FIV 168

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Doamnelor, eu cam intru in linie dreapta. Sunt Z11, iar azi-dimineata am facut echo4. Totul pare a fi ok, dar sa stiti ca nu am multi foliculi. Doar 2-3 pe ovarul drept, si 7-8 pe ovarul stang, dintre care unul are deja 17 mm, deci il pierd prin supramaturare, caci ceilalti sunt mai mici deci o sa mai dureze un pic stimularea, continuu cu 225 ui/zi. Estradiolul este concordant cu ce se vede la echo. Maine dimi ma duc la echo5 - dat fiind ca vine weekendul, s-ar putea sa mi stabileasca declansarea (probabil duminica seara). Macar de o grija am scapat: nu par a fi in pericol de hiperstimulare (incerc si eu sa vad partea buna a lucrurilor:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hello!
Intru si eu sa dau raportul. M-am intors acasa cu 2 puiiuti in burtica, amandoi de 8 celule, clasa A! Desi ieri se parea ca vom avea si de congelat (erau toti de 4 celule, clasa A), azi dimineata am avut surpriza sa aflu ca 4 s-au oprit din evolutie... au ramas la stadul de 4 celule, asa cum fusesera si ieri, iar dr a zis ca nu mai au nicio sansa.
Pupici si fug in pat!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Felicia bravo sa te ajute Dumnezeu ca puiuti ta sa se lipeasca de mama lor 9 luni ai grija de tine si de puiuti bafta luta incontinuare te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ce frumos fetelor, gemeni si tripleti!!!
Noi suntem ziua 3, la inceput cum ar veni, azi urmeaza injuectia 2 (iar aia de ieri ma cam jeneaza inca, sper ca azi sa am mana mai usoara)
Luca, bafta multa, ma gandesc la tine pt ca esti aproape de mine (ca distantza), faci tot icsi, crede-ma ca iti tin pumnii!! Unde anume stai in Frantza? Poate ne plimbam vara cealalta cu bebelusii prin Trocadero tot stam aproape la 2 ore una de alta!!!!Bafta tin pumnii!
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor am facut o prostie :am facut un test acum o ora desi stiam ca se face cu urina de dimineata si rezultatul negativ
apoi l-am aruncat la gunoi iar acum 5 minute nu mai aveam stare si m-am dus si am redeschis cutia testului ca vroiam sa mai vad odata si ce credeti :A APARUT O A DOUA LINIE F VAGA DAR ESTE ACOLO
deci abia astept maine dimineata sa fac alt test si sper ca nu mi-am facut sperante degeaba
Dpdv emotional eu chiar simt ca sunt dar parca totusi sunt un fel de Toma necredinciosul pana nu vad negru pe alb nu zic SUNT
Deci astept
PUPIK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Rubia, felicitari mamico!!! :)
Si eu am patit exact ca tine,
am considerat ca am doar o liniuta si de fapt
cand mai apoi i-am aratat testul unei prietene erau doua

Diana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Felicia, iti tin pumnii, in 14 zile sa vii cu un test pozitiv!
Rubia, nu vreau sa te dezamagesc, dar dupa 10 min, testele de sarcina se inrosesc oricum. Cred ca si eu am patit ca tine la primul FIV - testul din ziua 13 a iesit usor poztiv, iar a doua zi rezultatul a fost negativ.
Oricum ar trebui sa faci un test cu prima urina, este cel mai concludent. Iti tin pumnii sa se inroseasca si maine!
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

M-am exprimat gresit cand am zis ca am patit ca tine, in cazul meu tot asteptand sa se inroseasca l-am tinut mai mult decat minutele scrise in prospect, si citisem ca apare si adoua liniuta daca trec mai mult de 10 min.
Iti doresc ca tu sa fii in situatia Dianei, si maine dimineata ne vei da vestea din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rubia, se recomanda testul de dimineata ca trebuie sa fie urina concentrata, adica sa nu bei lichide 5 ore.
felicia_ , iti tin pumnii ca acestia 2 sa nu se opreasca niciodata, sa creasca mari si voinici pana la batranete.
diana, ce-ti face baietelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Rubia bravo ma bucur sa dea Dumnezeu si maine dimineata sa apara 2 liniute.
ftelor si ca o sa ma certati ziceti-mi ce vreti voi ca nu ma supardedimineata ma laudam ca ma mir cum de sunt asa de calma ce sa va zic ca nu mai este asa ma luat o stare de nervi si niste ganduri de abia ma aptin sa nu plang credtima ca asi plnge dar nu pot ca ma vad ai mei si nu vreau sa intristez .Of Doamne nu stiu ce sa mai zic poate maine o sa fie altfel ce sa mai zic va pup pe toate.

Mergi la inceput