Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

mommymagda, cu cine nasti la polizu? Ca si eu tot acolo!!!!

11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Nocom, o sa nasc cu d-na. dr. Trailescu pe care o cunosc datorita altor probleme gineco de aprox. 12 ani.

11+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

wow da ce ritm aveti!!!Eu acuma m-am trezit .Am dormit aproape 2 ore.Cred ca din cauza perfuziei.Ma simt ca de pe alta planeta.
Stiti fete care au facut perfuzii in primele luni de sarcina??
Ca eu nu stiu si la prima sarcina n-am avut nevoie.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu starile astea de rau.
tuturor si numai vesti bune.

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Si eu tot la Polizu cred ca o sa nasc

+12+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

maria2004, poate ne intalnim pe holuri, in drum spre alaptare, ce zici? Avem DPN apropiat, eu 21.09.
Ai aflat ceva de rezervele de acolo? sau poate mai sunt si alte fete care se gandesc sa nasca la Polizu si ne pot spune ele. Poate laureta?
Tu la ce dr. te gandesti?

11+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu am dormit dar acum mai putin doar 1 ora jumate

ilia multumesc frumos pentru raspuns, chiar nu stiam asta si la ce ai zis la urma iti dau dreptate,din pacate asa e

khristin trec tot ce vreti voi in listutza dar sa ziceti exact datele ca nu toata lumea are trecut la semnatura puiul mai mare

alexa si mami ai ceva de citit din urma

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

khristin mai am un baiat de 7 ani jumate acasa foarte incantat de noul lui fratior. pbleme mari cu jucariile o sa avem pt ca asa se intampla cd esti singur 7 ani si dupa te trezesti ca mai tb sa imparti cu altcineva tot ce ai
dar o sa ne intelegm toti

14+ cu

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

MommyMagdace bine ar fi sa nastem odata
Pai eu prima fetita tot la Polizu am nascut-o..rezervele de 2 paturi sunt f. faine..chiar dragute si curate si personalul destul de de treaba..mai ales daca ai grija de el..stii la ce ma refer
Sincer, eu am fost multumita la prima nastere care a avut loc in 2004...acum in 2008 sper ca doar spre bine au evoluat lucrurile si nu spre mai rau. In orice caz tinem legatura si daca mai aflu noutati iti comunic.

+12+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu am nascut la Polizu cu dr Sai Claudia, foarte de treaba.
Cu rezerva stiu ca sotul meu a vorbit cu asistenta sefa dupa cezariana.
Am avut cezariana la 19.00 si pina a doua zi m au tinut la reanimare. Dim m au mutat intr un salon cu vreo 6 paturi(cred) unde era foarte curat. Si in cateva minute la rezerva. Nu cred ca m ar fi deranjat sa raman si in salon.
La cat de ametita eram ma mutam si pe hol daca imi ziceau

Mama mea a stat cu mine toate 5 zile cat am stat in spital si a fost de mare ajutor sa imi dea bebelasa la alaptat.
E greu primele zile la cezariana dupa aia iti revii total. Eu in ziua cand am iesit eram la cumparaturi pentru bb la Cora

Sper sa fie bine si de data asta.

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Khristin, eu aflu maine la 10.30, sper tare sa vin sa echilibrez balanta, sa fie 3-3
Laura, am o prietena care a avut probleme cu greturile si nu putea sa manance nimic si tot voma...a facut perfuzii, dar sa stii ca la un moment dat au lasat-o si a fost ok. Nu mai stiu exact, in jur de 12-14 saptamani. Tin pumnii!
Freshanana, deci doi flacai! Super!
Nocom, nashpa cu accidentul. Sper sa ai pile ceva sa nu stai mult la coada la politie...ca e crunt. Greu e doamne cu nebunele pe sosea. Am devenit misogina, cand vad un sofer ca merge extrem de prost, zic sigur ca e femeie...Si asa e. Si numai din astea cu SUV-uri, toate cocotzate in tanc, zici ca sunt cu tramvaiul, nu dau prioritate la nimeni si nimic...

bb2

Mergi la inceput