Campanie civica - responsabilizare a autoritatilor
Raspunsuri - Pagina 11
adaca spune:
LucaLuca Felicitari pentru initiativa. Stiu ce costuri sunt pentru un FIV, eu am trecut prin asa ceva, dar voi fi alaturi de voi si voi trimite si eu petitia la Ministerul Sanatatii.
Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa resuisiti.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
LucaLuca spune:
Update petitii MS:
1. Elenada
2. Cristal
3. Cristinici
4. Iuca
5. Iyoana
6. Medamaya
7-9. MamaGiuliei + 2 colege
10. Ciarli
11. SimonaGurau
12. L5845
13. Mihaele
14. Dariela
15. Danotino
16. Antosit
Maribela si Adaca, multumim pentru sprijin, astept sa confirmati pe topic dupa ce trimiteti petitiile. :)
Doamnelor, stiu ca am intrat intr-o faza rutiniera, dar trebuie sa continuam sa trimitem petitii: in curand ne vom apropia de termenul-limita pentru primirea raspunsurilor, atunci va fi mult mai viu si mai funny, dar intre timp trebuie sa continuam sa exercitam presiune asupra lor.
Luci, excelent, o fundatie in domeniu. Ii cunosti pe inititatori, stii despre cine este vorba?
iana_mari spune:
Luca-Luca felicitari pt.E.T.si sa fie rezultatul pozitiv.
Am revenit azi pe forum si am trimis si eu o petitie,deci ma poti trece pe lista
ioana_p76 spune:
Vreau sa trimit si eu o petitie, inca nu am compus-o dar vroiam sa intreb, cand trimit imi scriu si adresa si nr de tel?
Sau e de ajuns adresa de mail?
Eu cand am dat tel la nr de tel gratuit CANCELARIA PRIMULUI-MINISTRU - LINIA VERDE , nu mi-am zis decat numele si orasul si ma gandeam ca poate trebuia sa-mi dau adresa exacta sau nr de tel..(mi-era ca nu ma incadrez in cele 30 de secunde) In cazul asta ce sa fac, sa mai sun sa spun toate datele ? Sau poate mai sunati si voi sa spuneti un mesaj asemanator si sa va spuneti si datele.
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
luci.eilm spune:
LucaLuca, sorry, nu stiu cine sunt fondatorii Fundatiei, prespun ca fetele de la acel centru de infrumusetare. Eu am gasit informatia cautand saloane pentru electrostimulare dar se pare ca nimic nu este intamplator, cine stie ce drum mi se dezvaluie.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
GINA-MONICA spune:
ACUM AM TRIMIS SI EU PETITIA SPER SA REUSIM SA MISCAM CEVA! ORICUM ESTE O INITIATIVA LAUDABILA CARE MERITA SUCCES SI DACA TOATE FETELE CU ACEASTA PROBLEMA SE IMPLICA SIGUR O SA FIM MACAR UN PIC BAGATE IN SEAMA SI POATE LA ANU O SA AVEM COSTURILE DE FIV SI TRATAMENTUL GRATUIT
adaca spune:
GATA AM TRIMIS SI EU PETITIA
LUCALUCA Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa ne anunti ca esti
Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
antosit spune:
Buna dimi!
A mai trimis acum o petitie si sotul meu!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
LucaLuca spune:
Update petitii MS:
1. Elenada
2. Cristal
3. Cristinici
4. Iuca
5. Iyoana
6. Medamaya
7-9. MamaGiuliei + 2 colege
10. Ciarli
11. SimonaGurau
12. L5845
13. Mihaele
14. Dariela
15. Danotino
16. Antosit
17. IanaMari
18. GinaMonica
19. Adaca
20. Antosit bis
Ioana_p, da, pentru ca sa ti se poata raspunde ar fi trebuit sa iti lasi datele de contact complete. Altfel, cererea se inregistreaza si se claseaza, neputandu-se oferi raspuns. Te rog mult, cauta tu pe paginile din urma mesajul si nr de telefon si mai suna odata cand ai timp, lasand adresa intreaga; daca mesajul e prea lung, cioparteste-l cat sa-ncapa in patul lui Procust.
ioana_p76 spune:
Luca, multumesc pt raspuns. Imi pare rau, chiar nu m-am gandit ca se poate primi raspuns, am crezut ca se inregistreaza cererile si se incearca rezolvarea lor, daca e posibil. O sa mai sun o data si sa las toate datele si eventual scurtez putin mesajul. As fi sunat acum, dar sunt la servici, dar sun cand ajung acasa.
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!