Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

musettepink, pai si eu tot roz as cam vrea. dar am zis sa nu-l manii pe doamne-doamne cu atitea pretentii si sa ne aduca el ce crede ca e mai bine. un copil sanatos si gata. dar daca o sa fie pink, wow, o sa fiu in al noualea cer.
eu sint ferm convinsa ca si daca iese blue, o sa fim cele mai fericite mamici. eu astept linistita, nu ma agit, ce-o fi - al meu e!
este asa o mare bucurie ca ma ramas insarcinata dupa vreo 4 ani de sperante si esecuri... banuiesc ca pt fetele care au avut sarcini pierdute sau pentru cele care au dat din esec in esec, este ca o minune acum, cel putin pentru mine asa este.

acest forum este o minunatie in sine, ma bucur foarte tare ca odiseea noastra este plina de fete minunate.

tin pumnii strinsi la toate fetele sa fie bine si sa se bucure de odiseele lor.

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

denisa.g chiar azi am citit de el pe net. ca e super ca doctor.
as vrea sa stiu daca poti sa imi spui cum arata spitalul orasenesc de la cernavoda. ca am inteles ca au investit canadienii ceva bani in el

auzi si dc as vrea sa ma duc si eu la el face eco ? primeste si sarcini mai inaintate ? face cezariana la cerere ? ai vreo idee?

scuze ca te-am luat la intrebari dar e mare coincidenta ca exact azi ma gdeam cum sa fac sa aflu mai multe despre el

14+ cu


puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, Felicic, este perfect! 14 saptamani este varsta ideala (ma rog, acum ca sunt 13 sau 15 nu e bai). Pliul nucal se masoara in sapt 11-13 dar asta e altceva. Depinde de medic...al meu spune Morfofetala de trimestrul 1, la 14 saptamani. Se masoara cu atentie toate organele interne, creierul, tot tot de la bebe (si se recomanda dupa 14 saptamani ca practic atunci toate organele sunt bine formate). Apoi urmeaza morfofetala de trimestrul 2, intre 22 si 24 saptamani si cam asta e. In trimestrul 3 nu se mai vorbeste de morfofetala pt ca bebe e prea mare pentru a mai fi concludente masuratorile (atunci e greu de masurat din cauza pozitiei lui chircite).
Eco de pliu nucal o face orice medic ginecolog cu ecograf, iar morfofetala e bine de facut la un specialist...cum e iosup, pop, herghelegiu etc...
Nu dati cu rosii, va zic si eu cum stiu de la doctorul meu si cum am fost urmarita si la prima sarcina. La trimestrul 1 am fost la Iosup si in trim 2 (22 de s) la Pop si el m-a intrebat daca am facut morfo la 14 saptamani, deci avea aceeasi metoda.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Codruta felicitari pt rezultate. Ce bine e cand totul e bine, nu??
Si mie mi-a iesit colesterolul putin marit si iau niste pastile cu usturoi de la plafar ( asta daca nu te deranjeaza usturoiul)
Nu afecteaza sarcina si ajuta la scaderea colesterolului.


viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

multumesc mult: evaf, mussete-pink, laurette si kid. m-am linistit, dar mai este asa muuuuuult timp pana pe 7 mai.

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, voua cum v-a iesit IgG la CMV?



11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Freshanana, ma bucur atunci ca am deschis subiectul daca erai deja interesata de el.
Spitalul arata bine - nu iti imagina ca etse ceva foarte deosebit dar.. fata de cel din constanta este mai bine . Au si niste rezerve dragute si daac vrei poti sa strai acolo in perioada nasterii, dar s eplateste . Nu stiu exact cat, inca nu am intrebat, dar e bine ca si conditii.
Face ECO . Mie mi-a facut de fiecare data. Eu am fost la control si la provita si la C-voda ( eu lucrez in c-voda si fac naveta) si mi-a facut si acolo si acolo.
Primeste orice sarcina. E super super dragut. Are si el 3 bebei acasa si cand iti explica la eco iti explica de parca chiar se bucura pt tine si bebeul tau.
Despre cezariana nu stiu ce sa-ti zic. Stiu 2 colege carora le-a facut - dar pt ca erau bebeii mari si atunci el a preferat sa le faca cezariana . La cerere nu stiu, trebuie intrebat.




viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Codruta, mie mi-au iesit analizele ca si tie. AM fost la dr. si mi-a zis ca sunt f.f.f bine.
Asa ca sa stai linistita, e bine.

viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

freshanana, de ce vrei cezariana?







8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

freshanana, sper sa nu stresez acum cu prea multe informatii dar sa stii ca ti-l recomand.
Eu stiu inca11 fete care au nascut cu el. Si au avut nasteri usoare, adica toate mi-au zis ca le-a ajutat f..f mult in timpul sarcinii.
Prima oara am fost la 5 sapt. la el si de atunci mi-a dta nr. lui de mobil si al asistentei lui si mi-a zis sa-l sun la orice ora, oricand, daca nu raspunde sa insist... adica iti ofera tot sprijinul.
Daca te pot ajuta cu ceva.. ma gasesti pe aici.
Sper ca te-am ajutat cu ceva .


viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput