am schimbat gradinita...aici...vrea la gradi!!!:)
Raspunsuri - Pagina 6
andutzy spune:
dragelor, revin de data asta mai suparata ca oricand. Ba mai mult, ma tenteaza sa schimb gradinita. Voi imi vorbiti aici de perioade de acomodare luuungi...Bine mai fetelor, dar un e ati gasit voi gradinitele care sa-i suporte in aceste perioade de acomodare luuungi?
Ca aici unde suntem noi, desi dam 1000 roni pe luna, deja ni se da din umeri, ni se spune ca ceilalti copii sunt foarte bulversati de plansul lui, ca nu sta cuminte la activitati, etc. Ba mai mult, azi nici nu au incercat sa-l duca la somn ca a zis ca nu vrea si atunci l-au lasat sa se joace cu inca 3 fetite care nu au vrut sa doarme. Mie nu mi se pare normal asa ceva. Pai in felul asta el pierde somnul de dupa amiaza pt totdeauna si pentru un copil agitat ca el asta mai lipseste.
Sincer, ma tenteaza sa ma orientez spre alta gradinita, asa ca maine voi merge la directoarea gradinitei care era nr 2 in optiunile mele, ii voi expune stuatia, sa vedem daca se baga la cazul nostru. Oare ne va da banii inapoi pe jumatatea de luna care mai ramane daca renuntam?
Of, asa de descurajata nu m-am mai simtit de mult.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Danelutza spune:
Andra imi pare rau ca nu a reusit Dragos sa se acomodeze la gradinita, dar sa stii ca multi copiii la virsta asta, cam incep sa renunte la somnul de la prinz. Pina rezolvi la alta gradinita, parerea mea e sa-l duci in continuare, oricum nu cred ca-ti mai dau banii inapoi.
Bafta multa.
Flaflo spune:
Andra, schimba gradinita daca este asa! Nu e posibil un asa comportament din partea pedagogilor de acolo. Acum in grupa Biancai este un copil nou, de vreo 2 saptamini plinge de mama focului si nimeni nu se simte deranjat. Inteleg prin ce treci, eu am fost in pragul disperarii cu toate ca am avut sprijin din partea personalului.
Cu aripile intinse!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
andutzy spune:
MI-AU CERUT DIRECTOARELE SA-L RETRAG DIN GRADINITA LOR! IMI DAU SI BANII INAPOI PE JUMATATE DE LUNA, DOAR SA NU II MAI DERANJEZE PE CEILALTI COPII. MAINE AR FI FACUT 2 SAPTAMANI DE GRADINITA. DECI SA STITI, DACA AVETI COPII SENSIBILI, SAU RASFATATI SA NU MERGETI LA PINK LEMON. DE MAINE INCERCAM LA DISNEY
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
alra spune:
imi pare tare rau pentru ce ai patit. si eu cred ca si multe alte fete care ti-au raspuns ca nu e problema baietelului tau ci problema educatoarelor.
iti urez mult succes la cealalta gradinita.
Mami de Laura
Vacanta cu Laura in Romania
Cornelia spune:
Andutzy, tot raul spre bine. Mie nu mi se pare absolut deloc normal ca dupa doua saptamani sa ti se ceara sa il retragi. Iti spuneam si la subiectul nostru, ca la Maria, in primul an de gradi au plans vreo doi baietei luni de zile. Chiar educatoarele spuneau ca nu prea au intalnit asa cazuri . Cu rabdare si perseverenta din partea educatoarelor si a parintilor, s-au acomodat. Vorbesc despre o gradinita de stat.
Mult succes! Sper sa fie mai bine la noua gradinita si lui Dragos ii puteti spune ca va merge la o gradinita mult mai frumoasa.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
onitza spune:
ANDUTZY, buna! EU cred ca directoarele dau dovada de neprofesionalism...daca le-ar fi interesat cat de putin de copilul tau, si-ar fi data interesul sa ii castige copilului increderea, ce naiba, e la particular!!!! eu am vazut , cand faceam practica la stat, un copil care plangea o ora, de cand il lasa bunica, plus o ora inainte de a -l lua, iar educaotarea ii vorbea tot timpul cat plangea, nu -l lasa al nimanui, asa....si nu i-a spus niciodata bunicii sa nu il mai aduca ... sunt datoare, la cati bani costa gradinita sa ia masuri...muta-l la alta gradinita!! ii faci un bine copilului!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
neliana spune:
andutzy in primul rand pot sa-ti spun ca al tau copil nu are nic o vina ca nu se acomodeaza la gradinitza aceea.Acum ai vazut si tu cu ochii tai de cat de bine sunt pregatiti anumiti"dascali"daca se pot numi asa.Cum e posibil sa-ti spuna un cadru didactic sa-ti iei copilul acasa ca sa nu deranjeze ceilalti copiii...este numai vina lor ca s-au saturat sa mai stea cu copiii.Pt ca sa deveni educator ar fi bine sa dai un test de rezistenta la stres si un psihologic facut pe bune,sa stai cu 10 copiii activi si mofturosi si inadaptabili la colectivitate si apoi sa spui ca esti facut pentru meserie.
Eu am patit-o cu fetitza mea si m-am lecuit de "doamnele educatoare de oras"cu pretentii si mofturti mai rau ca ale unui copil.
Incerca la alta gradinita unde colectivul este mult mai calm si unde sunt copiii mai putini,stiu ca nu sunt locuri la gradinite dar nu trebuie sa distrugi copilul psihic, din cauza inconpetentei unor ia o pauzari, care ar putea foarte bine sa fie femei de serviciu,pt ca acolo nu le streseaza nimeni si pot sa-si bea cafeaua in liniste.
www.anuntgratuit.net
www.anunta.info
alexa38 spune:
Andra e adevarat ca educatoarele si directoarea au dat dovada de neprofesionalism cu copilul tau, dar din ce am citit cred ca si copilu are o problema, datorata firii lui sau felului in care l-ai crescut. Acuma nu vreau sa te critic, nu cu intentia asta o spun ci ca sa te ajut sa descoperi cum ai ajuns aici si sa gasesti solutii. Baiatul tau e destul de mic ca sa corectezi ce trebuie corectat dar pentru asta trebuie sa fii tare si hotarata. In primul rand nu trebuie sa cedezi scenelor lui, normal asta ar trebui sa-l descurajeze sa le mai faca. Spun "normal" pentru ca nu intotdeauna teoria se regaseste si in practica dar e prima masura pe care poti sa o iei, bineinteles daca te tin nervii si te tolereaza vecinii. Am si eu acasa o capoasa cu gura mare care nu accepta un refuz. Nu cedez in fatza ei nici moarta, poate sa urle cat vrea si sa se tavaleasca cat vrea, deocamdata eu sunt seful si ea trebuie sa se supuna. E plina de personalitate si asta ii va ajuta in viata deci nu trebuie infranta dar trebuie sa accepte niste reguli si sa respecte niste limite, altfel nu se poate. In viata nu poti face numai ce vrei si nu toata lumea o sa le faca pe plac.
Cu acomodarea la gradinita am avut si eu probleme dar nu cu ambitioasa cea mica ci cu cea mare si mai sensibila si prea dependenta de mine. Am dat-o la gradinita la fix 3 ani si mi-a urlat toata grupa mica ba si putin la grupa mijlocie. Nu aveam ce sa fac, plecam la serviciu si mi-o smulgeau din brate ca se tinea de mine de parca eram colac de salvare. Ea ramanea urland si zbatandu-se in bratele ingrijitoarelor iar eu plecam plangand, si acum imi dau lacrimile cand imi amintesc. Toata lumea ma incuraja si imi spunea ca va plange o luna, doua si apoi se va obisnui, nici vorba sa-mi sugereze cineva sa o retrag de la gradinita nici chiar dupa un an de plans si era o gradinita de stat care nu traia din banii mei.
Eu as sugera acuma sa incerci si tu la o gradinita de stat, sunt mai profesionisti, au metoda si poate mai multa experienta. Iti trebuie multa rabdare si tarie si educatoarelor la fel.
Mult succes!
papadie spune:
Draga mea,
neadaptate sunt educatoarele in frunte cu directoarea.
Nu iti mai cauta vini inutile.
La noi cand a inceput cea mare gradi ne-am dus si am stat cu ea in prima zi o ora, a doua zi doua ore etc. Ea oricum avea mare drag de copii si incet incet in 7 zile s-a obisnuit sa stea si mergea cu mare placere. eeeeeeeee dupa zilele astea au inceput urletele ca nu vrea la gradi si gata. si am luat-o iar cu stat cu ea o ora, lasat o ora singura, stat cu ea 2 ore, lasat doua ore singura. apoi a fost o vacanta de vreo saptamana si ea a inteles aceasta pauza ca o renuntare la gradinita. surpriza cand a reinceput gradinita era nedezlipita de acolo si apoi n-am mai avut pb.
si inca ceva pt. PERIOADA DE ADAPTARE nu mi-au cerut bani!
papadie, zen-sei