Mamici norocoase de sept-oct2008(24)
Raspunsuri - Pagina 6
MommyMagda spune:
maria2004 sigur ca tinem legatura
.
laureta hai ca esti tare cu mutatul pe hol![]()
![]()
![]()
Si la mine tot cezariana o sa fie, asa ca e bine de stiut ca lasa pe cineva dintre ai tai sa te ajute.
Nu te supara ca te intreb, dar de ce scrie la tine Republica Dominicana ca zau imi face tare rau !!!
Ce dor imi e de Punta Cana, de plaje cu nisipul ca faina si apa in care stand pana la gat ti se vad unghiile de la picioare, de albastrul inconfundabil al Marii Caraibelor, de sezlongul in care stai la umbra cu o nuca de cocos cu un pai si asculti in surdina merenghe, de ............
Si acum cu burtica trebuie sa stau cuminte in RO aproape de casa. Poate sa mai vad asemenea frumuseti pe la anul in sept., cine stie?
11+
MommyMagda
khristin spune:
Nushulica, merci de receptivitate
....fiimea e Yasmine Alessia, nascuta pe 3 dec. 2002, nu mai e ea bebe, da' e a mea
![]()
Freshanana, deci doi baietei care va sa zica....lasa ei sa fie sanatosi
, vad ca si la voi va fi diferenta intre copii...si fiimea e super incantata deocamdata, nu mai conteneste sa-l pupe pe baby al ei in burtiq, imi spune ce o sa-l invete ea pe baby al ei, si multe altele....ea a implinit in dec. 5 ani ![]()
Kid2003, eu tin pumnii sa stii, sa fie cum vrei tu 
MommyMagda, si eu am intrebat-o acelasi lucru pe Laureta, si noi vrem sa mai mergem in Punta Cana, poate dupa ce s-o naste bebe mai mergem o data ![]()
va pup
,
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
kid2003 spune:
Codrutza, si eu am igG pozitiv la CMV. E ok, nu-ti face probleme, am inteles ca se face in copilarie, trece fara urmari "infestarea" cu CMV (atata timp cat esti copil sau nu esti insarcinata).
De fapt e singurul la care am si eu anticorpi...la restul sunt si IgG si IgM negative 
bb2
laureta spune:
Fetili stati linistite sunt in Bucuresti 100% nu sub nici o umbra de palmier
, e doar profilul schimbat cand ni s a cerut si adresa mai amanuntit si nu mi a convenit.
O tai spre casa va tzuc

Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
mirelaalina spune:
Buna. Tare as vrea sa fiu si eu pe listuta daca se poate... DPN 15 octombrie 2008.
Alina
piolica spune:
o seara buna la toate fetele. eu ma duc la gimnastica pentru gravide. 
sa ne auzim cu bine maine.
14+
minunea
felicic76 spune:
monica_dicut: mersi mult, m-ai lamurit! Dr.mea este si o buna ecografista, la Iosup ma duc de "fitze" si de ce sa nu recunosc si pentru o verificare. Asa ca pliul nucal o sa-l masoare dr. mea, nici nu o sa-i spun de eco la Iosup, o sa merg pe 2 fronturi.
sa treaca raul!
inca ma mai gandesc daca vreau "fitze"si la nastere, euroclinic sau medlife, am auzit si ca romar-ul face spital privat, sau strang din dinti 3 zile si cu banii economisiti imi pun silicoane dupa ce terminam cu alaptatul, sa-i facem si lui tati o bucarie!(ptr. ca oricum 1000 eur costa celule stem si astea intra in calcul neconditionat)
vreau greturi sa nu mai mananc ca Milka!
7+
aluna
foto