Mamici norocoase de sept-oct2008(24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ok july. am crezut ca te-a suparat remarca mea. te-am mai intrebat mai de mult dar cred ca nu ai vazut, ti-ai mai cumparat aparatul pt ascultat bataile inimii lu bb?

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

anis, eu cred ca te-a dezinformat cineva. eu am o cunostiinta care a nascut acolo in iunie 2005, cu cezariana si a avut rezervare pt garsoniera de care ti-am zis. de la ea am aflat si mi-am facut si eu, deci vara lui 2005.

cit despre neonato, nu stiu ce sa zic, eu la baiat n-am avut nicio pb. de la nastere l-a preluat dr Culcer, care a fost super. Si nu trecea nimeni peste ce spunea ea, ca e sefa de sectie. Bb a fost la terapie unde toata lumea a fost ok, chiar si asistentele care ar merita statui, unele dintre ele, pe bune.
dar... cu dr Jianu am avut si eu povestea mea, la prima nastere, intr-adevar nu e deloc, da' deloc simpatica.

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

burtici, sunteti niste dragutze ! deci chiar mi-a fost dor de voi ! abia acum am terminat de citit din urma si pana scriu, fac pariu ca se termina si capitolul...

codrutza, delphi, nocom, ,
fetelor, eu m-as duce la alt medic, dar, din pacate, in deva nu sunt foarte multe optiuni si nenea in cauza este cel mai bun si are si dotarile cele mai actuale...sa zicem...iar eu, cu problemele la uter pe care le am, am decis ca mai bine merg la cel mai bun din regiune. asta e...nu imi ramane decat sa-i suport fitzele...

anis, nerantula, felicitari pentru bb frumosi si sanatosi

eva, anca sunteti foarte frumoase, ca niste papushici sper sa aveti bb frumosi si sanatosi ca voi ! eva, te felicit ca ai reusit sa renunti. si eu m-am lasat de fumat acum 1 an, fumam de 11 ani, cam 1 pachet pe zi... stiu ce greu e si mult te mandresti apoi cu reusita... eu am pus 13 kg intr-un an si nu am reusit sa dau jos decat vreo 5...acum, m-am linistit cu dietele si cu sala, de aceea nu imi fac poze sa postez pe aici burtica, pentru ca sunt cam plinuta si mi-e cam rushinica...am 62 de kg...

ilia99, nici eu nu iau elevit. nici ginecoloul si nici medicul de familie nu mi l-au recomandat. analizele au iesit ok, fapt care m-a cam mirat pentru ca eu intotdeauna am fost anemica. iau doar acid folic si utrogestan. mi s-a urat de amandoua. utrogestanul il iau vaginal si, ca si bebi am semnalat si eu la nivelul vaginului o umezeala excesiva si parca si dimensiunea e mai mare... dar nu m-am prins exact cum e de fapt.
stiu ca am scris cu intarziere dar din pacate, nu stiu mare lucru despre spitalele di medicii din bucuresti decat despre municipal si giulesti. asa ca nu va pot ajuta prea mult... sorry...

in rest, va pup pe toate inclusiv pe burticile pe care nu le-am mentionat si va doresc o zi superba, fara gretzuri, accidente sau mai stiu eu ce alte necazuri !!
12+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

delphinas nu l-am mai cumparat si momentan nu prea imi mai e gandul la el... sa trec cu bine de amnio si apoi o sa am timp sa ma gandesc la aparat. Nici haine nu vreau sa-mi cumpar pana atunci, desi nu ma mai simt confortabil in mai nimic, desi ma mai incap inca..

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

a-rose si alexa si mami, va multzumesc pentru complimente.

Fetelor, eu va recitesc mai pe seara, acum plec la consultatzie.

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetelor,
Sunteti atat de harnicute.....
Va citesc in permanenta dar la munca nu prea am timp sa scriu, e o perioada cam aglomerata apoi cand ajung acasa ma doare spatele asa rau ca nu pot sa mai stau la calculator. Doar patul il vad de cum intru in casa :))

Felicitari mamicilor cu vesti bune si mult succes celor celor ce merg la eco.
V-am pupat si o zi buna in continuare.

viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

SAlutare fetele!
Am fost si eu azi la moasa , totul e ok, i-au venit si rez la analize si sunt f bune.Am pus 3 kg in 5 sapt!!!!!Am auzit si eu , In sfarsit, pentru prina data inimioara copilului!!! Ce mai galopa!!150bpm.Sun la asigurare sa-mi asigure o asistenta care va fi cu mine la nastere si apoi timp de 10 zile va veni zilnic la mine acasa sa ma ajute cu bebelul si ce am eu nevoie! Asta mi se pare super; chiar imi faceam probleme cum ma voi descurca eu cu o mogaldeata de copil-. Am scapat de o grija, nu tre sa vina soacramea sau alte ajutoare sa ma ia cu babisme, infasa copilul!, scoate-l de cap din cadita!!etc
Tot e bun si sistemu' asta olandez la ceva!!
HAi ca m-am intins la vorba...
A, si poate n-ati observat sa ma laud eu am 15 sappt!!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

'neata, asa pe la prinz,, la toate fetele.
in Romania e vremea urita, va poftesc la Budapesta, este foarte frumos azi.

Musette, felicitari pt bebel dormicios. ce ma bucur pentru tine ca totul este bine! abia astept sa ne spui ce culoare are caruciorul.
nerantula, bravo pentru caruciorul roz.
evaf, felicitari pentru abandonarea tigarii, este pentru o cauza nobila. ei eu am fumat la greu, in ultimii doi ani fumam din cind in cind, insa de cind sint gravida sa nu vad tigara. dragelor, nu fumati, aveti acolo o mogildeata care fumeaza o data cu voi.

pupici la toate fetele

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Netza burticilor!

Nu vreau sa va tin in suspans, dar acum m-am intors de la eco.
pana va citesc din urma va dau datele aflate si cu voia dvs. astept comentarii:CRL 5,9cm la 12s5z ecografic; batai inimioara 162; translucenta nucala 1mm.
Somnorosul nu a vrut sa ne arate cu ce carucior o sa-l plimbam

Plec sa va citesc.
Pupicei

11+

MommyMagda

Mergi la inceput