Mamici norocoase de sept-oct2008(24)
Raspunsuri - Pagina 18
ilia_99 spune:
eu cred ca n-ati vazut mesajul meu de dimineata: se mai deschide un spital pina nastem noi, prin iunie: CMU!
8
anis spune:
Nocom la Polizu poti sa opresti rezerva de dinainte? sa faci rezervare? Bine la cezariana..ca la nastere natura...nu stiu cum ai putea..In fine la elias si municipal nu se poate...dar oricum nu rezerva sau unde stai conteaza ci neonatologia e f importanta.
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Apropo la Medlife conditiile sunt f misto...in vara am fost acolo la cineva...
M-as duce acolo, e si mai ieftin deat euroclinicul, dar la ei nu merge cu dr din afara spitalului.
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
JulyMorning spune:
asa am auzit si eu de herghelegiu, ca pt nasteri n-ar fi prea indicat, el e meserias pe eco.
Ilia, eu auzisem acum un an ca astia de la CMU, in colaorare cu activecenter.ro voiau sa puna la punct prima clinica in care sa se nasca in apa din Bucuresti. Pana la urma a ramas in coada de peste, forumul pe care se astepta anuntul a fost dezactivat.... oare or fi reluat proiectul? sau o sa fie doar o maternitate ca celelalte?
_
Our future determines our past
Fasolica de S15+
ilia_99 spune:
anis, nu stiu la elias, dar la municipal se poate rezerva salon din vreme, daca stii DPN. sunt rezerve contra cost, unele cit o garsoniera, cu bucatarie, baie, TV conditii f bune. nu mai stiu preturi, dar stiu ca existau inca de acum 3 ani.
8
JulyMorning spune:
anis ne spui si noua cum o cheama pe doamna doctor neonatolog? si eu o sa nasc la euroclinic, vreau sa am pile
Ai idee daca e singura neonatoloaga de acolo?
_
Our future determines our past
Fasolica de S15+
Nocom spune:
Nu Anis, nu se pot rezerva!! Dra sunt 3 rezerve si ai sanse sa gasesti macar una libera.... Eu am avut noroc data trecuta, parca ma stepta rezerva..desi am nascut mai devreme cu 2 saptamani!!
Cine vine sa nasca prima si plateste sta in rezerva!!! Cine nu, mai are o sansa in saloanele de 2 paturi, unde mai stai doar cu o proaspata mamica si puiul ei... si e bine... Saloane din astea nu stiu cate sunt... daca nici acolo nu gaseti loc... atunci chiar ca esti ghinionista si stai in saloanele mizere de 6-8 gravide, majoritatea tiganci... asa era acum 4 ani la Polizu.... Ma scuzati...
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
digeka spune:
Vai, dragutelor!
ca tare greu e sa va ajungi din urma - tot zumzaiti intr-una

Musette - felicitari pt BB somnorici
Nerantula - auzi tu - baby girl
- sa-ti creasca maresi sanatoasa!
Evaf - bravo burtik pt performante
- asa s-o tii!
pe toate si sunt cu ochii pe voi

9+
ilia_99 spune:
july, nu e clinica, e maternitate. Ia sa vad daca imi iese sa pun link.
http://www.wall-street.ro/articol/Companii/33073/Centrul-Medical-Unirea-investeste-12-mil-euro-intr-un-spital-pentru-femei.html
8
anis spune:
July, sunt mai multi neonatologici acolo , Dr. Dambeanu Ioan Marin Dr. Scheiner Mihaela Dr. Vamesu Bianca si dr Luminita Cobac, ultimul dr e dr fetelor mele, ea s-a ocupat de copii de la nou nascuti si se ocupa inca, dar e f ocupata, stiu ca nu mai ia pacienti.Chiar trebuie sa ii fac o vizita sapt urmatoare.
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia