Mamici norocoase de sept-oct2008(24)
Raspunsuri - Pagina 10
teomaria spune:
'neataaaa,burtici!! Aici miroase a
, da' eu beau cioco calda cu laptic
...va poftesc sa serviti
Codruta27, si eu am avut CMV IgG pozitiv asta inseamna ca suntem imunizate (avem anticorpi)
Nushulica,un
ca sa-mi treci si mie copilasii Teodor(11.08.1999)si
Maria(1.03.2001)
MommyMagda, te asteptam cu vesti de la eco...si poze...si filmulet![]()
musettepink, felicitari pentru bebe"somnoros" si la mai multi cm![]()
EvaF, felicitari pentru o asa mare reusita...bebelina ta merita ce-i mai bun...In legatura cu hainele cam ai dreptate, noroc c-au aparut bluzitele cu burtica, cum spunea Nushulica, incretite de sub sani si lungute.Eu mi-am luat una si-i ff. comoda, nici nu-s scumpe, si ai avantaj ca pe poti purta si dupa ce nasti (dac-or mai fi la moda)
Oana, pe unde esti...innoti??!!![]()
Joy21, felicitari pentru bebe miscaret si in grafic...ceva poze??!!!
Anis, felicitari pentru bebe , da' sigur sunt 8,9cm??? (al meu avea 2,2cm la 9S (CRL) si era in grafic),iar fetele care au 13-14S au 5-7cm
http://www.ob-ultrasound.net/crl.html
Nerantula, felicitari pentru bebelina...ca mandra esti![]()
pisik 4ever, bun venit printre noi si o sarcina usoara iti dorim
Nushulica, am ajuns pe la Avicena si eco de primul trimestru (12-14S) costa 1mil.(include si vreo 2 poze) , daca vrei CD cu poze si filmulet 10RON, daca vrei DVD 150RON; consultatia (ecografia)dureaza15-20min si include si depistarea eventual a unor malformatii...cred ca e un pret rezonabil. Abia astept saptamana viitoare
Pupici
dulci la toate fetele!!...si-o zi superba s-aveti (cum a avut ieri Nerantula
)...cat am scris eu, mi-a luat-o-nainte
)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
12+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
andreutac spune:
Neata mamici cu burtici!
Scrieti, nu gluma...ieri, fiind ocupata la birou abia am apucat sa citesc ce-ati scris, insa n-am putut sa postez cate ceva din pacate.
Vad ca au aparut deja caruioarele belu si roz. Felicitari tuturor! Abia astept sa vina 01.04 sa aflu si eu ce port in burtica
.
De asemenea am vazut burtici care vor naste la Polizu, ceea ce mi se va intampla si mie. Si voi naste cu dr. Alina Dascalu, care pana acum mi se pare super.
Pupici pt. burtici si ne vedem mai tarziu... sper! O zi usoara!
Andreea
10+
ilia_99 spune:
buna dimineataaaa! azi am o stare de spirit mai buna, cred ca au contribuit reactiile frumoase ale celor din jur la anuntul meu de sarcina. n-o sa va vina sa credeti, dar una din cele mai misto reactii a fost a sefului, care desi stie ca mai am doi si sunt angajata aici doar de un an a fost super bucuros, ziceai ca e al lui
hi, hi.. poate pt ca are si el un baietel si inteleg ca e foarte atasat de el. oricum, jos palaria pt asa sef!
mai fetelor, aseara le-am spus si copiilor, imi pare asa rau ca nu i-am filmat... fii-mea a inceput sa plinga de fericire, a zis, iar fiu-meu sarea in sus si facea yupiiii! acum stie ca in "buta" e bb, iar fiica-mea si aseara si dimineata vb cu bb si ma intreba da' cit e acum, cum arata... au fost grozavi!
ma mai bag cu un sfat ca baba, deh... voi luati elevit ca vi l-a recomandat dr aprioric sau pt ca v-au iesit carente la analize? ca mie nu mi-a dat si stiu ca e impotriva lor, nu mi-a dat nici la sarcina trecuta ca a zis ca nu fac decit sa ma ingrase aiurea.
si ma mai gindeam la ceva, hai sa spunem fiecare si unde nastem, poate ne ajutam cu sfaturi si aici. (pont: Centrul Medical Unirea deschide spital cu maternitate prin iunie, de tinut minte. Eu cam acolo m-as duce, sa vedem conditiile.)
anca, mi-a dat prin cap o treaba: daca ai endometru ingrosat si uterul marit si nu e sarcina, vezi daca nu poti face niste investigatii mai amanuntite pentru endometrioza, care este o afectiune a mucoasei. nu vreau sa te sperii, da' e bine sa verifici.
hai ca m-am intins ca o placinta..
8
andy.p spune:
Buna dimineata burticutze!Felicitari pentru carucior Nerantula.Cred ca toate suntem nerabdatoare sa aflam ce ascunde burtica.
Eu de abia la sf lunii voi merge la eco.Apropo de Elevit nici eu nu iau.Doctorita mea a spus ca nu e necesar inca.
Spuneti-mi daca voi mai luati acid folic.Cat timp ar trebui luat ca pe mine ma apuca greata cand il vad asa in plasticu ala.

13+
laura si andy
andy.p spune:
ilia99ce frumos au reactionat copii!M-am emotionat si mi-am amintit de fiu-meu care a spus tuturor urmatoarea zi.Dar de atunci ma atentioneaza ca nu vrea numa surioara ca sa nu imparta jucariile cu fratiorul.Ce sa zic ? De 6 ani tot singur fara sa fie nevoit sa imparta ceva ,cred ca va fi un pic mai greu.
13+
laura si andy
Codruta27 spune:
Neata si de la mine, frumoase mamici!
Denis, Teo, Kid, pana la urma e adevarat ca ignoranta genereaza si ea paranoia. M-am lamurit ce-i cu CMV-ul asta. Citisem eu mai demult ca ideal ar fi sa fie atat IgG , cat si IgM negative. De aici si ingrijorarea mea. Dar, m-am documentat. E un virus foarte raspandit, peste 80% din populatie l-a avut!
Merg si eu maine seara la control. De abia astept sa il vad pe bebita!
Sa avem o zi frumoasa si usoara!
VA pup!
11+
Bebe mic
Delphinas spune:
buna dimineata va spun si eu.
un
si cate o
pt fiecare burtica. sa aveti o zi buna.
dau o fuguta sa citesc din urma si revin.
poze
7+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
alinushca spune:
pisik 4ever, te-am adaugat si pe tine la listuta. E destul de ciudat, nu? Cum in multe alte tari pana la 12 saptamani nici macar nu se uita la tine medicul iar aici pana la 12 saptamani am facut macar 4 ecografii, am auzit macar de 3 ori inimioara copilului, am facut tratamente care mai de caresi in unele cazuri s-a aflat si sexul, nu ? ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+