Mamici de mai-iunie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
Reallaura spune:
Cleo, ce m-am mai distrat!!
Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
cleo78 spune:
Alysh, si eu fac pe mine in mashina . Dar fac pe mine si acasa..in pat . Dar burticul sa mi se intareasca pana la durere..nu patsesc in pat, numai in mashina. CUlmea, daca merg pe jos e mai bine, chiar si cu metroul (pe scaun). Asta e..AMR putin putin.
Despre sani, intretinerea e ca la restul corpului: doar spalat clasic si frecat cu prosopul uscat, dar nu mai dur decat pe restul corpului + creme. O mamica m-a sfatuit sa dau de acu cu garmastan. Cred...ca nu strica! Mai ales ca mi-a facut cadou si un tub! Dar cojitse am si io, ...si daca ma strang, tot asha, urme de lichid.
dordia, sa fiti sanatoshi!! 2500gr? pup la bb-loi!!
Andreea27, mult succes la eco!! sa trimiti bezele la bb si din partea noastra!
Lilly , ia stai tu putin cumintsica. Stiu ca e usor de zis...greu de facut!
Mi-e fiica mea imi da in coaste! NU mai are loc acum de coastele mele. Cu taica su seamana, clar...
33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
MissParker spune:
cenia, Weight Watchers nu e o dieta clasica, practic ai voie sa mananci orice, trebuie numai sa tii cont de punctele tuturor alimentelor si sa nu depasesti punctajul care ti se calculeaza tie personal (in functie de varsta, inaltime, greutate, tipul de activitate zilnica). De exemplu, eu aveam 1,61 m si 76 kg cand l-am inceput si am avut voie sa consum cam 20 de puncte pe zi.
Inainte de a realiza chestia asta cu punctele, eu mancam numai la micul dejun 2 cornuri (croissant) intermediare, care luate impreuna fac 18 puncte (fiindca e multa grasime si mult zahar in ele). Cand am primit lista cu punctele, am schimbat pe 2 chiflute cu stafide dimineata si brusc aveam doar 4 puncte. Pai se compara? Si nu m-am simtit nici o clipa frustrata... Si tot asa... Am retete excelente cu 4-6 puncte din care te saturi bine la o masa de pranz, iar in weekend imi permiteam si inghetata (2,5 puncte un cone maricel). Deci ... fara restrictii si pentru mine asta a contat enorm! In plus, retetele le poti adapta pentru 6 persoane, de exemplu, si iti ajung sa mananci 2-3 zile si cu partenerul...
Despre Montignac nu stiu mai nimic, dar eu personal nu as putea in vecii vecilor sa renunt complet la cartofi sau orez sau paine (sau dulciuri!), de aceea nici nu m-am interesat de acest gen de dieta.
Uite, am gasit un link interesant despre Weight Watchers, poate ai timp sa-l "studiezi" putin. In timp am sa-ti pot trimite si eu ceva retete, te asigur ca sunt delicioase, nu trebuie sa renunti la nimic si rezultatele se vad!!! Eu am slabit cam 12 kg in 5 luni si jumatate, fara celulita sau vergeturi, fara sa simt ca sunt la regim:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/9711/Weight-Watchers-lista-puncte-siteuri-retete/
Si uite si un link cu retete: http://forum.oneden.com/Retete-WW-si-nu-numai-t495.html
Incearca-le, nu au cum sa-ti dauneze :-)) Eu am foarte multe retete preferate si daca i-au placut si sotului, iti dai seama ca sunt gustoase :-))
P.S. Nu vazusem ca si Dordia a pus unul din linkuri :-) Dar mai bine de doua ori decat niciodata... Dordia, felicitari pentru bebele bine dezvoltat ;-)
Fetele cu cojite pe sfarcuri, si eu am putin, dar o data pe saptamana, cand fac baie, le las sa se inmoaie bine si apoi le frec usor cu un prosopel finut... Deocamdata nu am nici un fel de senzatii neplacute, sfarcurile s-au innegrit si s-au marit bine... Eu nu cred ca o sa am probleme cu alaptatul, sotul meu imi zice de acum ca-l invidiaza pe ala mic ca va sta la pieptul meu si se va bucura de sanii mei ;-) Eu zic ca daca va frecati usor cu un prosop fin, dupa ce sanii sunt bine inmuiati de la baie, e mai usor sa curatati sfarcurile de acea substanta care se mai lipeste pe acolo (si care nu e intotdeauna colostru).
andreap, mi-au placut pozicile, sexy mama cu bluzita aia mov decoltata, tare bine-ti sade!!! Iar Mariuca e o papusica scumpa
Lorich, saru'mana de intrebare, azi mi-e mai bine. Ce gatesti bun? Eu nu prea ma mai avant, caci nu mai pot sa stau mai mult de 10 minute in picioare fara sa ma doara burta si spatele... Cel mai bine stau pe canapea, cu picioarele pe masa. Cred ca asa imi voi petrece ultimele luni de sarcina dupa ce intru in concediu.
Andree27 , sa pui neaparat poze de la ecografiile 4D, da? Sunt f. curioasa.
Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Lorich, saru'mana de intrebare, azi mi-e mai bine. Ce gatesti bun? Eu nu prea ma mai avant, caci nu mai pot sa stau mai mult de 10 minute in picioare fara sa ma doara burta si spatele... Cel mai bine stau pe canapea, cu picioarele pe masa. Cred ca asa imi voi petrece ultimele luni de sarcina dupa ce intru in concediu.
Andree27 , sa pui neaparat poze de la ecografiile 4D, da? Sunt f. curioasa.Felicia 25+ mami under construction pentru - David
pot sa iti sugerez sa stai pe canapea cu picioarele in bratse la tati. Va fi muult mai bine. Daca iti face si masaj in talpa.. te-ai scos!!
si o burticutsa
Lorich spune:
quote:
Andree27 , sa pui neaparat poze de la ecografiile 4D, da? Sunt f. curioasa.Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Miss Parker fac ciorbita de gaina; e gaina de tara si ma lupt cu ea parte-n parte, ca nu da semne de oboseala, cred ca o sa fierb pana diseara. Si felul doi pilaf. De dulce nu vorbim, nu se pune problema.
Lori 28+ asteptand un bebe Robert
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorichquote:
Miss Parker fac ciorbita de gaina; e gaina de tara si ma lupt cu ea parte-n parte, ca nu da semne de oboseala, cred ca o sa fierb pana diseara. Si felul doi pilaf. De dulce nu vorbim, nu se pune problema.
venim la tinnnnneeeeeeeee
si o burticutsa
gabitzam spune:
Lori, sunt ceva mai bine dar inca nu de tot. Nu-mi mai curge nasul, dar tusesc Si n-am pofta de mancare, stau cu ciocolata cu alune in geanta si n-am nici o chemare catre ea, ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Cleo cum sa nu? Tu bagi bancuri, eu bag ciorba.
bag orice cand e vorba de ciorba! dam si la fetele bolnavioare? e mai buna decat ciocolata din posheta, gabitzam!
P.S. si o vorbareala...cam ca la curs, aseara!!!!
si o burticutsa
Lorich spune:
Da Gabi asa-i, Cleo are drepatate! Daca vrei vin c-o portie cand e gata, vorba aia, doar trec strada, nu? Acum nu se stie cand cedeaza pasaroiu, poate vin eu la ciocolata ta
Gabi, inseamna ca a fost destul de urat viruselul pe care l-ai prins, bine macar ca poti sa stai acasa sa-ti revii! Uite ia nevirusat