Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nushulica, multzumesc. Tot timpul, de cand m-am inscris pe acest forum, te-am simtzit aproape. Mereu mi-ai raspuns repede si frumos, de fapt ceea ce si conteaza. Nu faci asta doar cu mine, le raspunzi tuturor fetelor fff frumos si oferi sprijin, dar acum vorbesc in numele meu.
Saru'mana si !

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

EvaF sunt total de acord cu tine, in ceea ce priveste hainele de cred ca si eu tot la Paris am sa caut, cu prima ocazie cand imi voi vizita surioara. Ba la mine problema este ca sunt foarte inalta si subtzirica, deci n-am nici o sansa sa gasesc pe-aici ceva 'purtbil', poate doar tricouri de vara...

Oana, trebuie sa fii puternica. Noi suntem alaturi de tine

Freshanana, sa-ti traiasca flacaul

Musettepink, felicitari pentru bebel cuminte si in grafic

Si eu mi-am facut ieri ecografie!!!
M-am abtinut cu greu sa nu plang cand mi-am vazut minunea. Este bine sanatos/sanatoasa, toate masuratorile sunt in grafic. M-am topit de tot cand i-am vazut nasucul din profil si gurita cand o deschidea... Topaia si se intorcea pe toate partile, isi ducea manutele la fatza. Dupa 'comportament' banuiesc ca e baietzel. Dar sincer, nu am nici o preferinta, vreau doar sa-l vad sanatos.

Azi mi-au luat o proba de sange pentru dublu test. Maine vreau sa merg la medicul de familie sa imi mai dea si trimiteri si vitamine compensate ca m-am saturat sa tot platesc.

Pup burticile!

13+

Bebe mic

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eva, felicitari pt. victorie ...toate mamicile fumatoare ar trebui sa-ti urmeze exemplul , ai fost simpatica cu descrierea magazinului de gravida.....sint convinsa ca o sa-ti gasesti ceva pe gustul tau pana la urma

MommyMagda, cu placere mergem impreuna, cum sa nu ....iar cu Antigua nu visezi tu rau deloc , pacat ca fiind o insula doar, preturile-s explodate

Joy si Mussettepink, tare frumos si emotionant trebuie sa fi fost ca i-ati vazut pe pui

Anis, chiar tu ce ai facut azi la eco? Nu intri sa ne spui si noua ca totul e ok?

Va las, ca azi m-am intrecut cu gluma, se vede ca-s in vacanta, nu?

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

joy, ma bucur ca minunea din burtica e bine. dupa descrierea ta, ma vedeam pe mine acum 4 ani, lacrimam de fericire si eu si tati. dr ne explica ce si cum pe monitor, iar noi eram topiti dupa samburel.
noi mergem la nani, miine si poimaine sunt libera, asa ca o sa va stresez pe aici.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

11+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

frumoaselor, dormiti?
anis: te asteptam, culca zanele si spune-ne ce-ai facut azi la eco!

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu acum 2 ore am ajuns acasa..am fost sa le i-au niste jucarii la fete

Feteleee sunt fericita nu sunt doi...e unul singur ...iupiiiiiiiiiiiiiiisunt nebuna nu?
Bebe e bine ii bate inimoara, are 8.9cm si e mai maricel cu 5 z...dar cum bb au diferite grade de crestere,ba mai inainte, ba normal..asa ca e ok..
O sa pun poze cu bebeul meu...inca nu se stie ce si cum..dar o sa aflu eu...
Mussetpink, pacat ca nu ne-am intalnit, dar eu am plecat deja cand tu mi-ai dat pm.

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nerantula, sa intelegem ca esti mandra purtatoare a unui carut pink? Felicitari

Anis, ma bucur ca totul a fost bine la eco, ca bb e bine sanatos si nu ne indoim ca vei afla tu cat de curand ce e ..asteptam pozele

Somn usor fetelor, maine poate auzim alte vesti la fel de bune

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetele - dragi mamici - am sunat la doctor si aici ne-au programat la prima vizita cand o sa fiu in 12 saptamani. asa ca nu stim nimic pana atunci :)

DN 15 12 71
UM 18 01 08
DPN - probabil 24 oct.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by khristin

Nerantula, sa intelegem ca esti mandra purtatoare a unui carut pink? Felicitari

Cristina

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

Si e 'normala' la toti parametrii, taica'su s-a si 'suparat' pe Iosup ca-l tot auzea: aia aspect normal, ailalta aspect normal ... cum adica aspect normal, aspect frumos!

Dar creste fata tatii ... a ajuns la 11 zile diferenta intre varsta dupa UM si varsta dupa masuratori, data trecuta erau doar 4 zile diferenta! In ritmul asta de crestere in septembrie trebuie s-o duc direct in clasa I!

Da, si a fost fooooooaaaaarte frumos la eco, nu-mi venea sa ma mai dau jos de pe masa

Da, frate, Iosup asta parca e una cu aparatul, cat a zambit monitorul ala, atat a zambit si el, nici macar niste felicitari nu am auzit!

In fine, pot lua drept felicitari 1mm pentru un pliu nucal de-a dreptul olimpic!

Va pup pe toate si sa aveti o sarcina asa cum a fost ziua mea de ieri:

11+

Liniuta noastra

Mergi la inceput