Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Neatza burtici! Hop si eu in grupul vostru, ca de mult ma chinui :D

Mergi la inceput

Ia sa ma apuc sa scriu cate 2 randulete ca sa scap de moderare :D. De pe la vreo 8 sapt cred ca sunt pe forum, dar numai cu cititul, ca de scris......ma apuc acu, nitelush mai tarziu

Mergi la inceput

Am tot sperat ca gasesc si eu pe cineva din Ploiesti care naste aici si care sa-mi spuna si mie cum sta treaba prin maternitatea asta, dar.....no luck. Nu-i timpul pierdut, anyway.

Mergi la inceput

La ce mesaj sunt oare? :D O sa am nevoie de un mic ajutor de la voi cu privire la semnatura, daca nu reusesc sa-i dau de cap pana in secolul in care imi vor aparea mesajele pe forum.

Mergi la inceput

Ar fi frumos sa-mi apara intregul sir de mesaje pe vreo 2 pagini la rand, sa va plictisesc de la inceput . Hai sa va spun si cate ceva despre mine, asa pe scurt: sunt in Ploiesti de vreun an si vreo 5 luni si m-am gandit sa fac un bebelush tocmai la vreo 400 km de orasul meu de bashtina si la vreo 170 de al sotului :D

Mergi la inceput

Sunt in 30+ si asteptam, cu mari emotii, un baietel sanatos si mumos.

Mergi la inceput

Hai sa dau si datele: DPN: 19.05, DN: 25.02.1982 si UM: 13.08. Vedeti ca sunt pe forum de mult, cu privitul? Stiu ce date tre sa dau :D. Gabitzam sa ma inscrii si pe mine, pls pe prima pagina a vedetelor de mai-iunie, pentru numele la baiet suntem inca in tratative, ca tare grea e decizia asta: ii va place, nu-i va place....?.

Mergi la inceput

Uf, mai am 3 zile de munca, cu tot cu ziua de azi si...CONCEDIU!!!!!!!!, de odihna pt inceput si apoi mult asteptatul prenatal. In ultima zi de munca am sa numar cred si minutelele, fiindca job-ul meu presupune doar stat pe scaun si bebe nu e tocmai incantat asa ca al meu ficat si ale mele coaste sunt mult solicitate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, am vazut pozele tale de pe cont, esti o graviduta superba

Cenia, ce simpatic e David cum pupa burtica.

Andrei al meu acum arata si la burtica lui si la burta lui taica-su si zice ca e bebe. Se supara daca ii zic ca doar mami are bebe

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

De cumparaturi nu ne-am apucat inca, astept mult ravnitul concediu si pe urma, shopping. Apropo, nu mai gasesc listuta cu cele necesare pt spital si dupa, amnezia mea m-a "ajutat" sa nu mai stiu cine a scis-o, dar sper sa mai stiti voi si sa o treceti pe prima pagina, ca tare interesanta mi s-a parut, mai ales ca eu sunt total in plop cand e vorba de ce trebuie cumparat. Numai cu ajutorul vostru m-am mai trezit si eu la realitate care sunt explicatiile pt diferitele stari pe care le-am avut si inca le am in perioada asta tare faina si pt asta pt voi toate

Mergi la inceput