Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da' cine zice ca stau acasa? Nu mami, sunt pe baricade, la servici. Astept sa se faca ora 14 sa rup usa.
Mie ciorba nu-mi place de fel, rar mai mananc pe la mama cate o ciorba cu bors.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Magnetism, ti-am dat PM. Multumesc anticipat!
Dordia, chiar e mare bebele tau! Felicitari!
Anereap, arati super! Esti o graviduta sexy si ai o dulceata de fata!
Andree27, felicitari la eco! Asteptam vesti!
Lily79, eu cred ca sunt contractii. Si eu am mai ales seara, sau daca merg mult sau stau mult pe scaun la birou. Eu iau No-spa si ma linistesc. Sa ai grija de tine si sa incerci sa nu te obosesti prea mult.
Gabitza, multa sanatate! bea multe ceaiuri sa te faci bine.

Vad ca si pe mine ma incearca o raceala. Noroc ca azi avem program pana la ora 14 si abia astept sa ma duc acasa si sa stau in pat. Spuneti-mi si mie va rog ce pot lua pt raceala, in afara de Paracetamol.

V-am scris ieri despre rezultatul la secretie. Dr mi-a recomandat ovule POLYGYNAX, 2 pe sapt, insa in prospect scrie asa: " nu se recomanda utilizarea in timpul sarcinii sau alaptarii" Mie mi-e teama sa iau, voi ce ziceti? A mai luat cineva asa ceva??? Voi ce ati luat?

Va pup pe toate dulce
31 sapt si mami lui Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabitzam, sanatate multa! e clar, nu-i a buna, daca sta cioco cu alune in geanta , din care e?- e o cioco buna de la Heidi cu alune si una cu nuci yam yam; gata, m-am hotarat - diseara am program de ecler.

Leeloo, ai dreptate, sunt mai multe canale de fapt -- vad insa ca fenom. e intalnit, si cum spune si Reallaura, cred ca voi curata cu unghiuta, in loc de prosop.

Lilly79, contractiile nu sunt doar intarirea burtii si durerea de spate -- le vei recunoaste atunci cand va veni timpul; culmea ca desi am trecut prin ele, nu le pot descrie in nici un fel, parca am uitat totul -- mamici de bebe 2, voi cum le-ati simtit?
Oricum in mom. X, cand burtica se intareste simti neaparat ca trebuie sa impingi, sa scoti din tine mogaldeata, care apasa si vrea sa iasa neaparat

Adriana, 31, mamica Larei (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai fetelor...e posibil sa fi gresit dr. la echo??? Parca totusi e prea maricel bb...dar sanatos sa fie ca in rest/....

Andreea bafta la echo...abia astept vesti!!!

Cat despre sani....o sa ma apuc si eu de garmastan...dar daca nu se gaseste...atunci e destul de nasol. O sa incerc sa sun pe la farmacii si daca gasesc undeva...va anunt!

Va poop si revin dupa o pauza in pat!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Merci fetelor de raspunsuri.
Nu mai am nici o problema, dar sper ca mi-am invatat lectia (data viitoare cand mai e de dat cu aspiratorul sau cu mopul il astept pe sot sa faca el ) M-am cam speriat ca au durat ceva contractiile respective (vreo 3 ore si ceva).

Andree27 cum arata bebe? Chiar acum cred ar trebui sa fii la eco 4d.Referitor la clinica, si mie mi-a zis d-ra mea ca in weekendul asta vrea sa isi mute tot din cabinet in noua clinica. Presupun ca va face consultatiile la clinica. Voi vedea peste 2 sapt.Nu stii cumva cat va fi tariful pt nastere? Mi-e tare frica sa nu aflu in ultimul moment ceva suma astronomica (eu ma astept sa fie mai mult decat spagile pe care le-am da la un spital de stat, dar sper ca nu cu mult mai mult ).

Lilly 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lorich - eu abia am mincat, dar mi-ai facut o cu borsul tau de gaina de tzara...de numa, numa!
Getutza - am vazut pozele cu hainutzele lui bb - tare haioase sunt! Iar caruciorul e identic (inclusiv la culoare si material) cu cel pe care l-am avut eu la Stefan.

Am uitat sa va spun ca aseara am fost in mall-ul din Vitan (cind am fost la film...) si am intrat si la debenhams unde nu am rezistat sa nu iau un costumas si o pijamalutza pentru bb Tudorica...e drept ca tot ieri (cred ca de suparare ca ma enervasem la birou...) am luat si pentru mine doua bluze (din alea normale, dar mai largutze si doar ca o masura mai mare decit port eu de obicei) alaturi de camasa de noapte cu nasturei de care v-am zis ieri... Aveau acolo atite lucrusoare frumoase pentru bb - le-as fi cumparat pe toate, dar inca ma infrinez ca nu are sens sa cumpar prea multe - mai am si de la Stefan, plus ca o sa mai primesc si cadou...

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetelor!

Eu acum am ajuns acasa, m-am si plimbat putin prin parc, a fost foarte frumos..ma pregatesc..

Aseara ne-a scos tati in oras. Am fost la teatru, apoi am luat masa impreuna cu cativa prieteni. Vreau sa mai profit de perioada de sarcina ramasa si sa mai "hoinarim" prin oras. Dupa nastere....pauza..

Apropo de contractii, si eu le simt mai tot timpul - atunci cand merg mai mult, cand fac treaba, dar incerc sa nu ma panichez.. Bebelusa mea e foarte agitata, o simt mereu, dar ieri a fost mai "lenesa", si m-am speriat putin pt ca o simteam foarte incet si rar.. Dar totul s-a rezolvat cand am ajuns la teatru si a inceput piesa. A fost o comedie, cu Magda Catone, iar eu m-am amuzat tare mult, asa ca bebelusa a inceput si ea sa dea din picioruse si mami s-a linistit..

Alina 30+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna fetele cucuietele, tare frumusele sunteti in pozici cu burtici, multumesc de primirea calduroasa Getutza81 si Andreea27.
Andreea27, au am luat polygynax pt a lupta cu o candida rebela si mi-a recomandat un ovul seara timp de 5-7 zile.O sa-i propun dr sa fac si eu testul de glicemie, ca sa ma linistesc. Referitor la celulele stem, eu am semnat deja contractul cu Cord Blood Center din Cluj si peste o luna astept sa primesc kit-ul.Daca vrei mai multe detalii te rog sa-mi spui.
Mis Parker, am inteles ca ai fost blonavioara, ai grija, sanatate maxima. Multumesc pentru sugestie, o sa-i propun dr sa fac si eu testul. Pls, da-mi mai multe info despre cursul de pregatire pentru nastere, cat costa, unde se face, participa si tatal?
Lily79, draga mea am trecut si eu prin durerile descrise de tine, numai ca la mine erau atat de intense ca abia puteam sa stau in pat, ma ridicam doar pt mers la baie si numai cu ajutor, imi era greu sa ma intorc de pe o parte pe alta. Dr mea mi-a recomandat No spa si Uscosin supozitoare si cu toate astea, abia a treia zi am reusit sa scap de contractii. Mi-a fost o frica atunci.... dar a trecut. Culmea este ca nu facusem efort, doar ca avusesem o perioada mai grea la birou, incarcata de stres, probabil asta a fost cauza, nu stiu...
Fetele, am si eu o intrebare, naste cineva la Municipal, aveti idee cum sunt conditiile? Eu se pare ca voi naste prin cezariana, asa mi-a recomandat dr. Si bb-ul meu avea cordonul dupa gat dar, stati linistite ca la cat sunt de agitati pana nastem se descurca dragii de ei sa scape de esarfa.

Am vazut ca unele fete s-au intalnitk, super idee , vreau si eu... cand mai programati o iesire, pls luati-ma si pe mine

fug sa pap, sa aveti grija de voi ! pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Lorich - eu abia am mincat, dar mi-ai facut o cu borsul tau de gaina de tzara...de numa, numa!

Sorry de pofte, ca sa ma revansez, zic sa vin in spatele casei presei (parca acolo lucrai, nu) cu casoleta sa fac la fata pohta.

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elenuca, eu voi naste la Municipal, dar nu stiu inca despre conditiile de acolo.
Am inteles de la o colega ca este foarte civilizat, ea a plecat multumita de cum a fost tratata. Daca reusesti sa prinzi o rezerva, e foarte bine...
Cu ce dr nasti?

Si eu sunt interesata de cursurile pentru gravide (mai ales de tehnicile Lamaze), dar nu stiu unde se pot face.. o sa mai caut.
Daca stie careva ceva...
Cleo, la Filantropia se mai organizeaza? ai un numar de contact, ceva??

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput