Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
maryb spune:
ce ma bucur ca au aparut burticile 

alexa, iti tin pumnii pentru eco de azi si sper sa ne aduci vesti bune despre bebele tau. 
eu cad de somn....si asta dupa ce ieri am dormit toata ziua....si de azi dimineata pap numai pateute, saleuri si praji ca e ziua unei colege....mmmm......si ce bune sunt.....si mie mi-a fost cam rau ieri atat cat am fost treaza
si azi dimineata la fel....dar am bagat praji si saleuri la greu si mi-a mai trecut....in schimb ma lupt cu somnul asta mare....
eu am programare maine dimineata la ora 9, sper sa fie treaz si bebele meu ca sa-l vad si eu ![]()
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
mav spune:
Buna, dragelor!
Va multumesc pentru gandurile bune! Initial nu am vrut sa scriu aici, pt ca nu vroiam sa va faceti griji pt mine...
Cred ca am avut un atac de panica dupa ce-am vazut dimineata... ca ma luase cu ameteala si imi bubuia inima in urechi...
Dar am luat un No-spa, un Duphaston... si am stat intinsa pana acum.
M-am calmat. Nici nu pot sa-mi imaginez altceva decat ca bb este bine.
Ce e ciudat... azi-noapte m-am visat cu burta mare, iar dimineatza m-am trezit fara greturile cu care ma obisnuisem...
Mai departe... cum o vrea Dzeu... ce mi-o fi dat...
Nu o sa dau fuga la dr... pt ca stiu ca nu ar avea ce sa-mi faca acum si oricum SPER ca va fi bine. Ma straduiesc sa fiu calma si sa stau cuminte...
Viorica, scuze ca pana la urma iti scriu aici, dar nu ma mai loghez pt pm, ca ma grabesc sa ma intorc la lucru. Nr de tel de la Budimex, Sectia ORL (Spitalul Marie Curie- etajul4): 021-4603026, interior 287. In general, raspund asistentele. Poti sa ceri cu asistenta sefa si sa o intrebi pe ea tot ce vrei sa stii despre program si toate celelalte. Pe Seb l-a operat prof. Buruiana. Nu mai sunt la curent cu costurile, a trecut un an de la operatie. Vezi ca va trebui sa tii copilul nemancat si nebaut inca de seara, desi... se poate sa intre in operatie abia la pranz, daca e aglomerat. Daca ii dai chiar si apa, e posibil sa verse de la anestezie (ii adoarme pt un sfert de ora, initial le pun niste picaturi in nas, care ii ametesc pe copii si apoi nu stiu exact ce le mai administreaza la sala, dar sigur le baga sonda, sa poata respira si sa nu se inece, asa ca poti sta linistita) si e foooarte neplacut...
Ar fi bine daca v-ati duce cu analizele gata facute, caci altfel ii vor recolta sange atunci de dimineata si rezultatele vin de la lab. cel mai devreme la ora 10 (in ipoteza ca vei insista ca fata sa fie operata in aceeasi zi, ca nu sunteti din Buc.
).
O sa va tina o noapte la spital. Vezi ca pe sectie lasa un singur parinte (asta e o mare tampenie!... sotul meu -care e un diplomat si-n pacifist din fire- s-a certat rau cu aia pe acolo, ca vroiau sa urc doar eu, cu copilul in brate-in pijama- si bagajul intr-o mana; inclusiv olita
).
Am sa caut recomandarile pe care le-am primit noi pt dupa operatie, nu mai stiu pe unde le-am pus...
De "uns" ar fi doar dr, anestezistul, asistenta sefa (tot cu ea discuti si de rezerva -ca n-au decat una cu doua paturi, celelalte saloane au mai multe paturi sau patuturi pt copii+scaune pt mame -daca-or fi si alea
) si... probabil asistenta care e in sala (daca o fi tot aia nesimtita, care apoi vine in salon si zice... sa stiti ca eu v-am tinut copilul de mana... si nu iese pana nu-i bagi in buzunar).
E foarte cald in spital, sa aveti haine de schimb (inclusiv pt tine, in caz ca varsa copilul pe tine... se poate intampla si asta... noi am patit-o).
Va tin pumnii sa fie bine!
7+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
vrajitoarea spune:
bun venit la burticile noi!eu am avut probleme cu decalotatul lui andrei ,a plans rau la fiecre pip ,acum e mai bine.si eu parca nu mai am greturi,dar abia steprt rezultatullaanalize si un eco sa ii aud inimioara ,mi-e frrica ca nu mai bate.eu iau utrogestan zilnic oral ,pt ca am avut singerrai si nu stiu daca nu ii face rau la bebe2.va pup.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
6+
mav spune:
mary, cum pot eu sa lucrez linistita, cand mi-ai facut pofta de saleuri si fursecuri....? ma duc sa-mi cumpar si io...
laurasv spune:
salutare
fetelor tare as vrea si eu sa ma alatur voua!
prima si a ultimului ciclu a fost 10 feb, mi-a intarziat ciclu si am facut teste toate pozitive, azi dim am fost la eco dar nu s-a vazut nimic :((( de ce oare? care e urmatorul pas sa fac un test la sange hcg? va rog sa ma linisteasca si pe mine cineva ca sunt f suparata!:((
nebunica-zapacica spune:
Laurasv, felicitari, bine ai venit!!
Sarcina e prea mica pt a fi vazuta la eco, testele de sarcina pozitive sunt dovada ca esti
. Poti face un test de sange pt linistea ta si a samburelui din burtica pt ca pentru binele lui trebuie sa fii calma si sa gandesti pozitiv.
6+
Bebe in burtica
Dovada
Alexa.1983 spune:
Mickaella, giney, mirunna, olivia,nebunik,maryb,almiona 

Multumesc mult pentru incurajari...
Astazi o sa aflam si noi daca suntem bine si
cat avem...cati ani avem
......![]()
Mai am putin...
inca putin....inca putin
...ucideti-ma!!!
O sa aduc
..MARYB abia astept sa te intorci...
www.tickercentral.com/view/9jaj/1.png " target="_blank">....
...
TESTELE MELE!!!...
LAURA
+4
loremarian spune:
Buna fetelor,
Laurasv, bine ai venit si felicitari.
Daca ai facut eco abdominal e f. posibil sa nu se vada nimic, dupa calculele mele cred ca ai 5 saptamani. La mine la 5 saptamani s-a vazut saculetul dar la eco transvaginal.
Nu te nelinisti, sigur esti gravi daca ai teste pozitive.
Maryb, eu sunt f. nerabdatoare astazi merg din nou la eco, si o sa discutam si despre analize. Am ceva emotii.
si te asteptam maine cu vesti bune.
pe toate fetele.
7+
almiona spune:
quote:
Originally posted by laurasv
salutare
fetelor tare as vrea si eu sa ma alatur voua!
prima si a ultimului ciclu a fost 10 feb, mi-a intarziat ciclu si am facut teste toate pozitive, azi dim am fost la eco dar nu s-a vazut nimic :((( de ce oare? care e urmatorul pas sa fac un test la sange hcg? va rog sa ma linisteasca si pe mine cineva ca sunt f suparata!:((
laura
LAURASV , bine ai venit!
Ce fel de eco ai facut, transvaginala sau abdominala?
6+
viorica avram spune:
Buna Mav[, imi pare rau ca te simti rau. totusi eu spun sa mergi la dr. e posibil sa te tina sub supraveghere in spital si sa-ti dea perfuzii. multumesc pentru informatii, dar lasa-ma pe mine acum ca mai important e sa fii sanatoasa si tu si bebelusul pe care il astepti. eu sunt mai prapastioasa . merg la medic pt orice fleac pentru ca in perioada sarcinii esti foarte sensibila. te pup si mergi totusi la medic ca sa fii linistita.
quote]Originally posted by mav
Buna, dragelor!
Va multumesc pentru gandurile bune! Initial nu am vrut sa scriu aici, pt ca nu vroiam sa va faceti griji pt mine...
Cred ca am avut un atac de panica dupa ce-am vazut dimineata... ca ma luase cu ameteala si imi bubuia inima in urechi...
Dar am luat un No-spa, un Duphaston... si am stat intinsa pana acum.
M-am calmat. Nici nu pot sa-mi imaginez altceva decat ca bb este bine.
Ce e ciudat... azi-noapte m-am visat cu burta mare, iar dimineatza m-am trezit fara greturile cu care ma obisnuisem...
Mai departe... cum o vrea Dzeu... ce mi-o fi dat...
Nu o sa dau fuga la dr... pt ca stiu ca nu ar avea ce sa-mi faca acum si oricum SPER ca va fi bine. Ma straduiesc sa fiu calma si sa stau cuminte...
Viorica, scuze ca pana la urma iti scriu aici, dar nu ma mai loghez pt pm, ca ma grabesc sa ma intorc la lucru. Nr de tel de la Budimex, Sectia ORL (Spitalul Marie Curie- etajul4): 021-4603026, interior 287. In general, raspund asistentele. Poti sa ceri cu asistenta sefa si sa o intrebi pe ea tot ce vrei sa stii despre program si toate celelalte. Pe Seb l-a operat prof. Buruiana. Nu mai sunt la curent cu costurile, a trecut un an de la operatie. Vezi ca va trebui sa tii copilul nemancat si nebaut inca de seara, desi... se poate sa intre in operatie abia la pranz, daca e aglomerat. Daca ii dai chiar si apa, e posibil sa verse de la anestezie (ii adoarme pt un sfert de ora, initial le pun niste picaturi in nas, care ii ametesc pe copii si apoi nu stiu exact ce le mai administreaza la sala, dar sigur le baga sonda, sa poata respira si sa nu se inece, asa ca poti sta linistita) si e foooarte neplacut...
Ar fi bine daca v-ati duce cu analizele gata facute, caci altfel ii vor recolta sange atunci de dimineata si rezultatele vin de la lab. cel mai devreme la ora 10 (in ipoteza ca vei insista ca fata sa fie operata in aceeasi zi, ca nu sunteti din Buc.
).
O sa va tina o noapte la spital. Vezi ca pe sectie lasa un singur parinte (asta e o mare tampenie!... sotul meu -care e un diplomat si-n pacifist din fire- s-a certat rau cu aia pe acolo, ca vroiau sa urc doar eu, cu copilul in brate-in pijama- si bagajul intr-o mana; inclusiv olita
).
Am sa caut recomandarile pe care le-am primit noi pt dupa operatie, nu mai stiu pe unde le-am pus...
De "uns" ar fi doar dr, anestezistul, asistenta sefa (tot cu ea discuti si de rezerva -ca n-au decat una cu doua paturi, celelalte saloane au mai multe paturi sau patuturi pt copii+scaune pt mame -daca-or fi si alea
) si... probabil asistenta care e in sala (daca o fi tot aia nesimtita, care apoi vine in salon si zice... sa stiti ca eu v-am tinut copilul de mana... si nu iese pana nu-i bagi in buzunar).
E foarte cald in spital, sa aveti haine de schimb (inclusiv pt tine, in caz ca varsa copilul pe tine... se poate intampla si asta... noi am patit-o).
Va tin pumnii sa fie bine!
7+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
[/quote]
Viorica
6+ si
shalini4.8 ani
poze
bebe2