Mamici de mai-iunie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 17

cenia spune:
daca tot ne-am cjunoscut sa va pun niste opze cu burtica :
http://picasaweb.google.com/cristpopa/9LuniDeAsteptare
le-am facut dimineata cu baiatul lu mama poznas si neastimparat.
la noi cald bine, mai am chef de treaba dar nici chiar sa munt muntii din loc! vine bebe oricum si cu geamuri curate si fara

cleo78 spune:
niatsa.
Azi e ziua lui Monik16. Desi nu e prea activa... La multi multi ani, sanatate si o sarcina usoara!!! Si sa mai scrii pe aici :* 33+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by dordia2000
'Neatza fetele!!!
Eu am trecut prin depresia post nastere...dar nu a fost asa rau....adica....nik nu imi convenea, toata lumea ma enerva...etc. Eram destul de greu de suportat. Dar a trecut si acuma stiu si incerc sa ma controlez.
Eu simt f. bine cum e bb. LA mine sta cu capul in jos si e pozitionat pe drapta cu funduletul iesit si piciorulese cand in stomac cand in ficat.
Acum va poop si revin mai tz!
Diana33+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia, asta cu depresia depinde si de pers. Unele suntem mai sensibile; altele nu au nici pe naiba (ash aminti aici neshte matushi a tot cicalitoare- ca ce, ele nu au facut asha ceva!!!!). Dar noi suntem neshte delicate dar nu sclifosite, da?
Ideal este sa remarcam singure, si sa vedem solutia; depinde f. mult de noi cum facem fatsa la primele stadii, si cum cerem/respingem sprijinul din jur.
De ex., eu ma gandesc sa imi fac program strict de ieshit in parc si socializat cu orice mamica; apoi i-am facut program de vizite verisoarei din copilarie (vrea, nu vrea, tre sa vina!!! am nevoie de ea!) - ea sigur o sa imi dea 2 palme atunci cand o iau razna!
pe de alta parte, daca pana acum eu aveam grija de toate, acum ii plasez unele responsabilitati luii tati; nu ii convine, stim stim, dar i-am zis ca 'ipopotamul nu mai poate umbla.33+
![]()
si o burticutsa
'Neatza in primul rand...
Cleo ai perfecta dreptate. Din experienta tb sa va spun ca perioada de dupa (adica prima luna) e mai solicitanta.Asa ca tb sa il implicam f. mult pe tati si pe cine mai avem in jur....s sa constientizam ca job-ul nostru pt moment este...alaptat/hranit copil, hranit mama si odihna max pt noi. In rest...mancare, curat si altele le poate face oricine e in jur. Eu am grasit... si aveam impresia ca toata lumea sta numai eu fac treaba,si mai si reprosam...si apoi mi-am dat seama...vb cu fete de pe forum...si cu mamici in parc. Deci...autocontrol, si sa nu ne fie teama sa cerem ajutor. Asta ajuta enorm.
Diana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

dordia2000 spune:
M-am uitat la poze...f. frumoase!!!
Revin mai tz ca fi'miu tb convins sa faca kk! La multi ani Monik!
Diana

Andree27 spune:
Neatza burticitze,
A intrat doar sa-i urez LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI BEBE SANATOS!!!!!!!!!!!!!! La Monik16!!!!
Ma duc sa ma mai pun in pat ca asa mi de somn ca aseara am avut musafiri pana tarziu!!
Pupiki pt burtiki
Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras:
Eric

Reallaura spune:
Neata, mamici!
Andree, super hainute. Asa, mai puneti, fetelor poate ma mai impulsionez si eu sa mai iau cate ceva... Eu am lasat totul pe luna aprilie, cand voi intra in concediu...
We viitor ar tr sa fac si eu curatel in dulapuri, sa pregatesc hainele de vara.
Cenia, haios tare puuil tau cum o pupa el pe surioara din burtica!!
Chinabubulina,merci de incurajari pentru sis, doar ca ea a pierdut dopul gelatinos, nu stiu dc asta e ceva reversibil...dar nu mai e mult...2 sapt sa mai reziste. .
I-am facut galerie.
Ieri era deprimata, plangea si facea ca toate alea, ca nu mai poate sa stea in pat. Are rabdarea scurta.
Bine, a ajutat-o sa se deprime si David care a mazgalit toata canapeaua de piele caramizie, cu pix. Si-a facut trasee pentru masina. Probabil s-a simtit neputincioasa ca nu poate sa -l supravegheze ca inainte... Are cineva idee cum/daca se mai sterg urmele de pix de pe piele?
Ma duc sa fac un chec, ca plange sotul pe aici de pofta...
Va pupic
Laurita 30+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Neata, mamici!
Andree, super hainute. Asa, mai puneti, fetelor poate ma mai impulsionez si eu sa mai iau cate ceva... Eu am lasat totul pe luna aprilie, cand voi intra in concediu...
We viitor ar tr sa fac si eu curatel in dulapuri, sa pregatesc hainele de vara.
Cenia, haios tare puuil tau cum o pupa el pe surioara din burtica!!
Chinabubulina,merci de incurajari pentru sis, doar ca ea a pierdut dopul gelatinos, nu stiu dc asta e ceva reversibil...dar nu mai e mult...2 sapt sa mai reziste..
I-am facut galerie.
Ieri era deprimata, plangea si facea ca toate alea, ca nu mai poate sa stea in pat. Are rabdarea scurta.
Bine, a ajutat-o sa se deprime si David care a mazgalit toata canapeaua de piele caramizie, cu pix. Si-a facut trasee pentru masina. Probabil s-a simtit neputincioasa ca nu poate sa -l supravegheze ca inainte... Are cineva idee cum/daca se mai sterg urmele de pix de pe piele?
Ma duc sa fac un chec, ca plange sotul pe aici de pofta...
Va pupic
Laurita30+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
niatsa Laura. Cred ca cu spirt/alcool/acetona se sterge pixul; dar poti sa ii zici sorei tale ca mazgaleala trebuie sa stea 2 sapt, sa se invecheasca, apoi sa incerce sa il stearga!!
Nu de alta, dar .. sa nu se apuce acu de sters!! 2 sapt cuminte acolo in pat, nu e greu. Io vorbesc, ieri nici 1 ora nu am stat cuminte!
Ii transmiti pupici si de la noi,da?
P.S. da si noua reteta de chec..... Nu stiu cat de harnica sunt, dar macar sa nu am scuza ca NU AM CU CE!!

si o burticutsa

alina_anto spune:
Buna dimineata!
Am pus cateva poze pe contul comun.
Reallaura Exista si o solutie speciala pt petele de pe suprafete de piele, dar nu mai stiu cum se numeste.. Eu am folosit-o anul trecut, tot pentru o pata de pe canapeaua de piele. Am cumparat-o din supermarket si a dat rezultate. Era o sticluta cu eticheta galbena...atat imi amintesc...sunt si eu cu gandul alaturi de simo
Alina 30+
SARA-MARIA

cleo78 spune:
mi-am adus aminte, ce am visat, fetelor.
Pai..nascusem copil de 5 kile, si il imbracasem intr-o salopeta alb cu bleo, si nu mai stiu ce baba/mama/soacra imi reprosha: "numai de 5 kile ai putu sa faci? De 6 ca mine nu?"
Ei, amuzant era ca...am descheiat bluza sa ii dau piept, si aveam de-a par pe tzatze.... si imi ziceam: ei, asha e la nasterile usoare, de la hormoni iti creshte par negru pe tzatze NU IMI SUNT TOATE TZIGLELE PE CASA!!
33+
si o burticutsa