Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Multzumesc de sfaturi, dar eu de pantaloni vorbeam, Anis, bluzitze gasesc la toate marcile, care sunt stranse sub sani sau camasutze, aici nu este problema la topuri, topuri imi gasesc pe gustul meu mai ales ca sunt slabutza.
Problema mea sunt pantalonii, doream cateva perechi de pantaloni de gravida dar trendy, nicidecum saci, ca nu sunt grasa, am doar burtica mai proeminenta. Am gasit ce vroiam, o pereche ok de pantaloni, dar la un magazin sport, nu la magazine de gravide.
Deci, ma voi imbraca de la magazinele de unde m-am imbracat si pana acum, magazile de gravide din Romania sunt glumitze!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

anca, ce poze frumoase!!! si burtica mititica e superba.
un cont comun de poze avem? ca io n-am curaj sa pun poze pe public
lau, inisa ce a zis de surioara? cum a reactionat?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata fetelor!!!

Mai primiti si puturosii la vorba?? MIe in fiecare dimineatza cand vin la servici imi ia cel putin 2 ore sa citesc asa, pe ascuns ce ati mai scris de cu o seara inainte pana la 10 cand ajung eu... si de cate ori cred ca ama ajuns la ultima pagina, mai apare una!!!! OF

Nerantula felicitari pt fetita!!!!! esti o norocoasa. Vreau si eu!!! Mai sunt si pentru mine, ce ziceti??

voicu bebi, eu iau utrogestan pe cale orala, insa in nici un caz efectul nu este de marire a uterului sau de largire... el ingroasa mucoasa ca sa poata bebe sa se fixeze mai bine. nu am mai auzit la nimeni sa fi avut acest efect si nu cred ca e de la el. Nu il poti lua oral si mai scapi si de scurgeri?!?! Tu hotarasti! te tzuc!

delphinas, UAU!!!s-a ingustat?!?!?! Nu prea are cum, nu? e doar o impresie!! Poate nu erai destul de umeda si ai avut senzatia de ingust.... zic si eu....

a-rose nu te-am mai auzit de mult!! Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. Felicitari pt rezultate bune. Si eu cred ca ar fi mai bine sa cauti al medic, care sa fie mai apropiat de tine, sa iti explice mai multe... este pacat sa pierzi aceasta perioada frumoasa din viata ta si a copilului tau din cauza unui nesimtit!!! POate-poate.....

Eva BRAVO mama!!!!! felicitari multe!!! asa mai zic si eu mamica iubitoare!!! fetelor care inca nu ati reusit, aveti aici un exemplu demn de urmat!!!! Ti-as trimite un buchet mare de flori daca as sti unde!!!!!

Boo, eu la servici am anuntat direct in scris, am scris de mana o declaratie prin care ii instiintam ca sunt insarcinata si am atasat o adeverinta standard de la dr ginecolog, semnata si parafata. Stiu ca aceste 2 acte le trebuie celor de la RU ca sa te inregistreze la IGM.

Pana imi maiaduc aminte ce si cum, cine, cum de ce si cand...a mai scris pe aici, va pupic si va doresc o zi minuanta!!!

Sunt cu ochii pe voi!!!

11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

anca, ce poze frumoase!!! si burtica mititica e superba.
un cont comun de poze avem? ca io n-am curaj sa pun poze pe public
lau, inisa ce a zis de surioara? cum a reactionat?

alexa simami

Inisa e incantata de bebelica, ea vrea baietel dar nu cred ca va tine cont ce este cand se va naste. De felul ei este foarte grijulie si sensibila si sunt sigura ca se vor iubi. De acum ma controloaza la burtica cat a crescut, mangaie burtica si zice ca bb e mare .A fost cu mine si la echografii si stie ce se intampla.
Alexa ta ce zice de bb?

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eva, ti-am vazut si pozele tale. superbe personaje! am vazut ca si tu stai cu cintarul la capul patului, credeam ca numai eu sunt dusa

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Laureta si Alexa, multumesc.

Mi-a trecut durerea de cap, multumesc tuturor pentru sfatul cu paracetamolul.

http://www.flickr.com/photos/24604926@N03/

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eva du-te la magazinul Victoria..eu am luat de acolo o pereche de blugi pt garvide si alta pereche mai casual tot asa cu elastic pt largire cand iti creste burta...numai ca eu i-am luat anul trecut...sigur au ceva de gen..
In rest eu pana acum nu am gasit ceva s a imi placa de gravide , indiferent de unde...auzisesem ceva ca sunt misto d e prin arabia saudita..dar nu sunt pasionata de haine de gravida..mai ales acum la bb3...plus ca eu prind iar vara..si la primul bb am nascut i august..asa ca am haine...daca le mai am...

Stai 4 fete ai acasa?????????????????

Felicitari tuturor fetelor care ati vazut puiutii!

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Multumesc mult ! Nici la noi nu se cere ceva oficial. Stiu asta ca suntem 4 gravide deodata .. s-au scos astia Dar vroiam eu sa duc, just in case. Ideea e ca eu l-am intrebat pe dr de familie si ala ori habar nu avea, ori nu stiu ce are. Mi-a zis ca de la el nu trebuie sa iau nimic, doar daca am nevoie de concediu. Oricum discutia am avut-o telefonic, ca nu m-am dus la el de cand am ramas gravida.
Eva si fetele care mai plecati prin strainatate: eu am gasit haine foarte misto de gravide la H&M si C&A. Mai ales pantaloni din astia simpli, negri cu burta care pot fi purtati la birou.
La Zara am fost acum 2 zile si au adus si ei cate ceva. Au blugi de mai multe culori si niste pantaloni negri gen cu dunga. Am luat o pereche din astia. Partea nasoala la ei e ca ajunge braul ala pana sub sutien, cred ca daca il trag mai tare il folosesc si pe post de sutien. Ma rog, altfel sunt foarte ok. Dupa ce ii scurtati, ca sunt pentru cele care au picioare de 2,5 m. Zara sta prost la capitolul bluze. In sus nu ai ce sa pui. Dar merg inca bluzite normale dar L.
Anca ce burtica draguta ai !!! O sa-mi fac si eu poze .. pana acum nu mi-am facut.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Apropo de fumat, in toamna fac 5 ani de cand nu mai fumez, dupa 10 ani de fumat la greu cate 2 pachete pe zi-M-am lasat brusc ca chestia cu treptatul nu tine.
M-am lasat pt ca stiam ca peste 8luni fac fertilizarea in vitro.Acum zic bine am facut , ca fiv a reusit, altfel cred ca in situatia mea innebuneam sa si fumez in sarcina...exclus.

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

voicu bebi, eu luam utrogestan acum cativa ani cand nu imi venea ciclul. Utrogestanul ajuta la fixarea sarcini sau daca nu este sarcina ajuta la venirea ciclului. Nu cred ca are legatura cu marirea uterului.
Tin pumni sa afli vesti bune

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput