Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Delphinas ti-a zis cumva si de ce sa nu te epilezi? Stiu ca unele fete au o anumita sensibilitate si nu mai suporta, dar eu inca suport. Si m-am tot epilat de cand is bortoasa. Ma duc si sapt viitoare.... nush cum naiba te poti duce la control ne-epilata.. auzi.

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreutac, eu vreau sa nasc normal. Acum depinde si cat de mare va fi bebe, dar chiar si ff mare, tot natural vreau. Astazi vreau sa abordez subiectul nastere cu dumneaei, ca sunt in 15 saptamani, pana acum era ridicol sa vb de nastere cand nici nu iesisem din trimestul 1.
Eu pana acum sunt fff multzumita, este o lady, imi place, la frotti nu am simtzit nimic, are o mana fina, si am intzeles ca a trecut prin trei nasteri chiar dumneaei insasi, are trei fetitze acasa. Deci nu imi da sfaturi doar din cartzi.

Maria 2004, ce bine ., aflu si eu ca suntem mai multe la d-na Dascalu, eu am facut o ancheta pe forum, am deschis si un subiect, si degeaba...nimeni nu o cunostea

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

anca81 frumoase poze. frumoasa mireasa si frumoasa burtica

15+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata si de la mine!

in primul rand felicitari nerantula pentru bebelusha frumoasa!!!

felicitari anis pentru inimioara!!!

welcome pisik4ever!!!sarcina usoara si bebel sanatos! eu n-as avea rabdare pana la 12 saptamani!!!

pup toate fetele nu nominalizez sa nu uit si sa va suparati pe mine!!!

teo ma duc sa trec nazdravanii in listutza!

m-a pus ....sa mananc branza cu smantana si mi-e greata

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eva, ai dreptate...m-am luat dupa ce scria pe poza..m-am uitat la masuratori crl e 4.9cm...desi pe poza e trecut si 8.9cm...si dr zice tot de masura asta..poate in pozitie dreapta sigur a gresit el...poate ramasese masura de la pacienta de dinaintea mea.. o sa vad la urmatoarea eco..oricum tinand cont ca bb2 al meu a avut la nastere 54cm...nu m-as mira de lungime..dar 8 cm totusi e cam mare ..sigur a gresit cand a scris valoarea pe poza...pt ca la hartiuta cu masuratorile si bataile inimii apare 4.9 cm si 164bpm (daca ma i-au dupa bataii e baiat)

Eva eu iti recomand cu caldura sa iti cumperi haine normale dar masuri normal mai mari...ca peste tot..sunt niste uratenii..din franta mi-a adus nasa fetelor niste chestii nu le-am imbracat ..sunt urate..saci..in schimb f buni sunt blugii sau pantalonii de gravida...e din aia da.

Pentru cine are chef de vizionat haine de gravida..eu va trimit doar la magazinul Victoria la et 3...acolo sunt dragutze hainele..

Pana la urma de data asta am sa nasc 90% la euroclinic...asa ca ma bucur ca am scapat de spitale..mai ales elias si municipal..si chiar daca stai 2 zile si a 3-a pleci la nastere naturala asa cum am nascut eu...nu de stat e buba mea , ci neonatologia si asistentele..eu una am alaptat ambii copii pana la 1 an...asa ca nu imi convenea sa ii dea lapte praf si eu sa am rani la sani...

Fetele..eu am probleme mari seara, de la tensiune nu stiu...in sarcini am avut tensiune f mica..8 e regula..Seara am niste clduri f mari...imi crapa burta, disconfort maxim..ma doare capul f tare..asta patesc de 3 zile...mai are cineva seara asa ceva?

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

codruta, senx. chiar am nevoie ca n-am nici un chef, dar tre'.
eva, la fel e vremea si la pitesti, mohorita, nor, dar inca nu ploua. cum stai cu ?
boo, eu pur si simplu mi-am anuntat seful si colegii ca sunt . ma cred pe cuvint, nici la prima sarcina nu am dus vreun act oficial.
si eu am auzit cuvinte frumoase despre alina dascalu. dar eu merg la suciu, cu care am nascut si acum 4 ani. in urma "discutiei" sotului cu dr, dupa nastere, m-a cazat f confortabil intr-o rezerva de 2 locuri unde a spus sa nu mai bage pe nimeni, asa ca am boierito 2 zile cu alexa, singurele. am fost f multumita. curatenie, asistente aproape dragutze, dr super.
delphinas, legat de epilat, eu n-am renuntat niciodata si zau ca n-am avut probleme. iti dau un pont, eu inainte de epilat, tund parul f scurt cu masina de tuns. daca nu rezisti la epilat, il poti ajusta asa.
eu iau acidul folic din decembrie si continui sa-l iau pina la nastere.
fug ca ma chaema aspiratorul.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by Boo

Am o intrebare pentru cele care ati anuntat ofocial la servici ca sunteti gravide. V-ati dus doar cu o declaratie a voastra sau si cu ceva de la dr de familie sau ginecolog ? Daca da, cum ar trebui sa arate hartia de la dr ? E o chestie tip ? Ceva scris de mana cu parafa dr ? Sau cum ?
Eu am anuntat asa verbal, dar ma gandeam totusi sa le duc si ceva scris, mai bine sa fie acolo

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Boo eu am anuntat oficial cu data nr de intrare tot tacamul fara o adeverinta de la medic. Dar daca mi o cer aduc.E mai bine sa te asiguri, cand e oficial esti sigura 100%.
Sefa mea a ras cand am dus foaia dar eu vreau sa fiu linistita, am auzit asa de multe cazuri nasoale si n am vrut sa risc.

Nerantula felcitari pt fetitza

Anis felicitari pt inimioara

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Evaare 4 fetite acasacea mai mare este in clasa a 8 a, iar cea mai mica are 4 anisori.

+12+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Freshanana, multumesc!

http://www.flickr.com/photos/24604926@N03/

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anca81 superbe pozele tale mireasa, si burtica e dulcica

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput