Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dordia, ce dragut puiul tau Stefan!!
Lasa ca aveti voi grija sa-l implicati si pe el si sa-l faceti sa se considere important si de ajutor ca fratior mai mare!!

Leeloo, tu unde lucrezi, ca eu tot in Feeria merg in pauza (sau IKEA)??

Dordia, Alysh, bine ca nu sunt singura, ma speriasem, am crezut ca e de la canuta de cafea pe care am baut-o....
Ieri aveam tensiunea 9 cu 6 si m-am gandit ca o cafelutza nu strica...
Mai stie cineva unde se organizeaza cursuri prenatale in aprilie??

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Andreea, ce frumoasa camera Sarei! Mariuca are camera ei proprie??

Eu ma gandesc cu groaza, ca avem doar 2 camere, sper sa ne mutam si noi la un moment dat, sa nu tin copilul prea mult in sufragerie...

Laurita 30+, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am reusit sa citesc cap.acesta...Mai avem putin-putin si isi fac aparitia primii puiutzi????
Getutza,bine ai revenit!
Simona,esti in concediu?
Laura,felicitari ptr.'disparitia' circularei!da,Mariuca are camera ei,am avut norocul sa luam in primavara trecuta 4 camere,asa ca fiecare capritza va avea camera ei...
Eu am deja 71 kg,deci raportez in sapt.26 un plus de 16 kg(cel putin..).Cu tensiunea stau bine,aveam 11,5 cu 7.
Singura mea mare problema acume ste ca BBlusa sa ia suficient in greutate,si asta din cauza presiunii crecute pe arterele uterine..dar sper ca D-zeu sa tina cu noi.
am chef de vorba..se vede,nu?
Mi-e fff reu sa mai ma epilez singura sau sa-mi fac pedichiura..asa ca voi incepe sa merg la cosmetica.Deja am un burtoi..si mai am 3 luni..cel putin!O sa incerc sa mai descarc niste poze zilele acestea,sa ma vedeti..
Mai vb...

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Andreutza,

Sis e consemnata la pat, a pierdut dopul gelatinos si doctorita i-a indicat sa mai reziste inca 3 saptamani, obligatoriu. Mai are 2, fara asta.

Speram sa fie bine, fara efort, cu multa odihna..

Laurita 30+, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Poftim???????????????Cand s-a intamplat asta?Off..cate sapt.are acum Simona?????Transmite-i ca-i tin pumnii strans..strans sa reziste cat mai mult.

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreap - tare frumoasa mobila, sa o folositi sanatosi! Si noi avem in camera lui Stefan lustra cu winnie-the-pooh, am gasit chiar si covor cu el, la biokarpet in pta. alba-iulia!
Reallaura - eu lucrez in S-Park, in spatele Casei Scinteii - din cauza traficului nu ajung foarte des in feeria sau ikea, dar ma mai duc uneori...azi aveam de facut un drum pina in Corbeanca si de asta m-am oprit acolo...

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Poftim???????????????Cand s-a intamplat asta?Off..cate sapt.are acum Simona?????Transmite-i ca-i tin pumnii strans..strans sa reziste cat mai mult.

Pai dopul l-a pierdut de 3 zile, sta in pat si nu are voie sa faca incursiuni la calculator, dar ii transmit eu tot.
Are aproape 33 sau 34 de saptamani, in functie de ecograful care i-a stabilit DPN-ul. Ea inclina spre 34 si spune ca 2 sapt si gata..
Bb e mare, are 2300 gr, dar doctorita a spus ca e musai sa intre in 9 luni, sa aiba 36 sapt incheiate..

Leeloo, m-am lamurit, credeam ca suntem vecine si ne putem vedea.

Laurita 30+, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Laurita, transmitei surorii tale numai ganduri bune din partea noastra si sa faca tot cei sta in putinta sa il tina pe bebe in burtica in sigurant, hai ca ii tin pumnii si ma rog pt ea. Transmitei din partea mea.
Fetele, am pus pozici cu toate lucrusoarele lui bebe, sper sa va placa. Eu o sa plec cateva zile din nou deacasa, va pup si sa aud numai de bine cand ma intorc. Weekend placut sa aveti !

Geta 35+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreap ma bucur ca esti bine, tu si bebica Sara! Chiar azi ma gandeam la tine, ca nu mai scrisesesi de multisor. Pup si tine bine de laptopu ala.

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ce plimbarete sunteti fetelor! am o curiozitate, voi cum rezistati in mashina? mie de la gropile in asfalt..in 15 min se face burta pieptroi si imi vine sa zic: opreste ca continuu pe jos!

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput