Azoospermie - cap 16 -
Raspunsuri - Pagina 17
bytzi spune:
Pisix felicitari ,ma bucur nespus de mult pentru tine doamne ajuta sa fie bine pana la capat sa mai avem si noi pe aici o
Ati multumesc pt raspuns ne mai lamurii si cu inhibina.. si zici ca se gaseste ceva si cu analize f proaste...ce bine ar fi .. toata gasca
miki-miki spune:
Mie neamtzu mi-a zis asa: "Dc testicolele sunt mari ,cat o pruna de ex, sunt sanse de 50% sa se gaseasca spermatozoizi chiar dc FSH-ul e f mare". Si la al meu FSH-ul e 36 bre cu limita de 12. De aceea optam pt bio de diagnostic mai intai. Deci dc aveti prune aveti sanse de 50% sa gasiti gigei la bio.
Moni lasa ca o sa avem si noi bb-i Si eu am o colega gravidutza careia ii vad burtica in f zi. Dar m-am obisnuit.
PS Deseara parca vad ca-i controlati pe parteneri sa vedeti ce au.
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
Ella28- mda, trebuia sa ma sperii putin ca sa apreciez si mia mult productia pe care o am #61514;
Moni eu am fost sambata la un botez unde un erau decat mamici cu bebelinii lor sau gravidute. Deci sincer imi dadeau lacrimile din 5 in 5 minute asa ca abia asteptam sa plec.
Si cand cineva din grupul nostru mai ramane gravida, sotul meu daca afla inainte ma suna el ca stie ca incep sa plang si nu mi-ar placea sa fac asta unei viitoare mamici care imi da vestea
Ioana_ p76 un baby, dr a zis ca la unele persoane incepe sa creasca mai greu ; important e ca acum e bine
Bitzy un lucru e clar: pana un taie acolo un stie nici naiba ce gaseste
Miki ha, al meu e controlat, le are mari (toti urologii l-au laudat). Deci e bine
amzulica spune:
Ella28 - sunt bine ce sa fac - m-am mutat la Dr. Dracea - astept sa-mi vina CM (vad ca de data asta intarzie sunt in ziua 31 si nimic) sa ma duc sa-mi refac hormonalele, inhibina B (mie dr. Dracea mi-a zis chiar sa o fac 2 luni la rand - nush de ce?). Am refacut spermograma sotului in speranta ca dupa tratamentul naturist are si el ceva in ejaculat si nu mai trebuie sa taiem la biopsie - insa nu a gasit nimic nici macar un singur spermatozoid in ejaculat. La ciclul urmator ma voi duce la o monitorizare apoi in functie de ce va zice d-na doctor voi face de data asta protocol lung - dansa mi-a zis ca protocolul scurt nu da rezultate mai bune decat cel lung.
Stie cineva sa-mi spuna primul ciclu dupa cel cu fetilizarea la cate zile vine? (eu am ciclul normal de 25 de zile si la fel mi-a venit si cel din luna cu fertilizarea, acum ziua 31 si nimic si nici nu vad sa aiba de gand).
Cami
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Mie neamtzu mi-a zis asa: "Dc testicolele sunt mari ,cat o pruna de ex, sunt sanse de 50% sa se gaseasca spermatozoizi chiar dc FSH-ul e f mare".
PS Deseara parca vad ca-i controlati pe parteneri sa vedeti ce au.
Miki
Anul asta pui de-un pui
Auleeeooo il bag la control in seara asta.. inainte sa plec la muncutza
Edit: Sper ca ati observat ca imi bag nasucul "mox" mai des pe la subiect.....
Jigniri am luat si eu engros ... Si stiti ce le facem ??
Ma ducem la sotzulache, ii barfeam si terminam cu ceva de genul "...pipilica pe ...." si ne racoream.
Sincer ..doare raaau!!!
Dar hai sa ne adunam puterile si sa fortam nota!!!
Va zic io ca se poate!!!
puuup gashca!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Iyoana spune:
intru si eu in graba, dar cu maaaaare drag si:
ii zic LA MULTI ANI lui Moni cu multa sanatate si fericire si cu o veste frumoasa cat mai repede sau..cand vrea Doamne-Doamne! Sa ne traiesti fata draga!
o felicit pe Pisix: super tare productia, BRAVO! deci zici ca de la kg in plus nici stimularea nu are efectul scontat la timp? oricum, de acum zic si eu ca ar fi bine sa mananci un pic de carnita de curcan sau de vita la gratar, cu multe legume. Cred ca nici lactatele nu ti-ar face rau.
Edit: eu am scapat in seara asta la peste . Macar o data pe luna (vorba cantecului ) sa ma simt si eu bine la masa...
Miki pai tu crezi ca e benefica biopsia de diagnostic sau medicii din germania nu sunt de acord cu o stimulare la risc?
Nusy ce semnatura frumoooooaaasaaa!
amzulica imi pare rau de rezultatul spermogramei! Poate ca intarzierea ciclului este de la stres?! eu de cand am aflat de rezultatul spermogramei (acum un an ) ma lupt sa-mi reglez ciclul....Ai grija de tine!
pup fetele mele dragi si va doresc o seara excelenta!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
ella28 spune:
Amzulica ma bucur ca ai revenit si ca ai un plan de atac. La Dracea mergi la Giulesti sau in alta parte? Recunosc ca si eu am fost tentata sa schimb macazul spre ea.
Imi pare rau de rezultatul rau la spermograma dar voi aveti rezultate bune la biopsii...asa ca sperante sunt! Bafta!
miki-miki spune:
Iyoana la cat costa FIV-ul acolo (5000 euro fara biopsie si congelare) ne aventuram si la o bio de diagnostic. Dr ne-a garantat ca supravietuiesc decongelarii pt ca au medii f bune. Aici e cheia supravietuirii dupa dezghetz, mediile. Plus ca al meu are de 3 ori FSH mai mare.
Eu am dat cateva kg jos acum fara sa vreau cu raceala asta. Mi s-au schimbat gusturile , nu mai suport cafeaua iar apa mi se pare f dulce. Pastilele alea pt plamani m-au dat peste cap.
Copilutz cand iei startul? Ce protocol iti va da? Lung sau scurt?
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
Buna dimineata fetelor !
Amzulica din pacate nu e o regula, unele fete sunt total devastate dupa FIV si le vine CM cine stie cand, altele nu au nici o treaba si le vine ceas.
Scuza-ma dar conteaza foarte mult nivelul asteptarilor pe care il setezi: iti dai seama ce tel inalt ti-ai pus sa iasa spermatozoizi in ejaculat ? Gandeste-te ca daca e obstructie n-o sa iasa nici dupa ani de tratamente desi asta nu inseamna ca nu face bine (dar rezultatul il vei vedea la biopsie).
Copilutzu faptul ca bagi nasucul mai des e semn ca te pregatesti ?
Iyoana e la fel cu aspirina: un efect are asupra unei persoane de 50kg, altul (aproape nul la o persoana de 90kg) care va trebui sa ia doua pastille. Asa si eu : imi faceam doua fiole de Gonal si se pare ca aveam nevoie de 3.
Draga mea te anunt ca am o burta de luna a 6-a deci
de ce ti-e frica nu scapi . Macar sa fie cu folos !
Miki la naiba, nu mi-ar strica si mie o raceala ca vad ca iar am inceput sa ma umflu
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
miki-miki spune:
Pisix pai vin sa te pup acum Lasa pui ca tu ai burtica de viitoare mamica, papa curcanel ca sa ai ovocite grase si lipicioase cu gigeii. Te virtual numai.
Miki
Anul asta pui de-un pui