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

maryb, draga mea, iti multumesc mult-mult-mult!!! da, asa cum ne-am dorit, fac parte din odiseea deschisa de tine si sunt tare-tare fericita!!!!

multumesc tuturor fetelor pentru primirea calduroasa, sunt asa bucuroasa sa ma aflu printre voi!

http://bd.lilypie.com/GDF2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ce fac burticile? Eu am o zi cum nu se poate mai buna!Fara greturi si cu o pofta de mancare enorma!
Acum ma pregatesc sa plec la iarba verde. Vreau sa profit de aceasta zi superba! Mai vorbim!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Maryb, multumesc frumos pentru primire ! Sunt foarte fericita ca fac parte din odiseea voastra!
Ginye, distractie placuta la iarba verde! E o vreme superba, merita sa profiti de ea.
Si eu ma simt destul de bine, dar nu avem inca nici un plan pentru astazi in afara de o iesire prin parc cu David si probabil o vizita la Cora pentru cumparaturi.
Va pup!

Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Fetele, am o intrebare, mai ales pt cele care au deja bebei: eu mi-am luat de mult concediu si am planificat sa plecam la Viena cateva zile cu masina, saptamana viitoare, joi, mai exact. Ce ziceti, e periculos sa merg atata drum (adica vreo 8-9 ore), acum ca am ramas gravi?
Am citit diverse articole care spuneau ca este ok, doar sa fac pauze dese, etc... Marti merg si la doctor, voi face prima ecografie si voi vedea ce mi se spune si acolo. Dar vroiam sa stiu si parerile voastre.
Va multumesc mult!

http://bd.lilypie.com/stgnp2.png
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliburtica spune:

Dupa calculele mele, voi fi si eu o burtica de noiembrie 2008. Sper sa mearga totul bine si sa aflu informatii cat mai multe despre aceasta perioada a sarcinii,noua pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

eu astazi sunt foarte foarte obosita, aseara l-am luat pe varul meu de la gara, am fost la un restaurant, apoi am fost intr-un bar si ne-am culcat la 2 noaptea. Dimineata la 6 ne-am trezit sa plecam sa-l ducem la aeroport si de la 8:30 cand am ajuns acasa am dormit pana acum. Deci sunt cheauna....as fi dormit toata ziua, dar....totusi....

gabitza, draga mea, sa-mi spui si UM si DPN, ca iti stiu decat DN (15.10.1977) ca sa te trec pe listuta.

imi pare rau ca am ratat ziua de azi, e asa frumos afara si m-as fi plimbat si eu, dar....sotul meu nu s-a trezit inca si il las sa doarma cat vrea ca si asa e foarte obosit...asta este, week-endul viitor....si imi este si putin cam rau...

va pup dulce pe toate si vorbim maine.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

gabitza asa stiu si eu ca daca faci pauze mai dese poti calatori si cu masina, dar eu cred ca cel mai bine iti va spune dr.

ginye, distractie placuta la iarba verde, sa te distrezi si pentru mine putin, da ?

vio, ce bucuroasa poate sa fie Shalini pentru surioara sau fratiorul ei, auzi sa-i aleaga deja totul....mititica....

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

amalia, gabitza v-am trecut pe listuta.

gabitza, ti-am calculat eu UM si DPN, te rog sa-mi spui daca este ok, daca nu sa-mi spui si voi corecta.

gata, ma duc sa pap ceva ca inca nu am papat nimic pe ziua de azi si imi este cam foame. pupici tuturor.

pe maine !!!

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput