Mamici norocoase de sept-oct2008(24)
Raspunsuri - Pagina 16
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by Boo
Am o intrebare pentru cele care ati anuntat ofocial la servici ca sunteti gravide. V-ati dus doar cu o declaratie a voastra sau si cu ceva de la dr de familie sau ginecolog ? Daca da, cum ar trebui sa arate hartia de la dr ? E o chestie tip ? Ceva scris de mana cu parafa dr ? Sau cum ?
Eu am anuntat asa verbal, dar ma gandeam totusi sa le duc si ceva scris, mai bine sa fie acolo![]()
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
eu cand am trimis am scris eu o instiintare si am atasat un rezultat de la eco care specifica sarcina in evolutie 9/10 sapt...
indiferent cat de ok ar fi relatiile cu cei de la job prezinta si ceva scris pt ca daca se intampla ceva vorbele nu au valoare....numai asa esti acoperita!!!
eu am prezentat sapt trecuta si o adeverinta de la medicul de familie cu diagnostic de disgravidie precoce si s-a recomandat reducerea programului de lucru cu 1/4 conform de ordonantei....s-a acceptat si acum lucrez numai 6 ore cu acelasi salariu....
...vine minunea!!!
anca81 spune:
Sunteti norocoase cele din Bucuresti. Aici in Baia Mare nu este nici macar 1 magazin cu hainutze sau articole pentru gravide. Si singurul magazin Chicco s-a inchis zilele trecute.
Inca imi sunt bune toate hainutzele dar nu stiu ce voi face dupa ce burtica va creste mare.
http://www.flickr.com/photos/24604926@N03/
14+
laureta spune:
Boo, 4 gravidute?
La mine suntem doua, era sa mai fie inca o fata dar nu a a reusit inseminarea.
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anis spune:
Boo, bun pontul cu H&M si C&A, ca eu plec in aprilie in Austria pt cumparat toale...mai ales la fete, asa fac mereu..decat sa dau 500de mii pe o pereche de blugi aici...i-au de acolo costum, blugi si bluza cu 12-15 euro si sunt disney ...vorbesc de copii.
asa am facut si in ianuarie, fiindca am facut revelionul la viena, am prins reducerile de dupa, si ne-am intors si cu avionul..aveam la bagaje de mana..ca in cala depasisem d e mult kg![]()
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Codruta27 spune:
Ancutule, foarte frumoasa burtica! Bine ca a trecut durerea de cap!
Eu mai am numai 2 perechi de pantaloni in care mai intru!Trebuie sa schimbam garderoba! Ce dragut!
Am primit si rezultatele de la sumarul de urina si urocultura! Sunt super ok, si astea. Mai am un hop cu lysteria, si am scapat!
Pupici apasati!
11+
Bebe mic
EvaF spune:
Anis, si eu tot la Euroclinic o sa nasc, si cum eu ar trebui sa nasc inaintea ta, o sa te pot sustzine cu sfaturi, cand vine vremea!!
Felicitari pentru lasat de fumat, Anis! Mai bine ca te-ai lasat dinainte... Eu nu am reusit sa ma las inainte, doar sarcina m-a motivat sa ma las. M-as fi bucurat sa am gretzuri, nu a fost cazul, asa ca m-am lasat de fumuri dupa un pariu cu mine insami. Daca s-ar intampla ceva cu bebitza mea si ar fi din cauza mea, cred ca m-as bate singura. Mai ales ca puiul meu e 100% dependent de mine acum, eu sunt casutza ei, deci incerc sa ii "aerisesc" cat mai bine camera.![]()

14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
EvaF spune:
Anis, nu eu am patru fete acasa, ci doctoritza mea, dna Alina Dascalu...
Eu sunt la primul bebe. ![]()
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
anis spune:
Eva merci...
Cunosc euroclinicul ca in palma.Am zis neonatoloaga de acolo e doctora fetelor de la nasterea primei fetite.Plus ca analize ,consultatii etc numai acolo le fac la fete.Asa ca eu copilul pe mana ei am sa il las.stii ce e bine la euroclinic , ca nu vii cu nimik de acasa..
Nu va recomand sa faci eco la euroclinic la mare ecografist cum naiba il cheama...nu iosup..alalalt renumit...mama ce imi scapa
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Boo spune:
Ce bine ca mai sunt fete care nasc la Euroclinic. Si eu tot acolo vreau. As vrea sa ajung la Herghelegiu .. sa vad cum.
Mai am un pont daca vreti de haine. Puteti sa le comandati si pe net. Sunt o groaza de site-uri cu hainutze de gravide, si de aici si din strainatate. Si oricum sunt mai ieftine decat oribilitatile care sunt in unele magazine de prin oras. E un site chiar pe prima pagina a forumului, ceva cu Tara parca. Am mai gasit eu ieri un subiect tot la noi aici cu http://www.promod.fr/. Eu si de la Promod mi-am gasit lucruri interesante. Au fuste din jerseu, nici nu stiu cum se cheama materialul, sunt un pic mai grosute, numai bune de perioada asta. Si se largesc in talie mult ca au elastic.
Buburuza
asa creste Buburuza
EvaF spune:
Anis, eu nu fac eco la dr. Herghelegiu (asta e numele la care te referi, nu?), la recomnadarea doctorei mele fac eco la Roxana Constanitn. E excelenta!!!
Atunci ma sfatuiesti tu pe mine cum e la Euroclinic inainte sa nasc...![]()
![]()
![]()
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!