am schimbat gradinita...aici...vrea la gradi!!!:)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am plans toata dimineata dar acum imi mai revin. ma rog pt maine sa incepem gradinita cu bine. cred ca maine il va duce acolo bona celui mic, de ea nu este asa atasat. tineti-ne pmunii. poate a incepe cu stangul nu inseamna ca vom continua tot asa. curaj gaina ca te tai, stiti expresia banuiesc....

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

andutzy, nu ar fi bine daca i-ai reclama undeva?
totusi e o gradinita acreditata de ministerul invatamantului, nu sunt de capul lor si mai sunt si o gramada de bani.
eu personal m-as simti mai bine daca as face asta, acuma tu poate vrei sa iti rezolvi problema si sa uiti de ce ai patit...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Alra, punct si de la capat!
Ce sa-i reclam, ca au avut persoane prea molatice pt copilul meu? Asta e metoda lor. Dar nu au fost corecti cu mine dpdv moral si asta nu am unde sa reclam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

incearca sa-l pregatesti pentru gradi, vorbeste cu el, explica-i, spune-i exact la ce ora si cine o sa-l ia de la gradi. nu mai pleca pe furis si nu-l ameninta in nici un fel. gradinita tb sa fie o placere, nu o corvoada. spune-i ca mai stai cu el 1 min sau 2 si tine-te de cuvint. spune-i peste cite ore vii sa-l iei si tine-te de cuvint. stiu ca pare ca ei nu au notiunea timpului, dar nu e adevarat.
la noi functona f bine o chestie: "mai stau cu tine pina numar pina la 10/sau 20 /sau 30" - cit voia el. cind ajungeam la 10/20 plecam. sau mai numaram o data.
e foarte important sa-l asiguri ca vii sa-l iei peste un anume timp si sa nu pleci pe furis. altfel o sa aiba impresia ca poti oricind sa dispari si nu stie cind apari din nou.
si vb cu educatoarea sa gaseasca ceva funny pt momentul in care vrei sa pleci, a.i. atentia lui sa nu mai fie toata la tine.

si dupa 2 sapt du-te la celelalte educatoare si spune-le sa-si schimbe meseria. vb papadiei, ele sint neadaptate si nepotrivite in acel rol.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Andra, imi pare tare rau pt. ce vi se intampla...incerc sa-mi dau seama cam cum e Dragos.
ce vreau sa-ti spun este ca sunt convinsa ca tot raul e spre bine. spre binele copilului. totusi, dupa mine, si o gradinita de stat e o varianta. spun asta pt. ca: nepotul meu are 9 ani jumate si ADHD. a fost dat la o gradinita normala, de stat, dupa indeluuuungi dileme. totul a fost absolut ok, educatoarele se preocupau ceva mai mult de el decat de ceilalti pt. ca sor'mea mereu avea "grija" de ele. li s-a spus de la bun inceput care e starea copilului, avea de luat si tratament. ideea e ca, daca se poate ca un copil cu hiperactivitate si deficit de atentie (foarte adevarat ca acum, la scoala, e jale mare) sa poata parcurge toate etapele la o gradinita de stat (grupa pregatitoare a facut-o chiar de 2 ori, pt. ca nu avea inca aviz de la psiholog pt. scoala), imi este imposibil sa cred ca un copil normal, dar cu ceva mai multa personalitate si temperament mai "furtunos" sa nu poata.
indiferent cat lapte si cata miere vedeai tu la educatoarele alea, nu ai de unde sa stii, pana la urma, cum se poarta ele cu Dragos in absenta ta.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Se intampla la gradi particulare pentru ca ceilalti parinti platesc bani grei si nu le convine sa vina unul " rasfatat" care sa inghete actul educatiei pe toata ziua.Poate la o gradi de stat nu-si permiteau sa dea copilul afara,e foarte urat ce au facut .am avut si au un copil care mi-a plans doua luni si m-a pus la grea incercare un trimestru ce era sa-l dau afara pe motiv ca e "neadaptat".Bulina neagra pt gradinita respectiva ca nu stie sa se descurce in astfel de cazuri.

Mergi la inceput

tineti-ne pumnii plec sa-l iau de la gradi dupa prima zi la Disney.
Dimineata nu a avut timp sa stea sa ma jeleasca, l-au luat in primire de cand a intrat. Pe camera(din biroul directoarei)cand am plecat, l-am vazut, era linistit, se juca. Sa vedem cum a decurs ziua, desi am luat extraveral azi, sunt toata o tensiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tin pumnii!

Mergi la inceput

Buna seara!
Puteti sa credeti ca azi Dragos a dormit la gradinita? Cica la 14 dormea profund. A plans dar nu foarte mult si asta numai in timpul diminetii. Ba inca l-am gasit vesel cand m-am dus sa il iau. Deci...concluziile le trageti voi! Eu inca nu zic HOP, pot veni si zile mai grele, mai ales dupa week-end, dar la noi se pare ca merge mai bine metoda acomodarii de unul singur, fara mami!
A! Si am vorbit cu directoarea care a zis ca ziua a fost mai buna decat se asteptau avand in vedere povestirile mele.....Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andra eu ti-am spus, dincolo la mamici, ca nu-i place gradinita si educatoarele. Ma bucur pentru voi ca e totul ok si te-ai linistit.

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput