FIV 168

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Cristal multumesc pentru listuta fetelor de maine timp de 40 de zile veti fi in rugaciunile preotului de la manastirea Ghighiu sa dea Bununul Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne indeplineasca visul de a fi mamici va pup
Elenada pe cand testul?eu al fac marti si miercuri am rezultatul oare nu este prea repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

LucaLuca spunemi te rog si numele tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

M-am impuns, gata prima injectie cu Puregon, m-am dezinfectat juma de ora, mi-am prins burtica cu mana si ma uitam cand la piele cand la ac incercand sa-mi fac curaj..si m-am impuns fratilor cu acul cela milimetric, m-a usturat o tzara si gata, a trecut prima , inca vro 20 la rand! Si dupa ce m-am intzepat m-am dus si cu catzelul la scoala (Luca, chiar, la scoala suntem in clasa A la obedientza si facem antrenament de show pt ca suntem o frumusetze de catzel:):))Mi-a revenit moralul traisaca cutzu meu ;)
gata ma apuc sa caut legea
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FETELOR este o idee foarte buna referitor la costurile fiv-urilor,si este perfect adevarat ca trebuie sa facem ceva,daca nu noi atunci cine? A mai deschis cineva un subiect asemanator"Fundatie care sa sustina costurile unui Fiv",si am scris si eu povestea mea acolo,pt cine vrea sa o citeasca,(este undeva pe la pag.7 cred),dar am vazut ca s-a propus ceva apoi s-a renuntat la idee,dupa ce mi-am spus oful,nu a mai scris nimeni,cred ca s-au speriat.SUNT sute ,mii,poate zeci de mii,de femei care nu mai pot concepe un copil pe cale naturala din diverse motive,natalitatea a scazut drastic in Romania,si desi tot cu ajutorul lui Dumnezeu s-a descoperit cred prin 1970,acesta noua metoda (FIV),jumatate din aceste femei nu pot apela la acest procedeu,din cauze financiare.ESTE greu de crezut ,ca se poate intampla asta in 2008,daca asta este ultima sansa pe care o mai ai,in a aduce pe lume un copil,sa nu poti apela la aceasta tehnica pt ca nu ai bani.STIU ca pentru unele persoane nu este o problema,dar marea majoritate trec prin multe pt a ajunge sa faca macar o fertilizare sa numai spun in caz de nereusita ,ca este nevoie sa se repete .SUNTEM multe (si eu) care am facut credite bancare,si stau sa ma gandesc la prima procedura faci un imprumut ,te mai ajuta parinti,socrii etc,dar daca este vb sa o iei de la capat,ce faci? ESTE greu ,si dupa ce ca se plateste tehnica in sine,trebuie sa suportam integral costurile tratamentului,care este extrem de costisitor,macar daca se mai compensau,si atunci cand se compensau ,ce sa spun aveam nevoie de aprobare,de parca faceam tratamente pt schimbare de sex,nu pt a avea copii.TREBUIE sa facem ceva,pt ca nu ne facem liftinguri,liposuctii,sau implanturi mamare(nu ca as avea ceva cu persoanele care fac asta,Doamne fereste),vrem doar sa putem suporta mai usor costurile pt un FIV,ca de gratuitate nu cred ca poate fi vb,sa li se dea sansa celor care nu reusesc din prima,sa mai incerce .HAIDETI SA FACEM CEVA ,DACA NU NOI CARE TRECEM PRIN ASTA ATUNCI CINE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mihaele te rog sa ma treci si pe mine pe listuta, numele meu e Bianca Laura. Multumesc si Dumenzeu sa te binecuvanteze cu implinirea tuturor dorintelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Felicia multa bafta maine la ET sa fie lipiciosi de mami si stii urarea mea: sa se lase cu gemeni!
Rubia multa bafta, fac si eu galerie!!
Nusy iubita, multumesc frumos pentru urari!
Kora-pop ce valoare ai avut la E-coli??? Ca eu am tot citit pe net aseara despre el si am aflat ca sub 100.000 nu se face tratament. Mie mi-a iesit 100.000 si deja mi-am luat Ciprinol de 500mg si voi face tratament 10 zile, ca sa fiu sigura ca scap de el. Oricum mi-am repetat azi urocultura la alt laborator la IDS, insa voi avea rezultatul deabia peste 7 zile!! Am aflat ca e bine s-o faci la doua laboratoare diferite ca sa fii sigura de rezultat. Insa intre timp voi face si tratamentul, ca sa fie totul in regula. Multumesc de urari! Finutza mea va face si ea o IA pe ciclul urmator la Gynera, cu dr. Dracea, o sa-i transmit urarile tale!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Legat de compensarea medicamentelor care intra in tratamentul pt FIV:
legea romaneasca nu permite o valoare mai mare de 300 ron pt o singura reteta. Ma refer la pretul intreg. Si avem dreptul la o singura reteta compensata pe luna.

Acum vin eu si va intreb : sa zicem gonal. care pe mine m-a costat 1500 ron ( si pe care am incercat sa il iau pe reteta pt ca se compenseaza 50% ), cu ce ma incalzeste ca scutesc 150 ron? Doar atat se poate, restul se plateste intreg. Cu reducere, as fi platit 1350.

Nu zic ca nu sunt buni si aia 150 ron dar cand tratamentul si procedura costa de ordinul miilor de euro............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, am vazut ca mesajul meu a trecut neobservat
Imi puteti spune si mie cam cand credeti ca o sa ma programeze dr. Cocei pt FIV cu ICSI, avand in vedere ca dupa 2 aprilie cand vin toate analizele sun sa ma programez pt dosar si acum sunt z4?

Va multumesc si sper sa gasesc si eu putina sustinere aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ioantugs vezi ca tb sa ia si sotul si sa nu aveti contact in aceasta perioada.Ai intrat aproape in linie dreapta.E bine sa-si faca si el urocultura.
felicia pe cand ET?
Mihaele stai cumintica si sa vii cu un rezultat bun.
Luca si eu m-am gandit ca e an electoral si ca e bine de batut fierul, chiar daca eu nu voi mai avea parte de subventie, dar macar pt fetele care vin din urma.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Goggy, medicamentul are un # si se pare ca daca e trecut unu singur medicament pe reteta dintr-o grupa poate sa depaseasca valoare. Mai sunt si "exceptii".Depinde si de medicul de familie cat curaj are.

Mergi la inceput