FIV 168

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns verga spune:

vin si eu la raport dupa 6 zile de stimulare endometru 9.2mm os-5 foliculi intre 9 si 14mm si od-4 foliculi intre 10 si 15.5 mm mult mai bine decat la primul fiv urmatoarea eco pe 17.
vape toate

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Feli: bravo pentru cei 2 embrionasi,tin pumnii stransi sa se lipeasca bine,bine!!!!

Ioanatugs: am luat si eu azi rezultatul la urocultura si mi-au iesit si mie E coli,insa,din fericire,doar 40.000.Cum se situeaza sub 100.000 nu iau tratament(oricum nici nu as fi putut acum).

Rubia: bafta multa,sa iasa cu 2 liniute! Nu te-as sfatui sa faci BHCG la Synevo,mie mi-au incurcat rezultatul la BHCG-urile nr.2 si 3,adica mi le-au dat in ordine inversa,astfel ca in loc sa creasca,scazuse.I-am sunat caci nu erau deloc logice valorile( o crestere in numai 3 zile de la 76 la 416,adica de aproape 5 ori,apoi scadere la 157,tot in 3 zile).Au verificat,cica si...nu si nu,ca asa e...asta ar fi insemnat ca bebelul s-a oprit in evolutie...am stat cu un morcov pana la ecografie si cand colo,bineinteles ca nu era asa.Totul era bine.Imi venea sa le fac reclamatie pentru superficialitatea si neglijenta de care au dat dovada.

Mihaele: multumim pt.listuta,sa te ajute Dumnezeu si pe tine si sa fii mamica peste 8 luni.Bafta multa!NU TE MAI STRESA!!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Rubia sigur e ceva la tine in burtica, acum 2 zile ai facut un test 100% negativ, nu? Maine va aparea liniuta a doua din primul minut! Tin pumnii stransi!!!!

Mihaele, Elenada si pentru voi cate o pereche de pumni stransi!

Si un pic de galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Madlen felicitari iubita!! Ce veste minunata, tu erai deci cea cu surpriza!!! Felicitari inca o data si sarcina usoara i-ti doresc mamico!!
Felicia multa bafta iubita, sa se prinda amandoi!!
Nusy sunt foarte normale in sarcina aceste infectii urinare. Oricum fiind valoarea foarte mica, va trece de la sine! Pupici si sanatate!!
Cristinici multumesc iubita! Chiar ia si sotul cu mine odata Ciprinol, iar de abstinenta nu stiam, dar asa vom face!

Maine dimineata fac si eu primul Difereline, acum chiar am intrat in linie dreapta!!!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Madlen, felicitari!!!
ma bucur din tot sufletul ca ai reusit sa ramai graviduta si sper sa fie totul bine pana la capat. Intr-adevar Dumnezeu face minuni. Sarcina usoara si la termen iti doresc.
felicitari si pentru micuta infiata. Sa fie sanatoasa si sa va umple sufletele de bucurie.
despre mine ce sa zic, sper sa reusesc cu Fiv nr. 2. O sa mai fac o incercare prin toamna cred...
Kora tu ce mai faci?
eu nu am mai intrat de ceva vreme pe forum si sunt in urma cu noutatile. Sper sa am timp sa recuperez din urma. Buna ideea cu legea. Toata sustinerea si din partea mea. Si eu fac parte din categoria celor care au facut credit pentru Fiv.

-ici si bafta tuturor fetelor aflate in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

madlen FELICITARI SI O SARCINA CIT MAI USOARA DUSA LA TERMEN!!! SA-TI TRAIASCA SI PRINTESA
Rubia presimt ca e cu ochisori..asteptam sa ne spui maine ca sint ||
mihaele Doamne ajuta!
...eu fetelor am fost azi la echo..endo inca e f mic..z7 de la cm,3mm...maine dimineata sun la clinica sa vedem ce-mi recomanda...ma astept deja la doze de elefant...vom vedea...va tin la curent maine..pina atunci fetelor dragi va tin pumnii la toate sa fie cu ochisori

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna dimineata dragutele mele
Multumesc din suflet pt incurajari si pt galerie sa dea Dumnezeu sa fim toate mamici.
MIHAELA asa cum zici ca te-ai trezit tu de dimineata asa m-am trezit eu Duminica am plans in hohote cu sughituri.Se uita sotul meu la mine si nu stia cum sa reactioneze se blocase saracu ca nicioadata nu ma vazuse in asa hal eu fiind o viteaza si o optimista convinsa. Nu stiu ce s-a intamplat cred ca de la tot stresul acumulat de-a lungul timpului am ajuns sa fiu asa parca nu mai avia sens nomoc parac se teminase totul asa ma simteam. Am bocit toata duminica dupa care m-am trezit luni din nou optimista si plina de sperante.
Asa ca mai bine descarcate si sa vezi ce bine o sa te simti si o sa fii din nou optimista
Marti ne laudam cu bebelusii nostri nu?

Va pup dragutele mele si va tin pumnii
Sa auzim numai vesti bune.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Vesti nu stiu daca am adik s-a repetat povestea de ieri
Deci am refacut testul de dimineata si dupa 9 min(am stat si-am cronometrat)a aparut liniuta a doua dar tot asa de vaga.
Este posibil sa fie de la pregnyl ca eu am facut o doza de 5000 u.i.pe 25 feb
Rezultatul vorba romaneasca :SUNT IN POM
Adevaratul rezultat il aflu luni seara.

Va pup si sa aud numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru felicitari! Numai cine a trecut prin toate aceste incercari stie cat de mult ne bucuram pentru succesul uneia dintre noi. Sunt alaturi de fiecare dintre voi si va tin pumnii inainte de fiecare procedura!
rubia, eu zic ca trebuie sa te felicitam; efectul pregnylului dispare dupa 14 zile.

Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Va recomand rabdare si va urez succes celor care asteptati rezultate. :)

Eu am venit de la echo6 - sa stiti ca din ce imi dau eu seama nu o sa am multe ovocite, ovarul drept e tare lenes, are doar doi foliculi maricei. Stangul - ceva mai multi, dar valoarea estradiolului nu e mare (e in crestere, insa, ceea ce e pozitiv). Dar ovocite multe nu or sa fie. Nu disper caci asta e doar autodiagnostic dedus din cunostintele acumulate pe forum:)), iar pe de alta parte si Felicia a avut *doar* sase ovocite mature si a transferat doi blastocisti de tip A. Deci, se poate! Dar am asa, un sentiment de deceptie, caci, stiind ca problema e pe partea masculina, ma asteptam ca macar la mine sa fie (foarte) bine, in context.

Ce voiam sa va zic. Eu am prescris un stilou de gonalF 900 UI pe care nu o sa il folosesc. M-am uitat pe instructiuni,pachetul poate fi pastrat si in afara frigiderului, dar nu pentru o perioada > 28 de zile si nu la o temperatura >25 de grade. Inca nu e foarte cald si prin posta fr-ro dureaza cateva zile. Sunt dispusa sa haiducesc, luam de la bogati si dam la saraci. Ar fi doza pentru sase zile, daca se merge pe 150 ui/zi. Cu ce se mai compenseaza in Ro, se poate reduce un pic din costuri pentru una din fete care e mai stramtorata. Deci, e cineva care vrea sa-i trimit gonalul asta?

Mergi la inceput