Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

laureta, parca tu intrebasei.
Eu o sa nasc la Polizu.

11+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ce sa mai zic...sunteti foarte harnicute.
va servesc cu mere dragele mele. vai ce as mai dormi. daca eram acasa....sigur trageam un puiuc mic de nani-nani coca-mamii.
si e asa cald si frumos afara si eu la serv si sotu la fel. cat m-as mai plimba, dar obosesc tare repede. poate e si din cauza ca sunt .
si eu mi-am pus de fiecare data aceata intrebare: de ce se opresc sarcinile din evolutie? si de cele mai multe ori cred ca e si mana lu DD. cum a zis cineva (memorie de tabeba) decat un copil cu probleme sau mai stiu eu cum, poate e mai bine asa.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor. V-am lasat la pagina 1

felicic, stiu ca a mai fost discutia asta din cauza mea o data. Eu aveam facuta programare pt 14 sapt si 2 zile. Si pt masurarea pliului nucal era prea tarziu. Pt asta tre sa mergi in sapt 11-13. Pt masurarea restului de organe etc poti merge linistita in sapt 14. MIe mi le-a masurat la 11 s si 5 zile cand am fost (dupa ecograf aveam 12 sapt si 4 zile). Pliul nucal e important daca vrei sa faci Dublutest dupa aceea. Bine, oricum e important, dar cand faci testul tre sa mergi cu masuratorile de l apliu.
Of, m-amlungit, sper ca am fost coerenta ca mie- cam rau.

Ma roade stomacu, sunt balonata rau de tot etc etc. Am o stare proasta proasta...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

denisa multumesc mult pt raspunsuri. m-am clarificat un pik. as vrea dc ai sa imi dai nr de tel de la provita si programul dlui dr

ilia vrea sa fac cezariana pt ca prima data am nascut prin cezariana si a doua oara as vrea sa nasc la fel. stiu ca asa e si recomandat

14+ cu

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Denis, , multumesc pentru raspunsuri! mda, se pare ca e frecvent CMVul cu IgG pozitiv!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

va dulce pe toate. eu me go home. poate imi iau totusi azi laptpoul de la devirusat ca parca sunt lefata de maini fara el. o dupa amiaza placuta fetele, somnic usor celor care vor dormi si aveti grija de voi.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna07 spune:

Buna fetele, eu sunt in saptamana 9 si vreau sa spun ca am o pofta maree de mancare si daca as putea sa dorm incontinuu ar fi excelent.
Mananc fructe multe si mancare fara paine (eu oricum pun pe mine foarte repede).

Codruta27 mie CMV a iesit negativ la fel ca si toxo si rh-ul.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce ritm aveti!!!
citesc din urma si revin, dupa ce hranesc copila.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Oana, offf tocmai am citi ce ti s-a intamplat , imi pare rau si sper sa mai vii pe la noi pe aici. Multa putere de refacere si sa ramai iar insarcinata cu un bb sanatos.

Nocom, si despre accidentul tau am citit cu sufletul la gura....ce nenorociri se intampla pe strazile din RO, te iei cu mainile de cap, n-ar trebui s-o lasi pe donsoara aceea sa scape prea usor, stiu insa ca numai grija dumneaei n-o ai tu acum. Fa o vizita totusi la doctor dupa cele intamplate sa te asiguri ca bb e bine acolo

Freshanana, felicitari pt. blue....citindu-ti ultimul mesaj am dedus ca mai ai un copilas acasa, corect? Baietel/fetita?

Nushulica, ce zici tu daca pt. fetele care sint la al doilea copil sa treci si datele despre primul/al doilea etc, ca ar fi mult mai usor de urmarit. Hai ca te-am pus la munca acum, sa ma injuri

Piolica, pai acasica pana luni, dupa ce ca avem mormane de zapada de-a lungul aleii, de vreun metru jumate, aseara a mai fulguit nitel

Fetelor, cat despre debaterea cezariana vs. nastere normala, eu zic bb sa fie ei sanatosi si noi cu neuronii inca la purtator....eu aici am nascut-o pe fiimea de 4.315 kg vaginal cu epidurala....sa fi fost in RO nu stiu sincer daca ma riscam.....asa ca noi sa fim sanatoase Deci pana acum avem 2 blue si 3 pink. Cine mai afla ce ascunde in burtiq?

Va pup,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

mai fetelor am fost toata ziua cu ochii pe voi, desi nu prea am avut timp sa va si scriu ceva...

Acuma plec ceva mai devreme de la servici, ma duc la politie sa declar accidentul, bla , bla, ne vedem maine! Asteptam vesti bune de la fetele care inca nu s-au intors de la eco!!!!!!

Pupici pentru toate burticile!!!

11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput