Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Acum am vazut si eu pozele Getutzei
Tare frumoase lucrusoarele. Sa le poarte bebe sanatos.

Lilly 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

ALEXUTA75...am vazut tarziu ce ai intrebat...uite eu am fost marti la dr si mi-a gasit o infectie.Mi-a dat polygynax(ovule)unul la doua seri...am de pus sase de toate.Am pus deja doua si ma simt mult,dar mult mai bine....aveam dureri de burta care au disparut,secretii urate care nici ele nu mai sunt.Dr.m-a atentionat ca asa scrie in prospect dar m-a asigurat ca se iau si in sarcina.A fost la nu stiu ce congrese...bla-bla-bla.....eu am si incredere in el,am luat doua si intentionez sa le iau si pe celelalte patru si ti-am zis ma simt foarte bine.Acum tu stii .....pupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Reallaura, noi mergem la cursuri de puericultura la Filantropia. SUnt gratis, se tin in fiecare joi de l aora 17, 4 cursuri, de o moasha, dar nu au nik Lamaze. Temele nu sunt respectate, e o moasha tinerica si dragutsa care ne povesteste si mai raspunde la intrebari. Pprimele 2 cursuri au fo despre sarcina si nastere, intrebarile noasdtre au fo: cam ce se intampla in spital, ce bagaj, ce tre sa stim, ce nu, de prima data am si o foaie despre tehnicile de respirat, ne-a vb si despre depresii post natale si igiena lehuzei etc. TOT ce am intrebat. Ce e fain: moasha e tanara, nu are superstitii si ne explica f. mult din experientsa ei de moasha din sala de nashteri.

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Reallaura eu voi naste in iunie ( sper),asta daca si bebelinamea e de aceeasi parere cu doamna dr Grigoriu. Tu cu cine vei naste?
pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elena_g

ALEXUTA75...am vazut tarziu ce ai intrebat...uite eu am fost marti la dr si mi-a gasit o infectie.Mi-a dat polygynax(ovule)unul la doua seri...am de pus sase de toate.Am pus deja doua si ma simt mult,dar mult mai bine....aveam dureri de burta care au disparut,secretii urate care nici ele nu mai sunt.Dr.m-a atentionat ca asa scrie in prospect dar m-a asigurat ca se iau si in sarcina.A fost la nu stiu ce congrese...bla-bla-bla.....eu am si incredere in el,am luat doua si intentionez sa le iau si pe celelalte patru si ti-am zis ma simt foarte bine.Acum tu stii .....pupa...

polygynax am si io pe o reteta pt candida; dr mi-a zis sa o fol. doar daca incepe sama jeneze secretia ; culmea- de cand am reteta a scazut cantitatea de secretie; oricum tratamentul nu reprezinta risc pt sarcina in stadiul asta, cum nici candida nu mai reprezinta risc pt sarcina si bb (oricum ii dezinfecteaza la nastere).

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, multumesc mult, pai o sa mergem si noi, atunci intr-o joi si vedem cum ni se pare. Mergem la un anume etaj/camera???

Elenuca, soramea, simonacip va naste in aprilie cu Grigoriu. O sa ne dea ea detalii despre cum e in spital, iar tie si despre cum e dna Dr.
Tie cum ti se pare?

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

quote:
Originally posted by leeloo2004

Lorich - eu abia am mincat, dar mi-ai facut o cu borsul tau de gaina de tzara...de numa, numa!

Sorry de pofte, ca sa ma revansez, zic sa vin in spatele casei presei (parca acolo lucrai, nu) cu casoleta sa fac la fata pohta.

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Da, da, cobor acum si te astept in fata!

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Reallaura

Cleo, multumesc mult, pai o sa mergem si noi, atunci intr-o joi si vedem cum ni se pare. Mergem la un anume etaj/camera???

Elenuca, soramea, simonacip va naste in aprilie cu Grigoriu. O sa ne dea ea detalii despre cum e in spital, iar tie si despre cum e dna Dr.
Tie cum ti se pare?

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

in orice joi, in biblioteca sau sala amfiteatru se tsin cursurile, e la parter, imediat pe dreapta dupa camerele de garda.
Ce e fain: la tati, dupa 4 cursuri, li se da hartie de cursant absolvent si mai ia 10 zile liber de la firma; zile care o sa imi prinda f. bine imediat dupa nastere...

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gata........am ajuns si eu la curte....abia astept sa ies pe afara. Am luat si gropile, Cleo, iti impartasesc un secret: cand vezi groapa, hop de fund in sus.....nu mai simti cu aceeasi intensitate senzatia aia nasoala, te asigur, e muuult mai bine. Si am reusit sa tin pipi pana acasa, nu am mai udat canapeaua....

Si acum sa ma laud: am primit de la mami camasutza de alaptat absolut superbaaaaa, nu ma asteptam si un halatel pt spital la fel, f frumos se potriveste perfect cu camasa, fac poze saptamana viitoare si vi le arat. Si tot de la mama.....o rochitza de gravidutza dulce foc, abia astept sa mai apara o ocazie si s-o port.
I-am luat lui bebe niste finet si niste sosetele dragutze. Saptamana viitoare ii iau si caditza cu suport.
Incet, incet....umplem bagajelul de spital. Oricum mi-am propus sa termin tot doar in ziua in care voi considera ca e ok sa vina bebe.....daca n-o vrea el sa vina mai devreme si eu sper sa stea acolo cat e necesar.

Week-end placut fetele!

Alina 32+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Toata dimineata am umblat prin oras,am luat hainute ptr.finutul meu care a facut 1 anisor,ptr.Mariuca,si normal,1 body si un fel de bluzita incheiata in fata ptr.BBlusa...si pe VERDE!verde a fost si primul costumas imbracat de Mariuca in maternitate.
Multumesc ptr.cuvintele frumoase la adresa pozelor,mai ales la adresa Mariucai..in poze e ingeras..in realitate numai cand doarme
Mami oricum o iubeste de moare dupa ea,drept urmare ea face ce vrea din mine!
Andreea,bafta la eco
Dordia,de BBlus grasan!
Elenuca,Laura,eu am nascut acum 3 ani si ceva la Municipal..mie mi-a parut OK.Si intre timp s-a mai si modernizat,deci eu zic ca-o OK.Personalul e Ok,eu nu am avut motive sa ma plang de nimic....Si oricum 2 zile ne tin,vom fi ocupate cu BB,asa ca nu vom baga prea mult in seama micile neajunsuri,daca vor exista....
In rest,toate bune....Bblusa sta cumintica a zi,daca mami nebuna a plimbat-o cateva ore...
Alysh..a cam crescut...ca nici haine nu mai am
Mai vb,la 16.30 merg la dentist..am uitat sa va spun ca mi-e mai frica de dentist decat de nastere..serios.mai ales fara anestezie..vai de mine!
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput