Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Boo, fugi de herghelegiu cat poti..am o cunostinta care a patit-o rau cu el..si cezariana si taiata pe jos......e varza in sarcina..cauta pe forum...

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

www.tarafashion.ro se numeste site-ul.

Si mai e si www.quelle.com.ro , sunt cateva articole pentru gravidutze.

http://www.flickr.com/photos/24604926@N03/

14+

Mergi la inceput

nu herghelegiu..asta s a fugiti de el....mai e unul care face doar eco...mama cum il cheama...

*** AniS ** 8+ ***

IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anis crede-ma ca nu mai stiu unde sa ma duc. Eu nu vreau clar sa nasc la spitale publice. Am eu o oroare. Am avut prea multe probleme ginecologice inainte si am vazut multe cabinete si dr la viata mea. Si am si cateva operatii (la picioare de 2 ori, o apendicita cu complicatii, laparoscopie pentru endometrioza). Toate facute la spitale de stat. Mi s-a luat, nu mai pot sa le suport. Mi se face sila si greata. Pur si simplu nu pot sa ma duc acolo. Asa ca variantele mele sunt Medlife si Euroclinic. Si am ales ultima varianta pentru ca aici dr sunt mai buni si ai si de unde sa alegi sau poti veni cu dr tau.
De Herghelegiu, ca si de toti ceilalti, auzi si bune si rele. Nu e dr care sa aiba 100% reputatie ok. Eu am 2 prietene foarte bune care merg la el. Una din ele e in 35 de saptamani si urmeaza sa nasca in curand. Si e incantata de el. Sa vedem cum o sa fie la ea si mai vedem pe urma. Mai e timp totusi.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by anca81

www.tarafashion.ro se numeste site-ul.

Si mai e si www.quelle.com.ro , sunt cateva articole pentru gravidutze.

14+

ancutza superbe pozele de la nuntasunteti f frumosi si burtica mica da frumusica

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mai fetelor, cate nastem la Polizu!!!!! O sa fie mare batalie pe rezervele alea!!! Eu zic sa facenm un abonament la ele, sa nu mai indrazneasca si altele sa spere la ele.... le pastram pentru membrele DC!! Ce ziceti???

Eu acolo am nascut acum 4 ani si a fost super. Mama statea toata ziua cu mine acolo, iar noaptea sotul...nu am stat singura nici un minut si ce bine a fost!!! In schimb asistentele sunt nesimtite rau, oricat de "atenta" am fost cu ele.... La un moment dat eu am sunat la asistente pe linia de urgenta ca se innecase ala micu cand sugea si stiti ce mi-a raspuns asistenta?!?!?!?!?!? Acum nu pot veni ca mananc, pune-l pe o parte si ii trece!!!!!! Noroc ca era mama cu mine si m-a ajutat si apoi a scos-o pe aia prin usa sa vina la copil sa vada daca e OK!!!!! Foarte nasoala treaba!!!! Si dr neonatoloaga... foarte batrana si uracioasa!!!! Dar macar daca prestai se inmuia... Daca dr mea ar fi fost la alt spital, as fi fost mai incantata, dar zic ca ne descurcam si la Polizu...

Cine imi trece si mie in listuta baietelul, Matei DN 11.07.2004, si faptul ca nasc la Polizu cu dr Magda Petrache???? Multumesc

11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mi-a placut ce am vazut pe www.tarafashion.ro, Anca 81. Mersi.
Dar ramane de vazut ce calitate au produsele. Le-ai incercat?

Mi-au placut pozele tale de la nunta!!!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc Nushu si Eva
Eva, burticile noastre sunt aproape la fel . Nu am cumparat nimic de pe tarafashion, am auzit insa ca sunt OK hainutzele.

E mititica bultica, da' mai avem putin si clestem noi mali!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

cit priveste hainele, eu mi-am luat de la promod deocamdata. mango e alta varianta si debenhams chiar are blugi cu burtica, pe linga topuri si bluzite.

asta pt fetele din bucuresti.

eu nu mai suport gustul asta din gura!!!!

8

Mergi la inceput

boo e alegerea ta..dar herghelegiu nu e bun pe nasteri..in fine sper sa ai noroc...mai sunt la euroclinic dr buni..dr liliana ples e f buna,dr Nuraltay Emel ,Dinu Alexandru

*** AniS ** 8+ ***

IUBIRILE MELE

Mergi la inceput