Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 11

Gabitza1977 spune:
Gabitza1977 spune:
 maryb,  fata mea draga si merci ca m-ai trecut pe listuta, datele sunt foarte corecte!
 fata mea draga si merci ca m-ai trecut pe listuta, datele sunt foarte corecte! 
si ai dreptate, merg marti la dr. si vad ce imi spune vis-a-vis de calatoria cu  !
!
eu tocmai m-am intors din parc, am fost intr-o scurta plimbare, nu-mi vine sa cred ce vreme super avem!!!
http://bd.lilypie.com/stgnp2.png 4+
 4+

Amalia spune:
Amalia spune:
 Maryb multumesc frumos ca m-ai trecut pe listuta!
Gabitza eu stiu ca daca nu ai o sarcina cu risc, este ok sa circuli cu masina, mai ales daca vei face si pauze dese.
Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si  7+
7+

Gabitza1977 spune:
Gabitza1977 spune:
 Merci mult Amalia  , abia astept marti, sa vad ce spune si dr! As vrea tare mult sa merg, mai ales ca mi-am luat deja concediu... insa voi face cum e mai bine pt
, abia astept marti, sa vad ce spune si dr! As vrea tare mult sa merg, mai ales ca mi-am luat deja concediu... insa voi face cum e mai bine pt  .
.
Singurul meu semn de intrebare este legat de faptul ca, inainte cu vreo doua zile de data la care ar fi trebuit sa imi vina cm-ul luna aceasta, am avut cateva pete bej-maronii. Am inteles ca pot fi de la nidare... dupa care am facut teste, care au iesit clar pozitive. Sper sa nu fii fost vreo problema cu petele acelea. Cm-ul nu mi-a mai venit, deloc.
http://bd.lilypie.com/stgnp2.png 4+
 4+

mcrissa spune:
mcrissa spune:
 Buna dimineata!sa aveti o saptamana excelenta, fara greturi si plina de vesti bune!
eu am facut azi dimineata un test barza si a iesit negativ sunt Z30 din 30 si niciun semn ca ar veni uratzii.de obicei aveam pete cu 4-5 zile inainte, iar acum nimic.
sunt Z30 din 30 si niciun semn ca ar veni uratzii.de obicei aveam pete cu 4-5 zile inainte, iar acum nimic.
Cristina, sigur in curand  sunt inca un mormoloc
sunt inca un mormoloc
  in asteptarea mormolocului

Olivia26 spune:
Olivia26 spune:
 Neata, burtici!
Bun venit noilor  -ute, sarcini usoare si bebici sanatosi.
-ute, sarcini usoare si bebici sanatosi.

Mcrissa, stii tu, pana nu vezi rosu speranta mai e, poate ai ovulat mai tarziu, mai incearca un Sure check. Tin pumnii sa vezi dublu cat mai curand 
Eu nu prea am mai scris pentru ca nu am noutati dar sunt cu ochii pe voi.
Va  pe toate si va urez o saptamana minunata!
 pe toate si va urez o saptamana minunata!
Olivia
 6+
 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

viorica avram spune:
viorica avram spune:
 Buna dimineata si de la mine!
de aseara ma doare rau capul si nu am facut decat sa-mi pun comprese cu alcool si cartofi crud pe frunte. imi vine sa vomit si nu pot sa mananc nimic. cred ca deja bebelusul isi cere drepturile.
noi am fost aseara si am alergat pe stadion. nu am mai slabit dar nici nu m-am ingrasat si ma bucur. joi merg si eu la ginecolog si abia astept.
sper sa aveti o zi buna!
Viorica 5+ si
5+ si  shalini4.8 ani
shalini4.8 ani
 poze 
bebe2

mickaella spune:
mickaella spune:
 buna dimineata, burtici, mamici si viitoare burtici...
maryb, tinem pumnii pentru maine la eco si asteptam vesti
noi suntem bine, greturi nu prea avem, decat f putine si slabe, macar de-ar fi asa si mai departe chiar voiam sa va intreb, voi cum stati cu activitatea sexuala acum, ce v-a recomandat doctorul, mai aveti voie, sunt probleme in acest sens?
 chiar voiam sa va intreb, voi cum stati cu activitatea sexuala acum, ce v-a recomandat doctorul, mai aveti voie, sunt probleme in acest sens?
mcrissa eu zic sa mai incerci peste vreo 2 zile sa refaci testul, poate o sa fie bine...
miha 6+
6+

mariaanna spune:
mariaanna spune:
 Gabitza,calatoriile  cu masina sunt contraindicate in sarcina, dar numai  din trimestrul 2 incolo...Asata datorita disconfortului care poate aparea in pozitia stand.Chiar si asa, vei putea calatori fara probleme  si atunci, daca vei face pauze dese pentru a-ti dezmorti picioarele si a-ti intinde coloana si ...burtica!
Vacanta frumoasa!
Mariaanna
cand vine BB?

maryb spune:
maryb spune:
 buna dimineata dragele mele,
mickaella, multumesc frumos, asa este....maine e ziua cea mare !!!
olivia26,  si ma bucur ca mai treci pe aici.
 si ma bucur ca mai treci pe aici.
vio, imi pare rau ca ai inceput sa te simti rau, dar bebele este cel mai important, el trebuie sa fie bine si noi suportam raul pentru ei. 
gabitza, 
anes, sper ca esti bine, mai scrie-ne si noua. 
dandusa, bine, uite nu mai plang, ma bucur ca ne-ai scris.
vrajitoarea, flore26, loren, dyannna, miruna, loremarian, danutzu, ancaoradea, almiona, brie, amalia, hera, gynie, nebunica, creatza va pup pe toate si va astept cu vesti bune.
maryb  7+
7+
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
 sa fii sanatos puiul meu 
testele mele

maryb spune:
maryb spune:
 mav, tie am vrut sa-ti scriu separat, am citit la durere ca ai primele pete bej-maronii si ca esti singurica acasa toata saptamana....te rog frumos, ia-ti concediu sau macar cheama pe cineva care sa te ajute saptamana asta cu Sebi, acum ai nevoie de odihna. pune si duphaston ca stiu ca utrogestanul nu-ti face bine si eventual mergi sa te vada si dr. Iti doresc sa se opreasca aceste pete si sa fie totul bine cu bebelusul tau. Doamne Ajuta !!! 
maryb  7+
7+
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
 sa fii sanatos puiul meu 
testele mele