FIV 168
Raspunsuri - Pagina 4
mihaele spune:
Buna dimineata o zi buna va doresc.
Sotul meu eset in drum spre Manastirea Ghighiu va rog sa fiti astazi cu sufletul si cu gandul la Icoana Maicii Domnului Facatoare de Minuni de la manastirea Ghighiu si sa ziceti Tatal Nostru.Dumnezeu sa va ajute pe toate ca am dat acest acatist cu toata dragostea si cu toate gandurile de bine. Eu ce sa mai zic mai stau in pat ma mai plimb ca tare rau ma-m plictisit de pat simpome nu caut ca nici nu si sti ce sa caut ma rog la Dumnezeu sa ma ajute ca vorba Elenadei daca nu reusesc acum cred ca am de asteptat multi ani pana pot sa fac alt credit.Dar merg cu credinta in dumnezeu si ce o crede de cuvinta si cu mine.
Rubia te astep cu vesti bune
Elenada si pe tine te astept cu vesti bune
Felicia bafta le Et si sa fie lipiciosi embrionasi tai
Moniland spune:
Pisik, nu stiu cum e la Cocei, dar daca stii ca in 2 aprilie ai rezultatele, nu mai bine te programezi de pe acum pentru o data aproape de 2 aprilie sa nu mai astepti?
Arina21 spune:
MIHAELE, sunt convinsa ca o sa fie bine, am o presimtire
Ii multumim sotului tau ca duce listuta la biserica, eu nu stiu daca mai sunt pe listuta, dar o sa zic si eu Tatal Nostru. Mie mi-a intarziat ciclul rau. Primul dupa FIV a venit ceas, la 28 zile, acum, al doilea dupa FIV, vad ca intarzie cam mult. Am facut si test, e negativ.
Cu Dumnezeu inainte!
Arina
iana_mari spune:
Antosit este adevarat ca am intrebat de doua ori dar n-am primit raspuns,iti multumesc inca o data si tare mult mi-ar place sa te cunosc,dar nu se stie niciodata.
Felicia mi-a dat traseul cu metroul,dar eu n-am calatorit niciodata cu el si nu stiu daca m-as descurca.Felicia tot norocul din lume la tine sa se opreasca azi
Rubia,Elenada
Stiti cumva daca trebuie sa sun pt. programare?
madlen spune:
Buna, fetelor! Eu sunt cea despre care draga mea Kora (careia ii multumesc inca o data ) va anunta acum ceva timp ca am ramas insarcinata natural la 6 luni dupa un FIV nereusit; si de asemenea ca am adoptat o fetita. Imi cer scuze ca nu am intrat mai de mult, dar am asteptat trecerea primelor saptamani (acum am 11 saptamani) pe care le-am considerat critice, avand la activ o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani. Mai e mult pana la sfarsitul celor 40, dar ma rog si am incredere ca trebuie sa fie bine si sa am un al doilea copil sanatos. Exista Dumnezeu si se intampla minuni! Vreau sa urez succes tuturor fetelor care lupta cu toate fortele pentru a deveni mame si sa credeti in sansa voastra!
Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
elenada spune:
hello dragutelor
mihaele eu fac testul marti
abia astept
nu de alta dar sunt asa de nebuna incat azi dimineata am dat la bobocei si am ameteli si acum e prea devreme sa fie toate astea asa ca nu ma gandesc decat ca subconstientul meu lucreaza la greu.
imi doresc atat de mult sa fiu insarcinata incat am inceput sa o iau razna
dar nu mai e mult pana la test asa ca mai am rabdare
sunt ca un balon lucru care nu il mai inteleg ca eu cred ca mi-a trecut hiperstimularea deoarece nu mai am nici un fel de durere.
ce o fi nu stiu
daca careva a mai patit asa si are idee de ce m-am balonat asa va rog spuneti-mi si mie.
iana-mari cand faci analiza sangelui?
cat de concludente sunt testele de sarcina in cazul nostru?
aveti idee
abia astept sa ne auzim cu vesti bune fetelor abia astept sa vad acolo in dreptul numelor noastre fiv reusit
Doamne ajuta
pupici
elena
iana_mari spune:
Elenada eu fac deocamdata completari la vechiul dosar.Cu ajutorul lui d-zeu poate incep luna viitoare al doilea fiv.
Arina21 spune:
MADLEN, e extraordinar ce ti s-a intamplat si iti doresc sa te bucuri la maxim de aceste doua evenimente din viata voastra.
Exista minuni si trebuie sa recunosc, ar trebui eu insami sa cred cu mai multa putere in ele. Iti doresc o sarcina usoara si fara niciun fel de probleme.
ELENADA, balonarea de obicei e de la hiperstimulare. Fii atenta cu retentia de lichide. Testele de sarcina sunt concludente dar facute nu mai devreme de 12-14 zile de la injectarea cu pregnyl. Incearca sa te abtii si sa faci testul cand ti-a zis medicul. Eu nu am reusit si am facut unul care a iesit slab pozitiv de la pregnyl iar apoi toate negative. Iti doresc asteptare usoara! Stiu cat de greu e.
Succese maxime!
Arina
EDIT: ELENADA, am mai citit o data mesajul tau si am vazut ca ai vomitat si ai ameteli. Astea pot fi simptome de hiperstimulare. Eu zic sa-ti contactezi medicul cu care ai facut FIV pentru siguranta ta.
Anca Wish spune:
Madlen, felicitari din tot sufletul meu!!!
Iti doresc sarcina usoara si un fratior pt puiutza ta, nascut la termen si sanatos.
Mami, felicitari, inca o data!
mihaele spune:
Elenada iubita si eu am avut dedimineata o stare de voma dar credema singura mea grija este si frica in acelasi timp este sa nu plece bebei din burtica nu pot sa spun ca nu astept rezultatul dar credema ca ma minunez si eu de mine nu credeam sa am calumul asta sunt linistita si ma mai gandesc cateodata oare or mai fi puiuti la locul lor dar asta e o vre Dumnezeu si cu noi. Iubita si eu fac testul tot marti mi se pare cam repede dar daca d-na doctor asa a zis sa merg marti la clinica sa facem testul eu ma conformez.Iar cu testul de sarcina stai cumintica eu de cand am inceput demersurile pentru fiv mi-am propus ca nu ma sa fac nici un test de sarcina acasa ma-m saturat sa vad doar o liniuta asteptam linistite.
Ariana21 sigur ca esti pe listuta.
Va pup pe taote si va doresc nu mia si numai reusite