Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
anes spune:
maryb
, miruna
, va multumesc pentru faptul ca va ingrijorati pt. mine.
Fetelor, eu azi merg la ecograf si va spun diseara ce si cum. Eu nu ma mai simt gravida, nu mai am sanii tensionati si nici alte simptome. Cred in continuare ca BB s-a orit din evolutie.
mav
, ce stiu sigur este ca nu trebbuie sa te ingrijorezi daca sangele este maro. Se intampla frecvent in primul trimestru. Ia in continuare Duphaston si No-Spa si cat de curand mergi la medic. Crede-ma sunt as privind informatiile despre sangerari, hematoame si desprindere de sac embrionar
.
Alexa.1983 spune:
quote:
Originally posted by anes
maryb, miruna
, va multumesc pentru faptul ca va ingrijorati pt. mine.
Fetelor, eu azi merg la ecograf si va spun diseara ce si cum. Eu nu ma mai simt gravida, nu mai am sanii tensionati si nici alte simptome. Cred in continuare ca BB s-a orit din evolutie.
mav, ce stiu sigur este ca nu trebbuie sa te ingrijorezi daca sangele este maro. Se intampla frecvent in primul trimestru. Ia in continuare Duphaston si No-Spa si cat de curand mergi la medic. Crede-ma sunt as privind informatiile despre sangerari, hematoame si desprindere de sac embrionar
.
CUM ASA ANES??????? CUM????... nu inteleg...
exclus...bebe TREBUIE sa fie bine...nu stiu povestea ta...
....dar bebe trebuie sa fie bine

www.tickercentral.com/view/9jaj/1.png " target="_blank">....
...TESTELE MELE!!!...

LAURA
+4
laurasv spune:
am facut eco abdominal si nu s-a vazut nimic:((
transvaginal cum este si unde se face la ginecolog sau tot unde fac eco abdominal?
primul test l-am facut duminica trecuta pe 9 martie si a iesit pozitiv de atunci fac in fiecare zi cate 2 si toate sunt pozitive
dar de ce la mine nu s-a vazut nimic la eco si la unele fete se vede la 5 sapt?:(
loremarian spune:
Laurasv, eco transvaginal se face la ginecolog, iti va introduce in vagin ceva ca un tub, care va vizualiza ce ai tu in uter.
Foarte rar se poate vedea o sarcina de 5 saptamani la eco abdominal.
Pupici si nu te nelinisti ca-i face rau lui bb.
Loremarian
5+
almiona spune:
quote:
Originally posted by laurasv
am facut eco abdominal si nu s-a vazut nimic:((
transvaginal cum este si unde se face la ginecolog sau tot unde fac eco abdominal?
primul test l-am facut duminica trecuta pe 9 martie si a iesit pozitiv de atunci fac in fiecare zi cate 2 si toate sunt pozitive
dar de ce la mine nu s-a vazut nimic la eco si la unele fete se vede la 5 sapt?:(
laura
Laura, toate celelalte fete, din cate stiu eu, am facut eco transvaginal (adica cu sonda care se introduce in vagin). La o varsta asa mica nu are cum sa se vada la eco abdominal sacul embrionar, asa ca mai asteapta sau mergi la un ginecolog care face eco transvaginal.
6+
loren@ spune:
Buna fetele..eu am o stare de oboseala, dar macar nu am cine stie ce greturi...in rest nimik nou sub soare.Mi-am facut si eu programare la Iosup pentru 2 mai...mama cit mai e pina atunci...Cuget intre timp la nume de fete si baieti..
Laura e devreme pentru eco abdominala ca sa se vada ceva...
Bia
6+
mickaella spune:
loremarian, anes va tinem pumnii la eco si va asteptam cu vesti dintre cele mai bune...
bine ai venit,laura, sarcina usoara si nu te mai stresa... mai ai putintica rabdare pentru eco abdominal...
miha
6+
laurasv spune:
intre timp am fost la dr de familie sa ma linisteasca si cum mi-ati zis si voi asa a zis si ea ca e prea devreme pt eco abdominal,
acum ce am de facut? sa mai astept vreo 1-2 saptamani si apoi prima daca unde merg? la dr sa ma inscriu la cel cu care voi naste?
loremarian spune:

quote:
Originally posted by mickaella
, anes va tinem pumnii la eco si va asteptam cu vesti dintre cele mai bune...
bine ai venit,laura, sarcina usoara si nu te mai stresa... mai ai putintica rabdare pentru eco abdominal...
miha6+
Multumim mult Mickaella.

Loremarian
7+
maryb spune:
dragele mele,
eu nu stiu daca o sa mai apuc sa intru diseara, asa ca eu va pup de pe acum si vorbim maine, cand sper sa va aduc vesti bune de la eco.

maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele