Mamici norocoase de sept-oct2008(24)
Raspunsuri - Pagina 12
Codruta27 spune:
Oana si noi te imbratisam si te pupam!
Ancutule, eu nu stiu ce sa-ti zic ca nu iau utragestan.
Eva, Bravo mami! Se poate si fara fuumat. stiu asta din propria experienta. Fumatul e ca un prieten bun, iti e alaturi si la bine si la rau! Si eu am fumat mult, insa de prin 2006, am inceput sa fumez mai rar, adica concedii, Revelion si Paste!Anul asta de pe 5 ianuarie nu am mai pus tigara in gura! Se poate fetelor. E chestie de obisnuinta!
Anca 81, nu sta cu durerea aceea crunta de cap. Ia un paracetamol. Toti medicii spun ca e ok! Ii faci rau lui bebe daca suferia atat!
11+
Bebe mic
Codruta27 spune:
Rose, te-ai gandit vreodata sa schimbi medicul? Cum adica sa vb la telefon in timpul consultului???? Deontologia, omenia, de fapt, in primul rand unde este?
CRL-ul este dimensiunea lui bub de la caput la coccis! e un maricel si jumatate!
Pupici!

11+
Bebe mic
anca81 spune:
Multumesc tuturor. Am si luat un paracetamol ca nu mai pooooot!
Legat de
, mi-am facut si eu curaj si l-am intrebat pe doctor daca e OK sa prestam ceva (asta in conditiile in care am un diagnostic de iminenta de avort). Ma asteptam la un NUUUUUUU hotarat dar ne-a lasat totusi o portita, mi-a spus ca daca stau eu deasupra astfel incat sa controlez totul, ne da voia asa din cand in cand. Totusi inca n-am facut nimic pentru ca ne e teama.
14+
alexa si mami spune:
'neata si de la mine.
ar trebui sa schimbati titlul in "norocoase vorbarete".
felicitari nerantula pt bblusha. sa fie sanatoasa!
felicitari anis pt eco. ai vreo metoda secreta de aflarea sexului? vreau si eu ![]()
aaa, si mai ales felicitari fetelor care presteaza
. la mine pofta lipseste cu desavarsire
.
si eu stiu ca paracetamolul e ok. la prima sarcina am fost de vreo 2 ori racita si gine mi-a zis sa iau paracetamol la 8 ore, in 3 zile m-am refacut.
mi-am baut cafelutza, mi-am luat portia de DC, acum ma apuc de curatenie generala, sper sa ma lase alexa, ca suntem singurele.
dar tot mai vin sa bag un ochi la voi.
alexa si
mami
JulyMorning spune:
beeeeyyyyyyy, nu mai vorbiti de
ca eu n-am voie si-s statuta de nush cate saptamani si mi se face pofta de nu mai pot. 

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+
Delphinas spune:
a rose de cand nu ai mai intrat pe la noi. chiar m-am intrebat zilele astea pe unde mai umbli. si oana cam trage chiulu de pe la noi, dar cred ca nu isi vede capu la serviciu si apoi inotul o epuizeaza, asa ca ajunsa acasa nu-i trebuie decat nani-nani coca-mamii.
fetele legat de
eu stau deasupra chiar daca am ceva mai multe kg decat sotul meu, caci pot controla totul. chiar daca e mai usor decat mine sotul, mi-e teama sa-l las si pe el deasupra ca mi-e sa nu se lese prea tare pe burtica.
poze
7+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
EvaF spune:
Buna dimineatza, dragelor!
Nu stiu cum e la voi dar la Bucuresti e o vreme de caine. Nu-mi place ploaia deloc!!!![]()
![]()
Yuppy!
am gasit si eu pe cineva care merge la Alina Dascalu! Pai, Andreutac, cand eu intrebam ce sa fac, daca sa nasc cu ea, ce stie lumea, tu nu m-ai auzit... Ma rog, si mie imi place ff mult, eu chiar azi merg la consultatzia lunara. Eu o vad la Euroclinic, acolo merg eu, si am de gand sa nasc cu dumneaei. Imi inspira foarte multa incredere, imi cere sa o intreb orice, oricat ar fi de bomba, mai bine sa o intreb pe ea decat pe altcineva. Imi place. Mi-a dat nr de telefon sa o sun la orice ora. Nu am facut-o pana acum, am o sarcina fara probleme, dar mi-a placut gestul, sper chiar sa fie disponibila oricand.
In sfarsit, inca cineva care naste cu doctora mea, credeam ca sunt singura ei pacienta...
Daca stii mai multe, mai spune-mi si mie, eu merg la dna Dascalu din ianuarie numai.
Anis, CRL 8,9 cm la 8 saptamani? Cum asa? Imposibil...Bebelina mea avea 5,9 cm la 12 saptamani si 4 zile si e perfect dezvoltata. Cat are bebe tau pana la urma?
Ilia99, eu iau Elevit de la inceput. Medicul meu mi-a dat vitamine inainte sa fac analizele de sange. Analizele au iesit toate bune, nu am carentze, si totusi mi-a dat in continuare. Eu le iau, mai bine surplus decat sa am o lipsa. Si cu kg, nu stiu ce sa zic, e normal sa luam in greutate, poate si de la vitamine, dar le dam jos ulterior.
Nerantula, bravo pentru
, se mareste clubul mamicilor de fetitze! 
Cat despre tzigari, va multzumesc pentru felicitari si un lucru e clar: Am scapat!!!Peste doua saptamani plecam in Frantza o saptamana, acolo nu se mai fumeaza in locuri publice de la 1 ianuarie (restaurante, baruri, nici macar in cluburi de noapte, biblioteci, firme, nicaieri). Inainte, cand gandeam ca un fumator, ma gandeam eu asa, ce absurd! de ce au interzis fumatul, cine vrea sa se lase e treaba lui dar nu sa il fortzeze sa nu fumeze colo si colo, iar acum...ii felicit...
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
andy.p spune:
Daca ziceti ca deasupra e mai bine voi incerca si eu sa vedem ,desi va spun ca nu prea am chef de cand sunt
.
Ma duc sa ma epilez.Mi-e o grooooazaa!!!

13+
laura si andy
Boo spune:
Am o intrebare pentru cele care ati anuntat ofocial la servici ca sunteti gravide. V-ati dus doar cu o declaratie a voastra sau si cu ceva de la dr de familie sau ginecolog ? Daca da, cum ar trebui sa arate hartia de la dr ? E o chestie tip ? Ceva scris de mana cu parafa dr ? Sau cum ?
Eu am anuntat asa verbal, dar ma gandeam totusi sa le duc si ceva scris, mai bine sa fie acolo
Buburuza
asa creste Buburuza