FIV 168
Raspunsuri - Pagina 5
elenada spune:
multa bafta iana sa fie bine de data asta si sa fii mamicuta
nu voi face nici un test de sarcina
dar tot citeam pe forum ca isi mai fac fetele cate un test de sarcina si nu stiam daca sunt ok
vorba ta mihaela m-am saturat sa tot vad liniuta nenorocita de una singura.
poate ca o fi de la hiperstimulare starea de dimineata dar e ciudat de ce tocmai acum. la mine s-a declansat hiperstimularea pe pe 27 februarie atunci mi-a zis doamna doctor ca nu mai pot continua tratamentul de stimulare si atunci nu am avut decat dureri mari de ovare si am fost balonata.
de saptamana trecuta de vineri cred nu am mai avut dureri de burta si am inceput sa ma dezumflu iar ieri m-am trezit iar umflata.
e foarte ciudat nu stiu ce sa zic
acum sunt ok ma simt bine sunt doar o durere de cap ingrozitore ma chinuie
vad cum ma mai simt in continuare si daca o sa imi fie mai rau o sa sunt la spital ca nr de tel a doctoritei nu il am.
elena
claudia_prea spune:
Mihaele, stiu ca acum este tarziu sa ma treci si pe mine pe listuta, dar o sa dau totusi numele meu poate pentru o alta lista : Maria.
Nu mai ai mult de asteptat, sa speram ca saptamana viitoare vei fi una din fericite, va doresc succes tuturor, si sa veniti numai cu teste pozitive!
Goggy, medicamentele se pot scrie pe reteta compensata si se poate depasi acel plafon de 300 ron in conditiile in care exista scrisoare medicala, acest aspect nu-l cunosc medicii nostri, ca nu stiu ce inseamna acel # din lista.
Era sa uit, azi am facut diphereline de 3.75 , deci incepand cu menstra urmatoare incep stimularea. Sper ca data de 13 sa-mi poarte noroc.
Pupici,
mihaele spune:
Elenada sati linistita ca totul o sa fie bine nici eu nu am nr. de tel. al doamnei dr. eu sun la clinica daca este nevoie dar sper sa nu fie si eu am burta cat un balon ai dreptate si pe mine ma dureau ovarele dar de la ET nu mai ma dureri deloc ma simt bine atat ca sunt un balonasi.Te pup si pentru dureri de cap mie d-na dr mi-a zis ca pot sa iau in paracetamol ia si tu ca nu ati face rau . Tu ai Acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana dac nu al ai spunemi ca til trimit eu si e bine sa-l citesti in fiecare zi te pup si sa vi cu o valoare mare de tot.Unde faci testul? eu al fac la clinica nu vrea sotul meu sa mergem inalta parte el zice ca la clinica sa-l facem ce este cu noroc dupa cate am intampinat noi cu domnul stiti voi va pup
elenada spune:
eu fac testul la giulesti
asa mi-au zis sa ma duc marti dimineata la 7:30 sa fac testul si asa o sa fac. am inteles ca pe la ora 2 dupa amiaza primesti rezulatatul
abia astept sa ma anunte ca sunt graviduta.
nu am acatistul
imi trimiti si mie te rog
elena
madaluta spune:
madlen: felicitari si pentru sarcina si pentru adoptie...
Dumnezeu ti-a rasplatit din plin asteptarea , dar si bunatatea nemarginita prin care ai dat dovada infiint un copil.
La odisee este deschis un subiect cu "mamici si gravidute din Ct" unde te asteptam si pe tine, caci te incadrezi perfect profilului..
Madalina30
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
rubia spune:
desi deja ati inceput galeria la mine testul este programat pe 17 mar
am vrut sa fac unul azi aici si am sunat la Synevo si mi s-a zis ca o sa dureze ceva timp(3 zile) ca nu au reactivi sau nu stiu ce asa ca ramane pe luni la Buc iar rezultatul luni seara cred
Parca totusi m-as risca maine la un test de urina avand in vedere ca la mine ET a fost pe 1 mar
Vad daca ajung la farmacie sa iau un test ,,deja mi-e frica de rezultat desi sunt increzatoare.
madlen felicitari duble si sarcina usoara.
va pupik
luci.eilm spune:
Claudia (si Goggy) medicii pot prescrie (conform Contractului Cadru):
b) pentru sublista B - o singura prescriptie lunar, cu maximum 3 medicamente cu valoarea totala calculata la pretul de vanzare cu amanuntul de maximum 300 lei (RON), cu exceptia medicamentelor prevazute in aceasta sublista, notate cu #, care pot fi inscrise pe o singura prescriptie cu valoarea maxima a tratamentului pe o luna mai mare de 300 lei (RON). Dar stii si tu, nu medicii sunt problema.
Bafta tuturor fetelor!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
kittyke spune:
Elenada si Miahele haideti sa va linistesc
E normal sa fiti balonata asta se intimpla dupa punctie mai ales daca ati avut foliculi mai multi decat 5-7.
Eu am fost balonata dupa punctie aproape 4 saptamani asa ca stati linistite ca o sa mai fiti balonati o vreme.La mine acum a inceput sa se retraga si am facut punctia mult mai devreme decat voi.
Elenada mie imi plac simptomele tale poate poate asa reactioneaza organismul la o sarcina .....ar fi bine , ramai optimista altceva oricum n-ai ce face
Mihaele ziua 10 dupa ET pentru analiza de sange nu e prea devreme. Si eu tot asa am facut si mi-a iesit HCG 420 deci daca e sarcina sigur o sa ai HCG mai mare decat 20. Si daca te duci la clinica sa faci la ei analiza de sange nu te mai costa nimic intra in pretul de FIv si prima consultatie dupa Fiv daca esti daca nu esti gravida nu mai platesti nimic. Merita sa te folosesti de asta dupa ce ai dat atatia bani.!!!!
antosit spune:
Madlen felicitari si din partea mea, sarcina usoara si frumoasa!
Iana_mari la bios nu iti trebuie programare, eu am sunat azi sa vad cat ma costa sa repet hepatitele, hiv-ul si vdrl-ul si mi-au confirmat inca o daa ca nu este nevoie.Si mie mi-ar placea sa ne cunoastem, poate ne vedem pe la Gyuly...!
Pisik are dreptate Moni, ar trebui sa iti faci programare de acum pt. aprilie ca sa nu pierzi timp; daca analizele sunt ok este posibil sa prinzi luna aprilie!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
elenada spune:
kity multumesc de incurajari
si mie imi dau oarecum o stare de bine toate aceste simptomele dar cred ca aici se joaca subconstientul meu.
oricum sunt optimista si sper sa am gemeni
felicitari si sa va dea Dumanezeu sanatate si sa iti tii in brate cei 3 bebelusi
e super tare
elena