Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetele!

Alysh - am fost aseara la film, la "Restul e tacere" si mi-a placut mult de tot!! Cam lung, e drept, dar mi s-a parut spumos, bine realizat si bine jucat - ma bucur mult ca pina la urma m-am dus, desi eram tare obosita...
Dordia - felicitari, chiar ca e mare bb!!!
Andreap - vazut pozele - esti o gravidutza super! Iar Mariuca e o dulceata...!
Adriana - pai orificiile pe unde vine laptele nu se vad propriu-zis - sunt cumva "ingropate" in sfirc...Nu stiu daca frecatul cu prosopul aspru ajuta la ceva - eu nici nu suport sa incer, sfircurile sunt foarte sensibile si ma dor - oricum eu nu prea am sfircuri, asa ca probabil va trebui sa-mi iau din alea e silicon...

Sunt tare bucuroasa - azi e vineri si vine weekendul!!!

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Adriana, Dordia, mersi pt raspunsuri. Pana nu demult am tot observat colostrul, de curand insa nimic, ceea ce ma determina sa cred ca s-au infundat intre timp canalele galactofore. Si eu suport destul de greu sa-mi frec sanii cu prospul, dar am sa incerc s-o fac asa, delicat/
Stiu de Garmastan......dar n-am mai gasit in farmacii. A reaparut?

OAU, Dordia e mare de tot bebele tau! Sa-ti traisca!!!

Leeloo, ma bucur ca ti-a plcut si tie filmul si pt mine a fost lung mai ales ca ma dor toate alea cand stau pe scaun atata. DAr a meritat!

Alina 32+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Andreutza,, foarte frumoase pozele din parc si din burtica 2. Frumoasa burtica!
Alysh, Adriana, si eu am cojitele respective, dar curat mereu cu unghia canalele alea.
Am auzit ca dupa baie tr sa te freci cu un prosop, dar eu nu suport.
Prefer sa le iau pe fiecare in parte, cu unghiuta si sa desfund asa canalele.

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellooo fetelor,

Cum sunteti azi????Eu sunt plina de emotii ca azi la 13:30 ma duc la 4d!!si asa emotii am!!Sa va ganditi la mine si sa-mi tineti pumnii!!!O sa vin cu vesti!!!
VA pupicesc pe toate!!

Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dordia, ce bb maaaare! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Lily 79, sa stii ca si eu ma simt asa, in fiecare dimineata si burta mi se contracta mereu, la mers, cand ma scol din pat, cand stau in picioare, cand stau pe scaun....Mereu.
Dr meu spune ca e normal.
Eu am incercat sa nu exagerez cu no-spa-ul, dar am mai luat cateodata.

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Bafta Andree27 la eco 4d.

Eu incerc sa stau linistita si parca durerile de spate si burtica au mai trecut.Oricum durerile apareau din cand in cand .Sper sa fi fost doar contractii false.

De astazi ma linistesc, nu mai fac atata efort.
Peste 2 saptamani imi va face control d-ra pe masa, si-atunci sper sa aflu cum se prezinta colul meu.

Lilly 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fetici!

Eu sunt acasa si vesela ca nu au iesit anticorpi la analize, m-am bagat la gatit ca pentru zile mari.

Gabita, Miss Parker sper ca va simtiti mai bine, mai ales ca azi, cel putin in Buc. e o zi superba!
Andreea tinem pumnii la eco, sa vii cu vesti bune!

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Laura mersi de raspuns.
M-am panicat putin pentru ca nu am mai avut asa ceva niciodata.
Stiam si eu ca e normal sa ai contractii in ultimul trimestru, dar pana acum nu am simtit nimic si-acuma dintr-odata s-au manifestat cu dureri de spate si din cand in cand ceva jena prin burtica.

Lilly 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetele,
pt taticii fotbalisti & stelisti, o glumitsa de dimineatsa:

Sfaturi de la Lacatus pentru Banel Nicolita:

1)Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar.
2) E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile.
3)Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit!
4)Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi.
5)Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume.
6)Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta.
7)Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii.
8)Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid.
9)Tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc"

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Multumesc fetelor pt incurajari!! la toate!!!

Lilly incearca sa stai linistita si sa nu te stresezi pt nimic!!!Si stai cumintica!!!Am vorbit saptamana asta la cabinetul dr meu,am uitat sa-ti spun, si mi-a zis asistenta ca e posibil sa deschida clinica saptamana viitoare ,dar consultatiile le va tine tot acolo la cabinetul particular!Nu stiu cum va face dr ta,dar cel mai bine e sa o intrebi!!!Pana nasti eu sper ca il deschid odata!!Te pupicesc si sa ai grija de tine!!!!!!

Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput