Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by elenuca
Mis Parker, am inteles ca ai fost blonavioara, ai grija, sanatate maxima. Multumesc pentru sugestie, o sa-i propun dr sa fac si eu testul. Pls, da-mi mai multe info despre cursul de pregatire pentru nastere, cat costa, unde se face, participa si tatal?

Multumesc pt. gandurile bune, azi deja mi-e ceva mai bine, dar eu am ramas acasa, nu sunt asa constiincioasa ca gabitzam

Cursul de pregatire pt. nastere e la mine, in Hanau, cred ca nu ai retinut ca nu sunt din Bucuresti.

Nu mai tin minte care din fetele bucurestence au facut deja un astfel de curs, dar se vor ivi ele cu informatii. La noi costurile pt. gravide sunt preluate de asigurare, iar partenerii platesc si ei 10 euro pe sedinta (deci merge). Cursurile astea le tin de obicei moasele. Nu sunt obligatorii, am o colega care a nascut gemene (prin cezariana) si nu a facut nici un curs. Normal, la cezariana nu ai nevoie sa faci exercitii de respiratie si alte chestii necesare la o nastere naturala.

Eu o sa fac si acupunctura incepand cu saptamana a 36-a, e la acelasi spital unde voi naste si costa 5 euro sedinta, cica ajuta mult la dilatare pt. nastere.

Si nu uitati de ceaiul din frunze de zmeura, fetelor, dar nu inainte de saptamana a 36-a! Parca asa intelesesem.

Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, multam de info cursuri!! Care mai erai interesata, Nota Bene! Parca Adriana...

Alysh, vrem sa vedem si noi camasa si rochita si sa ne spui de unde ti le-a luat mami..

Getutza, eu am vazut hainutele lui bb, care sunt ff dulci, dar nu si margelele...unde le-ai pus?

Andreutza, iata o veste excelenta, deci ne tin 2 zile in spital la Municipal, nu 3??

Miss Parker, nu ma mai tine memoria, ce facea ceaiul de zmeura??

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by elena_g

ALEXUTA75...am vazut tarziu ce ai intrebat...uite eu am fost marti la dr si mi-a gasit o infectie.Mi-a dat polygynax(ovule)unul la doua seri...am de pus sase de toate.Am pus deja doua si ma simt mult,dar mult mai bine....aveam dureri de burta care au disparut,secretii urate care nici ele nu mai sunt.Dr.m-a atentionat ca asa scrie in prospect dar m-a asigurat ca se iau si in sarcina.A fost la nu stiu ce congrese...bla-bla-bla.....eu am si incredere in el,am luat doua si intentionez sa le iau si pe celelalte patru si ti-am zis ma simt foarte bine.Acum tu stii .....pupa...

Multumesc mult pt raspuns. Daca asa ti-a spus dr. si tu ai incredere in el, inseamna ca e ok. Am vazut ca si alte gravide au folosit ovulele astea. O sa incerc si eu, fiindca ma pregatesc totusi si in varianta ca nasc normal, sa nu am vreo infectie si bebe sa iasa cu cine stie ce.....

31 sapt si mami lui alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by elena_g

ALEXUTA75...am vazut tarziu ce ai intrebat...uite eu am fost marti la dr si mi-a gasit o infectie.Mi-a dat polygynax(ovule)unul la doua seri...am de pus sase de toate.Am pus deja doua si ma simt mult,dar mult mai bine....aveam dureri de burta care au disparut,secretii urate care nici ele nu mai sunt.Dr.m-a atentionat ca asa scrie in prospect dar m-a asigurat ca se iau si in sarcina.A fost la nu stiu ce congrese...bla-bla-bla.....eu am si incredere in el,am luat doua si intentionez sa le iau si pe celelalte patru si ti-am zis ma simt foarte bine.Acum tu stii .....pupa...

Multumesc mult pt raspuns. Adica asteptam sa ne deranjeze, si apoi luam fara griji.
Pupici!
31 sapt

polygynax am si io pe o reteta pt candida; dr mi-a zis sa o fol. doar daca incepe sama jeneze secretia ; culmea- de cand am reteta a scazut cantitatea de secretie; oricum tratamentul nu reprezinta risc pt sarcina in stadiul asta, cum nici candida nu mai reprezinta risc pt sarcina si bb (oricum ii dezinfecteaza la nastere).

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

reallaura ti-am scris pe privat mail. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by elenuca

reallaura ti-am scris pe privat mail. pup

Elena,

Nu am primit inca, vezi dc ai trimis cum trebuie. Activeaza-ti si tu PM ca sa mai impartasesti cu sora-mea, prin intermediul meu. :)
Chiar imi pusese si ea cateva intrebari, i-am spus ca nasti tot cu Grigoriu.
pupici. Astept mesajul

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

cred ca mi s-au incurcat degetele in mail .... acum ar trebui sa ajunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor am sosit cu vesti bune de la 4d.Baietelul meu e tot baietel,unul cam rusinos care pe tot parcursul a stat cu manutele si cu piciorusele la fata.La un moment dat a cascat si a scos limbuta,dar d-na doctor nu a filmat si nici nu a prins la fotografie si am fost putin cam suparata!Dar cel mai important e ca bebe meu e sanatos si are niste buzite asa de scumpe si nasuc dulcic ca abia astept sa-l motrosesc!!!!VReau sa va pun si voua pozele sa le vedeti dar nu stiu cum,cine ma ajuta?

Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, le poti pune pe contul nostru comun de pe Picasa, am explicat eu mai detaliat cum se face, aici, vezi pe la mijlocul paginii.

Si bravo pentru baietel cumintel si rusinos!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Fetelor am sosit cu vesti bune de la 4d.Baietelul meu e tot baietel,unul cam rusinos care pe tot parcursul a stat cu manutele si cu piciorusele la fata.La un moment dat a cascat si a scos limbuta,dar d-na doctor nu a filmat si nici nu a prins la fotografie si am fost putin cam suparata!Dar cel mai important e ca bebe meu e sanatos si are niste buzite asa de scumpe si nasuc dulcic ca abia astept sa-l motrosesc!!!!VReau sa va pun si voua pozele sa le vedeti dar nu stiu cum,cine ma ajuta?

Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric

sa fiti sanatoshi amandoi! SI nu e rushinos, are personalitate!! E BARBAT!!
Auzi, ce greutate ti-a zis eco ca are?

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput