Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

ilia m-am exprimat eu aiurea, la maternitate ma refeream. am citit link-ul de la tine, se pare ca e altceva decat proiectul despre care ziceam eu. dar e bine si asa..... poate cu atata concurenta mai scad preturile si cresc standardele :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

anis, multam. din ce am mai sapat eu pe forumuri am inteles ca toti sunt ok acolo. de fapt si lista de ginecologi cu care colaboreaza arata ca in general sunt medici buni.

_
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

illa nu se poate rezerva de dinainte la municipal, am nascut acolo prim data, normal stiam dpn, dar nasteam natural..asa ca dpn era pe 8 august si am nascut pe 2 august...

Apropo, nimeni nu pateste seara ce v-am povestit eu ca patesc?

V-ati uitat la Costel??

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Anis eu aproape in fiecare seara cand ajung acasa de la servici sunt foarte obosita, am chef doar sa ma intind in pac si sa zac si destul de des ma doare capul. La fel burta imi este mult mai balonata seara, dar calduri nu am, mai degraba friguri noaptea in somn....

La Costel nu m-am uitat dar am auzit ca a castigat si ma bucur foarte mult pentru el si familia lui ca macar asa si-a schimbat viata prin propria lui munca!!!! BRAVO LUI!!!!

11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

july sa stii ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni cu neepilatul dinainte de a merge la gineco. imi cer scuze daca s-a simtit cineva lezat.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

delphinas, stai linistita. eu una nu m-am simtit lezata
nocom, poate ai citit despre experienta mea de acum 4 ani la polizu. poate am fost eu mai norocoasa. la mine chiar a fost neprevazut, am nascut la 38s, stateam linistita bine mercic, stiam ca bb mai sta 2 sapt, dar nu a fost sa fie asa , la 1.30 noaptea ne urcam in masina si "zburam" spre Buc, cu membranele rupte. nici macar nu stiam ca se pot rezerva rezervele.

alexa simami

Mergi la inceput

delphinas doamne fereste... scuze daca a fost deplasata remarca mea, eu doar ma gandeam la mine, sunt very self-conscious POate suna ciudat, dar cand am avut sarcina oprita din evolutie, inainte sa ma internez pt intreruperea de sarcina am fost sa ma epilez.... . sunt mai freaky, ce sa fac

_
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

anis, eu la sarcina trecuta mi-am facut rezervare: trebuia sa nasc in 24 - 31 ianuarie. cum am nascut prematur in octombrie, n-a mai fost cazul, am sunat si am anulat. era atunci 40 de euro/zi garsoniera. zau ca nu mint!

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

illa, acum 2 ani jumatate nu se putea.Dar e f bine ca se poate...eu am zis dr sunt ok acolo, nu si neonatologia..mai ales scroafa de Jianu.

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

lau, alexa este f incintata de "fratioara". a aflat vestea odata cu tati, nu am protejat-o, era chiar pregatita de citeva luni. este f "iubareata" cu burtica, se uita la mine si zice, a mai crescut bb! iar cind iesim la plimbare se lauda la toata lumea, ca "avem un bb in burtica la mami, e mic, e cit o sarmalutza, dar se face el mare".
vb de haine, eu sunt adepta pantalonilor si cred ca www.tarafashion.ro/romana/products/42600/maternity-jeans-stil-alb-si-negru-pantaloni-promotie/" target="_blank">astia sunt ok. o sa-i comand si eu in saptamanile urmatoare. stiu ca vine pachetul destul de repede, 2-3 zile.

alexa simami

Mergi la inceput