Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna fetelor....

Azi la 18;15 am ecografia...sa-mi tineti pumnii....
ca sunt in emotie maxima......

www.tickercentral.com/view/9jaj/1.png " target="_blank">.......

TESTELE MELE!!!...

LAURA +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici! Eu ma simt iar rau! Dupa ziua superba pe care am petrecut-o ieri la iarba verde, azi m-am trezit cu o stare puternica de greata si nici somnul nu ma lasa. Parca sunt picata in cap!

marybabia astept sa ne aduci vesti maine de la echo.La ce ora ai programarea?

mav sper din tot sufletul sa fie totul in regula cu bebicul tau!

mcrissa

Burticile care n-au mai dat niciun semn de viata, mai scrieti-ne sa stim si noi ce mai faceti!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Alexa.1983tin pumnii! Totul o sa fie bine! Sa ne spui ce ai facut!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

pupici multi si de la mine si bun venit noilor burtici!

noi suntem bine....papam toata ziua si dormim!
de greturi nici vorba!
am fost plecati in week end in Moldova la bunici si am stat stressata atatea ore pe drum cu masina (6)!!!
dar vad ca acum, dupa ce m-am odihnit ma simt bine!

multumesc de raspuns, Mav! sper ca totul e bine cu bebele tau, stai linistita si nu te speria....nu trebuie neaparat sa fie ceva rau daca ai pete maronii!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Alexa, tinem pumnii . Sa vii sa ne povestesti.

Mary sufletul acestui subiect! Maine tin pumnii stransi la echo, o sa-i auzi inimioara lui bebe.

Mav o sa fie bine! Stiu ca tu esti f informata si stii ca nu e neaparat semn rau. Doamne Doamne o sa aiba grija ca bebicul tau sa fie sanatos . Incearca sa lasi totul la o parte si sa nu faci efort deloc.

"Throughout these weeks, the placenta is continuing to grow and secure its attachment to the uterus. Sometimes this results in minor bleeding, which usually is normal"

Stiu ca e foarte greu dar sper sa te linisteasca macar un pic .

Ginye fata sa treaca greturile.

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

Alexa tinem pumnii si pentru tine, asteptam vesti bune
si eu am un somn... nu stiu ce ma fac pana plec acasa, sunt la serviciu si imi vine sa pun capul pe tastatura...

miha6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Miruna ce bine ca nu ai greturi, esti o norocoasa.

Mickaella, si mie mi-e somn la greu, as dormi non-stop.

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Buna fetelor....

Azi la 18;15 am ecografia...sa-mi tineti pumnii....
ca sunt in emotie maxima......

www.tickercentral.com/view/9jaj/1.png " target="_blank">.......

TESTELE MELE!!!...

LAURA +4

ALEXA, eu te felicit cu intarziere, dar sa stii ca m-am bucurat enorm pt tine, ca s-a intamplat in sfarsit minunea. Ma bucur mult ca suntem in aceeasi odisee pt ca ai un optimism si un umor extraordinar si o sa ne inveselesti pe toate cu siguranta. Sper sa te simti bine pana la urma si aici la odisee. Iti tin pumnii pt diseara sa fie unul dintre cele mai fericite momente din viatza ta!

Bujo

In rest nu am noutati. Astept urmatoarea eco spre sfarsitul saptamanii si va mai dau de veste cum stau lucrurile.

Va pup pe toate si sarcini usoare in continuare!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

nu am greturi, insa am pofte...si dupa ce bag in mine ca sparta ma ia putin asa...

in schimb as dormi toata ziua!

alex, abia astept sa vii de la echo!

mai fetelor, vreau si eu sa merg mai repede la echo sa-i aud inimioara lui bebe!
maine facem 6 saptamani si eu inca nu mi-am sunat ginecologul!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

burticile! Sa aveti o saptamana usoara!Noi aseara am fost la o piesa de teatru in lb romana aici si vremea si-a cam facut de cap, a plouat mult si toata noaptea mi s-a parut ca burtica ma cam inteapa.Azi o sa stau mai linistita sa nu il mai deranjez pe bebe, ca doctorul e in vacanta saptamana aceasta.

Alexa,Maryb succes azi la ecografii, sa va vedeti puisorii si sa le auziti inimioarele.Eu abia martea viitoare merg la dr si stau ca pe ace pana atunci.

Mickaella, dr mi-a spus de la inceput, cand l-am anuntat ca am II liniute, ca activitatea sexuala nu e interzisa, dar daca dupa sau in timpul simt eu ca ceva e in neregula, atunci poate nu e bine sa risc.Noi am stat cuminti, sapt viitoare mergem la ecograf si daca totul e in ordine ne dam singuri unda verde.

Maryb, multumesc inca o dat pt nr de tel, mi-am facut si eu programare pt ecografie pe 6 mai, cred ca e numai bine atunci, o sa am 13 sapt si 2 zile.

burticile!

6+

Bebe in burtica

Dovada

Mergi la inceput