Azoospermie - cap 16 -
Raspunsuri - Pagina 18
pisix spune:
Miki draga mea te-am ascultat de ieri si mi-am umplut frigiderul cu sunca de curcan !
Si mai am in menu oua fierte si la pranz cateva feliute de branza.
Mi-am schimbat titulatura, ati observaaat ?
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
amzulica spune:
Ehe - a venit la 30 de zile, am scapat.
Pisix - nu ca aveam cine stie ce asteptari, doar ca la prima spermograma facuta in 99 sotul meu avea 15 mil. cu 20 % mobilitate si din astia erau 40 % cu forme normale. Acum 4 ani mai avea doar vreo 20 de mii si ma gandeam ca prin tratamentul naturist poate i-am reinviat pe unii dar se pare ca totusi canalele s-au infundat total in timp. Regretele sunt tarzii - daca as fi stiut sa-i dau naturiste de atunci din 99 ar fi fost mai bine azi. Nu-mi doream decat sa nu-l mai tot tai la fiecare FIV dar asta e. Cu ocazia asta insa ii fac si spermocultura ca asta n-a facut niciodata. Mergem inainte - iti urez succes si tie si la toate fetele.
Cami
pisix spune:
amzulica - ma crezi ca de fiecare data cand iau decizii gresite (sau nu iau deloc) si asta schimba total premisele actuale simt ca ...explodez ?
Eu de exemplu nu imi voi ierta niciodata biopsia de diagnostic dar ...lucrurile astea din pacate nu mai ajuta la nimic, asa ca nu ne ramane decat sa vedem cum putem sa imbunatatim lucrurile
Important e ca pana la urma sa se gaseasca ceva la biopsie.Corect ? ...
Sa fie, eu azi am ajuns la ultima injectie: la noapte imi fac Pregnylul si ... gata ! Vineri ii combinam pe grasutii mei cu slabutii lui :-)
bytzi spune:
Amzulica eu stiam ca spermocultura se face doar daca prezinta leucocite sau flora microbiana.Multi ici la toate fetele si va doresc o zi frumoasa
Iyoana spune:
pisule hai ca esti tare! pai spor la combinat grasuti cu slabuti! in ce priveste burta, ce sa zic: eu una sunt convinsa ca voi lua kg bune in timpul stimularii, ce sa mai zic la o eventuala sarcina!!!! deja ma pregatesc sufleteste pentru asta!
vorba ta, macar sa fie cu folos!
auzi, da' carnea de curcan SIMPLA, la gratar, nu era mai buna decat SUNCA de curcan! suntem varza, iti spun eu!
oricum, burta ta e de bun augur, sa dea Dumnezeu sa ramana acolo si........sa se faca si mai mare!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by pisix
Eu de exemplu nu imi voi ierta niciodata biopsia de diagnostic dar ...lucrurile astea din pacate nu mai ajuta la nimic, asa ca nu ne ramane decat sa vedem cum putem sa imbunatatim lucrurile
Auzi, mai, Rise & Shine , ia lasa tu regretele deoparte si ia in brate optimismul si INCREDEREA in reusita de data asta! Hmmmm, tu ai nevoie de optimism acum!
Ce-a fost, a fost, s-a dus, duca-se!
VEI REUSI!
iyoana
bytzi spune:
Pisix an mod normal cam cate zile se face inhibare si cate zile stimulare(aceasta ancepe din ziua 1-a a CM?)habar nu am si eram curioasa si nu prea am timp sa ma documentez pe la FIV.
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Iyoana la cat costa FIV-ul acolo (5000 euro fara biopsie si congelare) ne aventuram si la o bio de diagnostic. Dr ne-a garantat ca supravietuiesc decongelarii pt ca au medii f bune. Aici e cheia supravietuirii dupa dezghetz, mediile. Plus ca al meu are de 3 ori FSH mai mare.
Miki
Anul asta pui de-un pui
Mikilina, draga, daca zici tu....si mai ales medicii aia cu capete mari de la Germanica, inseamna ca asa e!
Doamne, ce de bani!!! offff, si macar daca ne-ar garanta cineva reusita, in fine...
Dar parca intelesesem ca va poate ajuta cineva, nu? Ceea ce ar fi extraordinar !
CAND INCEPI? deja sunt nerabdatoare!!!
Sanatate maxima, papa multe lactate (eu parca sunt dusa cu lactatele astea, dar numai lor le simt lipsa in post, mai mult decat la carne, dar contin calciu si alte bunatati...) fata bolnavioara!
iyoana
pisix spune:
Iyoana - chiar sunt optimista sa stii ...si chiar sper sa raman gravida, nu fac FIV-ul asta doar ca sa incerc si varianta asta. Da, VOI REUSI !
Referitor la burta, stai un pic ca nu e de grasime (desi de cand am luat-o pe proteine am mai luat cateva sute de grame) dar imi simt ovarele mari (deja e palpabila treaba) si sunt foarte balonata (ca asta e o reactie la tratament). Dar si in sarcina poti sa tii cura, mi-a spui mie dr Dracea ca e gresita faza asta cu mancatul ca organismul oricum are rezerve.
Evident si eu cred ca voi lua in greutate dar daca va fi sa mi se intample minunea voi incerca sa limitez la maxim efectele ingrasarii si restul ...lasa ca se da jos mai, numai sa avem noi bebei
pisix spune:
bitzy - inhibarea o incepi intre Z 21-23 de CM si o tii asa pana la sfarsit (uite, in cazul meu am facut Diphereline intre 1 -26 martie)
Gonalul il incepi in Z1 al noului CM si il faci intre 10 si 14 zile (eu l-am facut intre 13 martie si pana pe 25 martie).
Valorile astea sunt orientative pentru ca tine de cum raspunde fiecare la tratament.