Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

musttepinkma bucur mult pentru tine...felicitari pentru bebe somnoros de 7.5 cmpupam o mamica fericta
Am intrat special sa vad ce au facut fetele care trebuia sa mearga azi la eco.
Va pup pe toate si va doresc o seara fumoasa
MommyMagda,claudinna

+12+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

musettepink felicitari pentru bebe somnorici sa creasca mare si sanatos

claudina wow deja 15 sapt???bravo!!!la mai mare!!!

anis ai fost la eco??Cate inimioare vazusi??

eu azi am avut o zi super fara greata fara tzatze dureroase doar cu somn!!!sper sa nu fie de rau

edit: freshanana am trecut nazdravanul pe listutza!sa-ti traiasca!

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Claudinna ,felicitari si tie pt 15s.cred ca la urmatoare eco ne spui ce este!

Mommymagda ,bafta maine,sa intri sa ne spui cum a fost!Tin pumnii!

Mariafata dulce!

Nushulica,si somnul e simptom de sarcina sa aca stai linistita!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata, mi-am facut temele, adica am citi tot.
felicitari fetelor care au fost la eco!
oana, cuvintele sunt de prisos. DD ajuta sa te vedem burtica cit mai repede.
laureta ti-a adus aminte de mine si de nenumaratele nopti petrecute pe chat:)))
nusha, poate ai timp sa o treci si pe alexa mea nascuta pe 23.10.2004.
am vazut multe fete care vor naste la polizu. acolo am nascut-o si eu pe alexa si acolo voi naste si acum, cu dr. suciu. eu o sa merg la control abia dupa paste.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Of of, fetelor, acum m-am intors si eu de la shopping. Complicat!!!
Am fost la magazinul pentru de pe Calea Mosilor, nu dam nume, vai de mama lui!!!
Nu se poate!!. De ce cred unii ca gravidele sunt neaparat balene si ca nu au nici un stil. Vazusem deja pantalonii lor pe site, dar in realitate sunt si mai si...talia pana in gat, pantalonii se termina sub sani (talie inalta, ce sa mai) ), burta elastica fix in fata, nici decum pe circumferintza, ce sa mai, culmea kitschului si...numere de la M-L in sus. Am iesit val vartej. Am gasit ceva ceva dar la Ke...lo( ma rog, un magazin sport), o bluzitza, un pulovaras lungut si mai largut care poate fi purtat cu colanti si o pereche de pantaloni cu talie joasa. Macar atat.

O sa il incerc si pe marele magazin de care se tot face vorba de pe Stefan cel Mare. Daca si asta e de tot prost gust, ma las de meserie si nu mai intru in magazine de gravide!!

Am fost si cu al meu sotz, saracul m-a luat de o aripa si m-a scos din magazin val vartej!

Atentzie unde intentzionatzi sa facetzi shopping, fetelor, ca romanii cred ca gravida este, fara dar si poate, lipsita de orice gust sau supraponderala!

Eu cred ca o sa imi haine de la Paris, in curand plecam sa ii vizitam pe socrii. Acolo femeia gravida poate sa fie sexy si bine imbracata!
Asa mai avem de invatat noi romanii la unele capitole! Of, nici macar amuzant nu este!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

alinutzo acum ma duc s-o trec si pe alexutza ta in listutza()de fapt am trecut-o deja dar fara data de nastere ca nu o stiam tu cum te simti??au inceput greturile?ai fost la eco?

eva eu de mult m-am lamurit cu hainele de gravidutza de la noi din magazine cel putin alea de vara din in bej arata ca niste saci din aia de rafie sau cum s-o chemaoribile fara talie fara nik ...saci efectiv
eu am noroc cu un var al sotului care produce haine de gravidutze numai pt export si m-a invitat la el la fabrica sa0mi aleg ce vreau eu deocamdata nu ma duc astept sa fac 4 luni sa vad ce masura o sa am atunci

pana una alta va zis sincer ca port aproape zilnic rokii ca merg numai bine si la birou cu o camasutza pe dedesubt eventual daca sunt cu bretelutze si am multe de zi din stilul baby doll sau bluze din astea tot asa incretite de sub sani si lungi numai bine moda e de partea noastra

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si inca ceva:
Fetelor, azi este prima zi in 11 ani ca nu am fumat nici o tzigara!!!

Nici nu stitzi cat sunt de mandra de mine (poate mai tzinetzi minte cat ma lamentam ca vreau sa ma las, ca le-am redus la 4/zi...).
Ei bine, eu de azi nu mai fumez!!!

Am obtzinut o mare victorie azi, dupa atatzia ani, si trebuia sa o impartasesc cu toata lumea.

Nimic nu a reusit pana acum sa ma mobilizeze, in afara de al meu bebe! Mi-a ajutat mult Dumnezeu si mi-a iesit tzigara din neuron!

Am fost cu sotzul sa mancam, fuma lumea in jurul meu, nici prin cap nu mi-a trecut sa aprind vreo tzigara!

Va pup pe toate, dragelor!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

yuhuuuuuuuuubravo eva!!!felicitari din tot sufletul!!!o victorie importanta in primul rand pentru sanatatea ta

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara burtici! incerc sa ma tin departe de frigider si ma pacalesc cu niste mere si nu miros a fum de gratar si sunt nashpa!
mommymagda: succes la masurat pliul nucal(poate mai masori si altceva)
claudinna: nu neaparat sa ne vorb. frumos, poti sa ne sicand meritam! numai sa fi aici, cand nu vad o fata ma ingrijorez, uite acum m-am linistit cu tine si nu stiu ce-i cu vecinele mele, julymorning si preety!
musettepink: eu cred ca donsoara va arata de acum cine-i seful, printesa nu vrea sa fie deranjata si isi face somnul de frumusete! asa cum tu crezi ca va fi fetita,asa cred ca al meu este baiat(sper sa nu fie invers, sa nu ne luam teapa)
evaF: eu am mai scris ca de sunt ma simt frumoasa si sexi(bine, ma ajuta si"balcoanele") si sunt sigura ca voi gasi si haine care sa ma ajute sa ma simt in continuare asa. Este un magazin de la Sf.gheorghe, vis-a-vis de Sheriff's si din superstitie nu am intrat inca in el, dar sigur voi gasi ceva pe placul meu. Voi mai purtati tocuri? Eu nu am incercat, raman pe balerini, dar ma intreb: dauneaza sau obosesc repede?
felicitari ptr absenta nicotinei, sper sa-ti urmez in curand!

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eva m-am amuzat pe seama povestirii tale. mare dreptate ai. felicitari pt realizare!
nusha, multumesc pt listutza. greturi nu am, cel putin pina acum. la prima sarcina zilnic vreo 2 luni, dormeam non stop, nu mincam mai nik, acum e exact pe invers, mai putin cu mincare, pe care incerc sa o controlez.
fug cu copila la masa, mi-am pregatit un bol maaare de salata verde

alexa simami

Mergi la inceput