Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Laura si eu ma rog mereu sa fie totul bine cu el!
Alexuta... normal ca daca scapam de grija alta...alta ne asteapta fix la colt Dar numai pana cand se insoara, nu?

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Ai dreptate. Griji o sa avem toata viata. Colegele mele de serv mereu imi spun: copii mici, griji mici, copii mari, griji mari." Or stii ele ce zic, nu?
Laura, si la mine bebelina e deja intoarsa cu capul in jos. Sper din suflet sa scape de circulara.
31 saptsi mami lui Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Mai am de citit citeva pagini dar vreau neaparat sa ii pun o o ntrebare lui Miss Parker!

ce diferenta este intre dieta WW si dieta lui Montignac?

eu am tinut aceasta dieta imediat dupa ce am nascut desi aici in USA, se recomanda dieta dupa 3 luni de la nastere. aveam alimente interzise (cartofi, fainoase, orez, ducliuri) si in rest puteai sa maninci oricit dar numai: carne, lactate, fructe si legume (cu o anumite ordine bineinteles de exemplu fructele nu ai voie dupa masa ci la citeva ore distanta).

ar trebui deschis un subiect si cu dieta asta daca e asa eficienta! la Montignac au un grup de fete care o tin si de acolo m-am inspirat si eu, am printat regimul care e o carte, am facut mincare ca au retete nenumarate.

aveam nunta lui cumnata in 4 luni si trebuia sa intru in haine. nu am intrat, dar macar am slabit 8 kg ceea ce mi s-a parut excelent.

deci Miss Parker as vrea sa stiu in ce ar costa regimul sau diferenta dintre ele, ca acuma m-ai dezorientat si nu stiu de care sa ma apuc! toti mi-au sarit atunci in cap ca sa nu tin regimul dar daca au vazut ca mincam destul de multa carne, lactate dar fara piine, cartofi, fasole ci cu legume s-au lasat de comentarii si chiar m-au ajutat! suportul familiei conteaza foarte mult, imi cereau retete ca sa imi gateasca! cool!

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am intrat doar sa va spun ca am poze noi in albumele 'Burtica 2' si "diverse 2008",si,normal,"Noapte buna"
Ne auzim maine

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

quote:
Originally posted by alexuta75

Fetelor, eu azi am fost la dr cu analizele de secretie, ca mi-a iesit: Cocbacili si bacilli scurti Gram variabili frecventi si reactie inflamatorie moderata, relative frecvente polimorfonucleare. Abia am deslusit ce-a scris pe reteta: POLYGYNOX ovule 1 de 2 ori pe sapt. A mai avut careva asa ceva?

Referitor la col, are 30 cm, adica s-a scurtat putin si totusi pare ok. Azi intru in sapt 32, deci am 31 sapt + 1 zi, insa bebe e dezv de 30 sapt + 1 zi, adica e mai mic cu o sapt. Are 1600 gr. Iar data de nastere s-a schimbat in 21 mai 2008. Te rog mult Gabitza sa modifici la mine la listuta.
Problema e ca bb are circulara de cordon, si sunt un pic stresata din cauza asta. Mi-a zis ca e sarcina mare ca sa isi scoata cordonul acum, asa ca e posibil sa fac cezariana. Asta ma ingrijoreaza, fiindca as fi vrut tare mult sa nasc natural………….:(

Gabitza, si eu iau Elevit si Tardyferon ( cam de o sapt) si azi am luat rezultatul de la analize: glicemie 60; calciu 8,2; fier 64; hemoglobina 11,3. Ma gandesc sa iau si eu calciu, ca nu are sa-mi faca rau, nu? Oricum nu stiu ce am darn u ma pot atinge de lapte, branza si derivatii lor. Tu ce parere ai, sa iau ce ti-a recomandat si tie dr?
Super idea cu o viitoare intalnire, dar sa ne grabim, nu? Ca in curand nu o sa ne mai putem misca…..

Elenuca, bine ai vanit alaturi de noi! Despre glicemie, si eu am facut testul acela la prima sarcina, fiindca eram terorizata ca as putea face diabet gestational, tatal meu fiind diabetic. Pot insa sa iti spun ca l-am facut aiurea, mi-a luat o groaza de sange si glicemia era super ok. Acum nu as mai face testul, si nici nu am motiv s-o fac. Cred ca se recomanda numai daca la analizele uzuale iese glicemia mare.

Alina anto, si eu mai am dureri de burta, de regula dupamiaza cand ajung acasa de la serv. sunt rupta de oboseala si trebuie sa stau intinsa in pat. Si, evident, iau No-spa. Dar m-am obisnuit.

Magnetism, ce sa mai aude cu programarea? Te-au sunat cumva de la Diagnosis? Nu stiu cum sa fac sa-ti trimit nr meu de mobil sa ma suni (Uffff, tehnologia asta) dar poate mi-l dai tu pe al tau si te sun eu...:)

Fetelor, nu stiu ce sa fac cu prelevarea de celule stem, sunt asa de indecisa....... Si nu prea mai am timp de gandire, nu?

Pup toate gravidutele

31 saptsi mami de Alexia

Draga mea, chiar azi am sunat la Diagnosis, una de-acolo , asistenta cred, mi-a zis ca dom doctor s-a intors de la congres ieri si ca zilele astea vor suna sa la reprog pe pac care au avut program pe per cat dom doctor a fost la congres, deci astept pana maine adica vineri si sun din nou, dupa care te sun si pe tine, daca vrei trimite-mi pe PM nr de tel si te sun eu sau iti dau mesaj.Pupic, cred ca mai bine sa imi dai tu PM sa-mi spui cum te cheama ca sa te trec in locul meu la nume.Pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Diana79, o sa am si eu Duminica asta, baby showerul (mi-l organizeaza colegele de servici).Eu n-am mai participat pana acum la niciunul, deci nu stiu cu ce se mananca. Te rog mult, spune-mi ce trebuie sa fac eu? Colegele spun ca ele fac tot, eu nu trebuie decat sa fiu prezenta si sa ma distrez. Chiar asa e?

Fetele din US si Canada, sau care aveti idee, va rog sa ma lamuriti si pe mine, va rog!

32+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Yania: chiar ca nu trebuie sa faci nimic!
doar lista cu cele necesare tie si copilului daca ti-o cer ele, daca nu, nu!
de obicei au o tema( de exemplu diapers party si aduc toti pampersi, sau daca nu ai nimic, cea care organizeaza face o lista in asa fel incit sa iti acopere cele necesare pt inceput: car seat, crib, swing.
ia sa cautam un link cu bune maniere despre baby shower...
uite aici niste topicuri:
http://www.babycenter.com/306_baby-showers-gifts-gear_1517073.bc

si aici codul de bune maniere :
http://www.babycenter.com/0_baby-shower-planning-and-etiquette_1642.bc

dar cred ca ai sa primesti mai multe gift carduri ca sa iti iei tu ce vrei. sau, cine stie?

vezi ca trebuie sa le trimiti un card de felicitare fiecaruia care ti-a facut un cadou, ceea ce mie mi se pare plictisitor, trebuie sa le scrii de mina.

aici se duce mama la babierus si face lista si te duci acolo si intrebi numele , it da o lista cu dorintele mamei si cumperi de acolo ce iti permite buzunarul. dar stii sigur ca ea le-a notat pe lista si ca are nevoie de ele!

iti uram distractie placuta si foarte frumos ca ti se organizeaza asa ceva, prima data credeam ca in Romania auinceput sa organizeze astfel de evenimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata!!!!!

Andreea, am vazut pozele: camera Sarei e superba iar tie ti-a crescut mult de tot burtica de la intalnirea noastra. Si am vazut-o pe acolo si pe Mariuca e o frumoasa dar si o smecheroasa....se vede!

Cleo, eu de la mersul in masina prin gropi pur si simplu am impresia ca ma rup sau ca fac pe mine. Asa imi vine si mie s-o iau pe jos. FAza nasoala e ca am parte in fiecare week-end de mersul prin gropi cand merg la ai mei la curte. UNeori ridic fundul de pe scaun si stau asa spanzurata in masina, e groaznic!!!

Fetelor, intrebare: voi cum va mai ingrijiti sanii in afara de crema??? Eu observ la ai mei o ameliorare, adica macar nu mai fac rani si incerc sa dau cat mai rar cu bephanten. Insa am impresia ca s-au infundat canalele pe unde vine lapticul. Adica acolo e plin de cojite si nu se vede nici o gaurica. Am inteles ca dupa baie caldutza e bine sa-i freci cu un propso aspru. O sa incerc si eu de azi. DAr o fi bine?

Alina 32+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Alysh, bine ca ai pomenit de sani -- ca si eu am observat cojite si chiar ieri am racait cu unghia sa vad daca dau de vrreun orificiu ceva; daca strang cu degetele, chiar iese un lichid; cred ca la prima sarcina a fost la fel; eu nu-i ingrijesc cu nimic, insa m-ar interesa sa stiu daca sunt normale cojitele.

Adriana, 31, mamica Larei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tocmai ce am pierdut ditamai mesajul....

Reluam:

Deci...am fost la echo si vin cu vesti bune: Bb e ok, e urias, are 2.509 kg dormita si nu prea s-a miscat, totule ok, mai putin placenta care e maturata de grad II-III si tb urmarita evolutia bbului. MAi e o pb mica la orificiul intern al colului care...cica e un pic intredescis intr-un coltisor...dar...nu era sigura ca nu se vedea asa bine. In rest totul e ok, Colul are 3.4 cm, cerclajul e ok, iar bb tb sa mai stea acolo3-4 saptamani cel putin. Varsta dupa echograf e mai mica cu o zi decat varsta dupa ultima menstra. Deci e ok.

Va dau cateva link-uri in romana despre WW:

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9711&st=100
http://forum.oneden.com/Retete-WW-si-nu-numai-t495.html

Cam atat am eu...dar nu strica sa mai cautam.

Alish la prima sarcina...am inteles ca Garmastanul ar face minuni la sani...dar eu nu l-amfolosit decat dupa ce am inceput alaptatul si deja am avut rani...dar...au trecut dupa ceva timp.
Chestia cu prosopul...e adevarata si e pt cele care nu prea au sfarcuri. Pt formarea lor. Si eu am practicat dar...m-am lasat pt ca mereu uit. Dar...o sa imi iau garmastanul sa il incerc pt ca stiu ca emai bun ca bepanthenul.

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neata fetelor.

De azi-dimineata ma cam doare spatele (ca la ciclu), si burtica e tot timpul tare. Astea sunt contractii?
Ar trebui sa ma duc la doctor?
Sau asta e urmare a faptului ca aseara m-am agitat prin casa sa fac curatenie (dat cu mopul cu aspiratorul etc). Nu stiu cine m-a pus

Felicitari dordia pt bebele urias.

toate fetele

Lilly 29+

Mergi la inceput