Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata burtici! Ma bucur ca toata lumea e bine. Eu de doua zile am niste dureri de cap oribile, chiar nu stiu ce sa mai fac. Medicamente nu iau pentru ca nu vreau sa intoxic galushca, nu suport nici zgomot, nici lumina in jurul meu. Si mai trebuie sa vin si la birou. Stiti cumva vreun remediu natural, un ceiutz sau ceva?

Va rog puneti-ma si pe mine in listutza de Septembrie, acestea sunt datele mele:

D.N. 02.04.1981; U.M. 01.12.2007; D.P.N. 05.09.2008

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele neatza..as vrea sa va intreb si eu ceva despre utrogestanul luat vaginal... eu am asa o senzatie de umezeala si cand am introdus pastila am simtit asa cum este mai larg ,mai mult deschis vaginul daca ma intelegeti(scuzati detaliile) ...este de la utrogestan? apropo acesta are efectul de a mari uterul ? ca eu iau de vineri si nu stiu ce sa fac sa mai iau sau nu....adica se intampla ceva daca il mai iau ? va pup

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Anca, senzatia de umezeala e de la utrogestan. Dar nu are legatura cu deschiderea vaginului.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata dragelor!

Felicic,e invers,mie mi s-a parut ca vad o puta si sotul nu vrea sa o vada ca el zice ca e fetita dar eu zic ca e baiat si cred ca va fii ca mine!tu tot baiat crezi ca e nu?iti tin pumnii!

Joi21 felicitari si tie pt bebe sanatos si frumos!

Nerantula felicitari pt fetita!!!!!!!!!

Anis si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit,felicitari pt un bebe sanatos,ce a zis dr cand te-a vazut cu al treilea?

Oana tu pe unde bantui?hai sa ne spui tu ce carucior ai?

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Neatza
Mi-au trebuit 2 zile ca sa citesc din urma. Felicitari mamicilor care au aflat ce culoare de carucior au, eu nu mai zic nimic. La mine prima eco o sa fie pe 3 aprilie (deci pe la 13 saptamani jumate) si a doua pe 19 mai si cred ca pt prima sarcina aici se mai face una la 30 de saptamani. Asa ca Alinushca mama daca nu eram cu scoala, serviciu , casa si barbat o luam pe aratura de nervi. Si asa imi trasnise acum vreo 2 saptamani sa ma duc la un privat da` m-a linistit berbantu ca-mi crescuse tensiunea de nervi ce aveam pe sistemu` lu` peste.
Eva F plec in Franta saptamana aviatoare...iuhuuuu...o zi in Paris si dupa aia 3 in afara, o prietena mi-a recomandat Dieppe (stiind ca mie imi plac orasele mici) si poate am sa mai trag o fuga la Rouen, ca m-am indragostit de el anul trecut. Cat despre haine de gravide eu una am fost la cumparaturi saptamana trecuta si m-am jelit cu vorbe. Noi romanii avem bun gust frate la astia e belea (ori am imbatranit eu)am gasit niste carpisoare oribile, poate in vara o sa se schimbe treaba, acum m-au cam dezamagit.
Fetelor si in sfarsit sa va spun si offul meu, de duminica incoace "vorbesc" cu toaleta in fiecare seara, eu care n-am vomat o data, acum am program, la 6.30 intru in casa la 6.31 in baie. Si mi-au aparut niste pete rosii pe fata (micute) ce-i drept, doctorul zice ca-si fac de cap hormonii, da` chiar asa? Hai ca m-am intins iar ca placinta, vorbim ca sunt in concediu pana marti, imi pregatesc o lucrare pt scoala.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

la toata lumea !!! Ma bucur ca aveti toate vesti bune !
Eva suntem foarte mandre de succesul tau !!! Bravo !!! La magazinul ala am ajuns si eu din greseala si nu stiam cum sa ies mai repede .. asa ca te inteleg
anca81 poti sa iei paracetamol. si eu am foarte des dureri de cap si cand e crunt, iau totusi, ca nu pot sa stau asa. Paracetamolul e ok in sarcina. Nu e nici un pericol. Decat sa stai sa te chinui asa rau, mai bine iei o pastila.
voicu_bebi si eu aveam senzatia asta cand imi puneam utrogestan vaginal la inceput. nu stiu daca si mareste uterul, dar stiu ca poate intarzia aparitia cm chiar daca nu esti gravida. Eu oricum iti tin pumnii sa fii bine si chiar daca nu a fost sa fie data asta, sa ramai repede gravida din nou si sa te intorci cu vesti bune la noi.

Ufff, am citit atat din urma ca nu mai stiu cine ce a mai scris...

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nerantula sincere felicitari iubita pt caruciorul roz. sa-ti traiasca bebelina si sa va bucurati de ea. cred ca esti super fericita.
eva cand am vazut ca ieri nu ai fumat deloc si ca intr-adevar bb te-a determinat sa nu mai fumezi, am avut o imensa bucurie in suflet. chiar ieri povesteam colegilor la munca ca dupa ce voi naste nu voi mai pune tigara in gura sau cafea. m-am obisnuit asa si vad ca imi este chiar foarte bine.
felicitari musettepink pt bb somniros. las ca o sa vina vremea cand vei vrea sa doarma si nu va dormi.
anca bebi eu iau utrogestanul oral asa ca nu te pot ajuta prea mult.
fetele am omis sa va spun ieri, dar ieri dimineata sotul meu mi-a spus buna dimineata intr-un mod foarte frumos. am prestat dar am observar ca cuculetul nu a mai intrat asa usor ca pana acum.parca s-a mai ingustat ceva la mine. o fi normal?
va pe toate si ma bucur ca sunteti bine.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Fetelor sunteti niste dragute. Am vazut ca m-ati trecut in grupul de prietene si va multumesc. Chiar o sa va citesc mereu sa vad fiecare ce mai face. Va imbratisez pe toate.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cand am dureri de cap groaznice iau si eu paracetamol,e k in sarcina asa cum spunea si Boo.
Delphinas si noi am patit la fel cand,dar eu stiu ca sunt ma stramta de felulu meu.N-am mai incercat de atunci spre disperarea lu barbatu-meu

13+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

mamici, va pup pe toate
vin si eu cu vesti noi, dupa o ce am lipsit atat de mult... luni am fost la eco pentru masurarea pliului nucal. avem 1.8 cm... doctorul meu nu este prea comunicativ, a vorbit la mobil aproape toata durata consultatiei, dupa care mi-a zis doar ca e bine. i-a dictat asistentei ce sa scrie iar eu, acasa nu am facut decat sa ma uit pe insemnarile asistentei...nu am inteles nimic... acolo scrie CRL = 5,4 cm. asta sa insemne ca bb are dimensiunea de 5.4cm? poate stiti voi sa ma lamuriti...l-am vazut ca se tot chinuia sa prinda masurarea pliului si l-am intrebat daca se misca bb. mi-a zis "desigur" -scurt. ma rog, sunt multumita ca e totul ok. mi-as fi dorit sa fie mai comunicativ, mai ales ca nu am mai trecut prin asa ceva...dar asta e.
ma dus in urma sa citesc ce ati mai scris... nu reusesc sa tin pasul cu voi, albinutelor !
12+

rose

Mergi la inceput