Mamici de mai-iunie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Monik, iti doresc o aniversare minunata ca ziua de primavara de afara, sa-ti intre soarele in suflet si sa nu mai iasa de acolo! Sa ai o sarcina placuta in continuare si o nastere usoara! La multi ai!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alina, am vazut pozele tale de pe cont, esti o graviduta superba
Cenia, ce simpatic e David cum pupa burtica.
Andrei al meu acum arata si la burtica lui si la burta lui taica-su si zice ca e bebe. Se supara daca ii zic ca doar mami are bebe
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ce super e Andrei!!

33+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
dorinutza82 spune:
Uf, nu a aparut inca nici un mesaj de-al meu
. Sper ca apar inainte sa citesc cu bebe in brate
. Aaaa, vroiam sa va spun ca e super fain ca aveti ocazia sa faceti cursurile alea despre nastere si bebei dar la fel de fain e ca ne povestiti si noua ce va spune. Acu ma intreb, oare chiar asa de dragute vor fi asistentele si cand vine momentul X sau acu ne fac curaj?
. Eu una nu am ajuns sa vad unde e Maternitatea aici, dar sper ca mai am timp si ca am s-o va si inainte sa fiu
dupa ce am nascut
.
dorinutza82 spune:
Acu vreau sa intreb si eu ce a mai intrebat o gravidutza (v-am spus parca de amnezia mea
)dar mi se pare ca nu i-a raspuns nimeni, poate eu sunt mai norocoasa...
. Referitor la dopul gelatinos, cum si-a dat seama Simona ca l-a pierdut? L-a vazut ea in toilet sau i-a spus dr ca nu-l mai are, desi nush daca o fi asa vizibila lipsa lui la un simplu control
Reallaura spune:
Cleo

, ca de obicei, ma faci sa rad.
Deci tr sa fie veche de 2 sapt. mazgaleala!!
Iti trimit reteta de chec e simpla si iese f repede si fooooarte bun. Nasol e cu kg asociate.. ti-o trimit pe PM
Apropos de visul tau, si eu am visat ca am nascut, foarte usor, eram acasa, cred ca singura...nu-mi venea sa cred ce simplu e...
Alina_anto,
ma gandeam eu ca tr sa fie o solutie, nu am patit pana acum, canapeaua mea e neagra si Mircea inca nu mazgaleste, da doar din picioruse si inoata...
fetele, aseara am descoperit o locatie foarte draguta in Bucuresti. Ma gandeam ca ar merge f bine si pt botez, dar ramane sa vorbesc cu ei sa vad daca organizeaza si asa ceva... Daca da, luni fac rezervare!!!
Restaurantul hotelului Tulip Inn de langa pasajul Marasesti. La Nerva Traian.
Restaurantul este la etajul noua, o sala rotunda, cu geamuri de jur imprejur, perspectiva superba asupra orasului, totul amenajat asa japonez, cum se poarta, wenge. F buna servirea, buna mancarea, iar preturile nu sunt foarte mari.
Merge si pentru o cina romantica, la o masuca de 2 persoane, langa fereastra, sa privesti luminile orasului...
Laurita
30+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
dorinutza82 spune:
Nush daca v-am spus dar pana acum am fost o
norocoasa, nici o neplacere nu am avut in afara de ceva dureri de
acu vreo luna, in rest, nu tu greturi nu tu dureri de sale
. Aaaaa, si prin luna a 4-a ma apucase "raul de Supermarket" la voi nu am vazut asa ceva
. Adik daca mergeam in Carrefour intr-o zi de sambata, nu stateam mai mult de 15 min si vedeam stelute, asa ca sotulera nevoit sa mearga cu listuta de shopping. Mi-a fost tare frica ca nu mai scap de raul asta, fiindca ador sa stau cu ochii in raftrui, mai ales in cele cu hainute de 
dorinutza82 spune:
Oare stiu cand am scapat de moderare? Cleo, nu ai mai facut poze cu pisica in pampers hihi, am ras cu lacrimi cand am citit, ma intreb ce s-ar fi intamplat daca mai vedeam si pozele
. Aaaaa si multe, multe 

pt Monik!!!!! Nu am gasit inca smiley-ul cu happy birthday asa ca: Happyyyyyyy birthdayyyyyyyyy! ![]()
dorinutza82 spune:
Uf, nush cum sa pun semnatura
cu un carucior bleu si cu saptamana......hai cu sfarsitul moderariiiiii sa ma vedeti si pe mineeeeeee 
dorinutza82 spune:
Mai incerc o data: Somebody can help me????????
sunt pe drum spre forum, dar e tare lung drumul asta :D. Eh, am asteptat eu 22 sapt pana am reusit sa scriu si eu, am sa mai astept inca o zi-dou si gata
, am sa fiu pe capul vostru
dorinutza82 spune:
Andrei al meu acum arata si la burtica lui si la burta lui taica-su si zice ca e bebe. Se supara daca ii zic ca doar mami are bebe
Gabitzam, poate vrea sa aiba 2 bebe in grija ![]()